manson Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 ima provozija svakako kada skidas sa automata drugih banaka, ali je nesto tipa 1-2%, a ne 30-50% :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 ne znam gde vi radite, ali ja nikad nisam imao proviziju na bankomatima intesa banke... jedino shto placam je 100 din mesechno za odrzavanje maestro kartice... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 ajde prestani da postuješ samo da bi postovao, molim te. Izini Ivane ali ja ne znam stvarno u cemu je tvoj problem. Lepo objasnjavam da ne postoji provizija kod podizanja kod bankomata kartice jedne banke na bankomatu te banke. Ja nisam neki ludak da se ovde zajebavam eto tek tako da pisem samo da bih pisao niti ja nekad radim to sto si upravo za mene napisao, ne razumem kakvo ti je to ponasanje prema nekima koji su eto samo godinu dana na forumu a ako smatras da sam ja nesto pogresno rekao ti napisi ali te molim da se susdrzavas od ovakvih stvari jer nemam nameru uopste da se raspravljam niti da ulazim u bilo kakve rasprave . Posdrav! Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 pa sem sto si rekao da kada skidas pare sa bankomata druge banke i oni ti uzmu 30 ili 50% provizije :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 hvala ti sto si me upozorio veruj mi da nisam ni primetio hteo sam da kazem 1030 ili 1050 jos jednom se izvinjavam na ne sporazumu sta ces u brzini Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 ok, izvini što sam te ishejtovao, ali i ti bi mogao da proveriš šta postuješ, ipak razmenjujemo bitne informacije ovde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 to je bio lapsus obecavam da se nece ponoviti stvarno volim da pomognem na bilo koji nacin drugima Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 hint: Probaj nekad da koristiš zarez. To te natera da pročitaš rečenicu koju napišeš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 ^^ Ja imam Intesa Maestro i nisam primetio da mi skidaju proviziju prilikom podizanja ke Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
C@sper Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 ProCredit Bank i eventualno Intesa. Posle losih iskustava sa ostalim domacim bankama prvenstveno sto se tice osoblja kulture itd, mislim da je ProCredit Bank pravo osvezenje kompletno mlad kadar (bar u KV) ne moze neko da ti viri na salteru dok obavljas transkcije itd. Imam racun kod njih i kao pravno i kao fizicko lice. Sto se tice kredita i brzine istih ne moze im prici niti jedna banka kod nas (a da pri tom bude prihvatljiva kamata) kako na male tako i na vece iznose bez suvisnih provera itd. Sa njihovom Visa kreditnom karticom moze svuda da da se placa (inostranstvo, internet). Odrzavanje racuna 100 din. Radi e-banking (daju besplatno smart kartice). Moja iskustva sa ovom bankom su pozitivna. Quote www.polovniracunari.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 moja iskustva su najbolja sa Narodnom bankom. kod njih ti ne treba ni racun... [:D] Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 A imas i vezu :P Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts