f4ts0 Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 Savke, u cemu je problem pa se sad kobeljas? Ako ti neko skrene paznju da si polupismen, proveri, i ako je u pravu, zahvali mu. Evo za pocetak, posle zareza ide jedno prazno mesto. Mislim nije to nista strasno, ali poceo si po rur forumu da prosipas pamet, zato se bar potrudi da ta pamet bude podrzana pravopisom. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 Pre 'pa' ide zarez. Pravilno je 'ako ti neko skrene paznju NA TO da si polupismen...'. Posle 'evo' ide zarez. Posle 'mislim' ide zarez. :P Naravno, sve ovo je u saljivom fazonu, kontam da niko zivi ne pise skroz pravilno. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 OWNED! Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 Pre 'pa' ide zarez. Pravilno je 'ako ti neko skrene paznju NA TO da si polupismen...'. Posle 'evo' ide zarez. Posle 'mislim' ide zarez. :P Naravno, sve ovo je u saljivom fazonu, kontam da niko zivi ne pise skroz pravilno. Hvala dulio. Eto, vidis savke kako nije tesko zahvaliti se. jedino se ne slazem sa stavkom broj 2. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 nema na cemu:) ne znam, proveri, ali prilicno sam siguran, isto ko sto ne mozes da kazes 'obzirom na' ili 'obzirom', nego 'sa obzirom na to'... ma nebitno bre:) majka mu stara:))) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 @f4ts0:Ne prosipam pamet,uljudno sam pitao Ivana o chemu je rech,jer stvarno,samo ona zapaza takve neke sitnice koje nikom zivom ne padaju na pamet. Voodoo mi je mi nije dao objashnjenje zashto sam ja polupismen(stvarno nisko od tebe,da tako diskretno to naglasish kao da je chinjenica),da mi je objasnio "vidish to je zato i zato...",rekao bi mu "ok, hvala". Totalno bespotrebna rasprava,al ajde kad ljudi vole da se prepiru... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 i pa te ni niti - zarezi ispred samo ako postoji nabrajanje tj ako ih zaredjash 3 ili vishe puta u jednoj rechenici kkthnxbai lichno, na forumima de 90% ljudi ne pazi na pravopis, ne pazim ni ja... vid'te dokle je teh kjoot doguran ne pazetji ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 Voodoo mi je mi nije dao objashnjenje zashto sam ja polupismen(stvarno nisko od tebe,da tako diskretno to naglasish kao da je chinjenica),da mi je objasnio "vidish to je zato i zato...",rekao bi mu "ok, hvala". Totalno bespotrebna rasprava,al ajde kad ljudi vole da se prepiru... Da li u sintagmi "evo za početak" negde treba da stoji zarez ili ne, nije stra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 Da li u sintagmi "evo za početak" negde treba da stoji zarez ili ne, nije stra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 (edited) Da li u sintagmi "evo za početak" negde treba da stoji zarez ili ne, nije stra Edited February 25, 2007 by Savkeeeeeee...e! Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 Ћу, ћеш, ће, ћемо, ћете, ће :D lol? "Oni će te jebati." " Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 Prvo da ispunim obecanje:Ok,hvala. :P E sad ne znam da li mozesh da primetish da sam napisao "X choveka",shto je neodredjeno brojchano stanje.Dakle pravilo "do 5 i od 5" ovde ne vazi,a to je razlog zashto sam i trazio objashnjenje zashto si rekao sa smo polupismeni kad se rasprava vodila oko "X choveka" ;) edit:Josh cemo i pozitivno da utichemo na ostatak foruma,pa pochece svi striktno da pishu po pravopisu :))) x ljudi se kaze cisto za info Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 A jel se kaze x preDaka ololo, ili x pretkova lololol ? I jeli pravilnije lololo ili ololol ? I jeste li vi normalni koji qrac Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 Kulturo, eve me! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 De1 is the king. Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 Jebo vas tm :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 De1 brate,pre nego sto pocnes da se pravis pametan (a nisi),procitaj prvo Vuduov post bolje,ovde si ti ispao nepismen (da ne kazem nesto gore) :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 lichno, na forumima de 90% ljudi ne pazi na pravopis, ne pazim ni ja... vid'te dokle je teh kjoot doguran ne pazetji ;o) eto, covek reko lepo...tako da sve zavisi, mislim, sad mene mogu da smaraju ljudi da ne znam kad ide veliko slovo, posto su mi sva mala, ali znamo bob i ja sta je istina. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 (edited) lol? "Oni će te jebati." " Edited February 26, 2007 by Sasa_Matic(BlindProphet) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 (edited) Samo h8er nize klase poteze pravopis u raspravama. :P Edited February 26, 2007 by Seth Fix Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 (edited) OMG!!!11 There's the "Kako sam vas nalo Edited February 26, 2007 by Nemanja Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 Dajte mi ban :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 Samo da ka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 Seth, link je extra, svaka čast. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 Ћу, ћеш, ће, ћемо, ћете, ће :D aha, ovo je bila fora zapravo.. ok :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts