Rakugosha kara houka o munaita Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 burazer je video ovo govance u maximu i odusevio se rodjendan mu je za tri dana i to mi je must obtain! evo linaka maxim hrvatski zvanicni powerball site Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 Pogledo filmove svetskih rekorda extra izgleda mada migsin hard disk radi istu stvar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 znaći rofl kada sam video opis prvo sam mislio da je ovo neko sranje tipa bayblade ili kako već, ali ovo hahahah još da kupi nešto iz božen kolekcije i cakum pakum! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 kod nas nikako, ja sam kupio pre 4-5 godina svoj gyrotwister u nemachkoj i naravno skenjali su mi ga drugari/rodbina u neznanju koristenja (pri usporavanju treba opustiti ruku, a ne ukrutiti da se kontakt plastike i metala malo po mealo, ali nepovratno haba...) original na www.gyrotwister.de oko 20evra (ili beshe maraka) je cena originala, a za evro-dva mogu da se kupe kopije (recimo www.pearl.de), koju preporuchujem za sharing sa drugarima, bolje da vam slome to nego original... i ako nekom smeta nemachki - up yours mate! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 Au bre koje zlo :D Bolje da dr*aš k**ac nego da vrtiš ovo... Al dobro, svako ima svoje želje naravno. Javi ima li rezultata! Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakugosha kara houka o munaita Posted February 27, 2007 Author Report Share Posted February 27, 2007 znaći rofl kada sam video opis prvo sam mislio da je ovo neko sranje tipa bayblade ili kako već, ali ovo hahahah jo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakugosha kara houka o munaita Posted February 28, 2007 Author Report Share Posted February 28, 2007 ajde ajde deadline mi se blizi nemoguce da ste sad prvi put culi za ovo i da niko ne zna gde ima da se nadje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 ja mislim da kod nas nema ja sam dobio iz engleske svoj pre 2 godine dan danas ga vrtim kad gledam tv ili neshto tako :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 braticu ja sam ovo evo sad prvi put video ... i moracu da ga uzmem ako je pristupacna cena naravno :D Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 Zanimljivo , ako neko nadje nek javi ocu i ja... Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 ste videli one snimke rekorda...bas je zajebana loptica,onaj lik sa rukom 50 u obimu ne moze da je obuzda :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 Ovo ti ispadne u teretani pri najvecoj brzini i loptica pobije pola teretane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 Ne zdravo isto kao i one gume koje se stiscu.... da ne pojasnjavam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 omg,hocu i ja jbt gde ima gde ima? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 http://www.powerballs.com/scoreboard.php hahaha pogledajte ovog prvog kako vrti to :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 pa o tome pricam :) pogledaj mu facu,sav se zgrcio... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts