Jump to content

Polomljeni prozori :(

Stator

Recommended Posts

Posle ko zna koliko vremena resetujem se ja u win. I tako Nesto sredjivao desktop te odjedanput ninim izazvana izleti mi ova greska

error.jpg

Ja pomislim sestra navukla neki virus i precesljam ceo komp sa avg-om i clamwin-om. Medjutim oni ne nadju nista. Kao i sa nekim anty-spyware sranjima, i opet nista???

Kada kliknem submit reoirt samo mi iskoci novi prozor sa brojem "1" kada ga ugasim iskoci sa brojem 2 itd. Kada kliknem ok on zatvori ovaj prozor ali posle 2-5 sec on opet iskoci

Sta je u pitanju neko ostecenje registry baze ili me jednostavno ne voli ? :)

Posle ko zna koliko vremena resetujem se ja u win. I tako Nesto sredjivao desktop te odjedanput ninim izazvana izleti mi ova greska

Zlatno pravilo:

,,Ako neshto radi, ne chachkaj ga"

Da li si kojim sluchajem instalirao neko sranje od programa koje ti menja sistem teme bez cimanja? Ovakav prozor sam imao jedino dok sam igrao far cry bez pecheva i pri instalaciji budjavog style xp programa.

Zlatno pravilo:

,,Ako neshto radi, ne chachkaj ga"

Da li si kojim sluchajem instalirao neko sranje od programa koje ti menja sistem teme bez cimanja? Ovakav prozor sam imao jedino dok sam igrao far cry bez pecheva i pri instalaciji budjavog style xp programa.

dobar je stylexp, dok ga koristis samo za teme

i ja kontam da je menjan logonui ili nesto.. jel ti logon screen normalan win ili nesto nabudzano? posto vidim da tema nije win, pa je sasvim moguce da je sve promenjeno? .. i ono, sto je vec receno, vidi sta se startuje i tako to

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

• 2 weeks later...