Jump to content

Kesice za secer

Paja

Recommended Posts

Savke, u cemu je problem pa se sad kobeljas?

Ako ti neko skrene paznju da si polupismen, proveri, i ako je u pravu, zahvali mu.

Evo za pocetak, posle zareza ide jedno prazno mesto.

Mislim nije to nista strasno, ali poceo si po rur forumu da prosipas pamet, zato se bar potrudi da ta pamet bude podrzana pravopisom.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pre 'pa' ide zarez.

Pravilno je 'ako ti neko skrene paznju NA TO da si polupismen...'.

Posle 'evo' ide zarez.

Posle 'mislim' ide zarez.

:P

Naravno, sve ovo je u saljivom fazonu, kontam da niko zivi ne pise skroz pravilno.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Pre 'pa' ide zarez.

Pravilno je 'ako ti neko skrene paznju NA TO da si polupismen...'.

Posle 'evo' ide zarez.

Posle 'mislim' ide zarez.

:P

Naravno, sve ovo je u saljivom fazonu, kontam da niko zivi ne pise skroz pravilno.

Hvala dulio.

Eto, vidis savke kako nije tesko zahvaliti se.

jedino se ne slazem sa stavkom broj 2.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

nema na cemu:)

ne znam, proveri, ali prilicno sam siguran, isto ko sto ne mozes da kazes 'obzirom na' ili 'obzirom', nego 'sa obzirom na to'...

ma nebitno bre:)

majka mu stara:)))

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

@f4ts0:Ne prosipam pamet,uljudno sam pitao Ivana o chemu je rech,jer stvarno,samo ona zapaza takve neke sitnice koje nikom zivom ne padaju na pamet.

Voodoo mi je mi nije dao objashnjenje zashto sam ja polupismen(stvarno nisko od tebe,da tako diskretno to naglasish kao da je chinjenica),da mi je objasnio "vidish to je zato i zato...",rekao bi mu "ok, hvala".

Totalno bespotrebna rasprava,al ajde kad ljudi vole da se prepiru...

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Voodoo mi je mi nije dao objashnjenje zashto sam ja polupismen(stvarno nisko od tebe,da tako diskretno to naglasish kao da je chinjenica),da mi je objasnio "vidish to je zato i zato...",rekao bi mu "ok, hvala".

Totalno bespotrebna rasprava,al ajde kad ljudi vole da se prepiru...

Da li u sintagmi "evo za početak" negde treba da stoji zarez ili ne, nije stra

Da li u sintagmi "evo za početak" negde treba da stoji zarez ili ne, nije stra
Edited by Savkeeeeeee...e!

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Prvo da ispunim obecanje:Ok,hvala. :P

E sad ne znam da li mozesh da primetish da sam napisao "X choveka",shto je neodredjeno brojchano stanje.Dakle pravilo "do 5 i od 5" ovde ne vazi,a to je razlog zashto sam i trazio objashnjenje zashto si rekao sa smo polupismeni kad se rasprava vodila oko "X choveka" ;)

edit:Josh cemo i pozitivno da utichemo na ostatak foruma,pa pochece svi striktno da pishu po pravopisu :)))

x ljudi se kaze cisto za info

lichno, na forumima de 90% ljudi ne pazi na pravopis, ne pazim ni ja... vid'te dokle je teh kjoot doguran ne pazetji ;o)

eto, covek reko lepo...tako da sve zavisi, mislim, sad mene mogu da smaraju ljudi da ne znam kad ide veliko slovo, posto su mi sva mala, ali znamo bob i ja sta je istina.