MiC-K Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 Da li je i kolika razlika izmedju Atholna xp 1800+ (1,53Ghz) i Celerona 1700 Mhz? I da li je bitna razlika u performansama izmedju AGP 4X i AGP 8X, a grafichka je nVidia GeForce FX 5200 128MB? Hvala unapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 pa vidi Intel na 1700 je stavrno 1700 a athlon xp1800+ je pa sam si napisao radi na 1.5 nghz Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 Nema razlike ni sa mnogo jačim kartama a kamoli FX5200. Inače taj Celeron 1.7 je bio u rangu sa mojim starim dobrim Celeronom III 1.2 GHz, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 Igorivan me svaki put zabavi svojim postom @thread Amd je bolji, svakako. Ovde imaš zanimljiv thread i neke benchmark rezultate koji prikazuju razlike izmedju AGP 4X i 8X. Pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiC-K Posted February 26, 2007 Author Report Share Posted February 26, 2007 Hvala svima puno! Ma i ja bezveze okolisham ko kisha oko Kragujevca... Postavicu nov topic o tome shto me stvarno interesuje... :) Pa ako mozete (i ako znate), odgovorite i na taj. Bio bi vam zahvalan. Pozdrav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 Igorivan me svaki put zabavi svojim postom @thread Amd je bolji, svakako. Ovde imaš zanimljiv thread i neke benchmark rezultate koji prikazuju razlike izmedju AGP 4X i 8X. Pozdrav AMD, za razliku od Intela ne obelezava svoje procesore frekvencijom na kojoj rade, vec takozvanim PR Rating-om, koji po zvanicnom objasnjenju AMD-a oznacava performance XP procesora u poredjenju sa Athlon procesorima Usled razlicite arhitekture Intel Pentium4 i AMD Athlon XP procesora, ovi procesori imaju razlicitu efikasnost za isti radni takt, tako da je XP procesoru dovoljno i 1667MHz (XP2000+) da ima poredive ili vise performanse u odnosu na Pentium4 na 2000MHz Imam AMD procesor kuci i nikada nisam rekao da je jedan bolji od drugog Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 Ma ne govorim ti ja o stvarima koje pišeš, već kako ih pišeš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 znam nego sam na poslu pa malo na forumu pa malo radim zato i gutam dodajem Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts