Jump to content

Banka?

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ajde prestani da postuješ samo da bi postovao, molim te.

Izini Ivane ali ja ne znam stvarno u cemu je tvoj problem. Lepo objasnjavam da ne postoji provizija kod podizanja kod bankomata kartice jedne banke na bankomatu te banke. Ja nisam neki ludak da se ovde zajebavam eto tek tako da pisem samo da bih pisao niti ja nekad radim to sto si upravo za mene napisao, ne razumem kakvo ti je to ponasanje prema nekima koji su eto samo godinu dana na forumu a ako smatras da sam ja nesto pogresno rekao ti napisi ali te molim da se susdrzavas od ovakvih stvari jer nemam nameru uopste da se raspravljam niti da ulazim u bilo kakve rasprave . Posdrav!

SENKA, IVKE

ProCredit Bank i eventualno Intesa.

Posle losih iskustava sa ostalim domacim bankama prvenstveno sto

se tice osoblja kulture itd, mislim da je ProCredit Bank pravo

osvezenje kompletno mlad kadar (bar u KV) ne moze neko da ti viri na salteru dok obavljas transkcije itd.

Imam racun kod njih i kao pravno i kao fizicko lice.

Sto se tice kredita i brzine istih ne moze im prici niti jedna banka kod nas (a da pri tom bude prihvatljiva kamata) kako na male tako i na vece iznose bez suvisnih provera itd.

Sa njihovom Visa kreditnom karticom moze svuda da da se placa (inostranstvo, internet).

Odrzavanje racuna 100 din.

Radi e-banking (daju besplatno smart kartice).

Moja iskustva sa ovom bankom su pozitivna.

www.polovniracunari.rs