mohican Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Ajvane u kom si fazonu bre pa to su CHINJENICE!!!! Dei se vozio u tom vozu sa lenjinom, a sa hitlerom je pushio tompuse, koje je finansirala americka vlada. I posle se ljudi chude sto ne verujem ljudima po srbiji kad pricaju bajke .... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 lenjina jesu izvezli rusima iz nekog zatvora u austriji 1917, a hrpu para je verovatno izmislio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 lenjina jesu izvezli rusima iz nekog zatvora u austriji 1917, a hrpu para je verovatno izmislio :) Pa vidis da nije izmislio! Video je svojim ochima jer je bio u vozu!!! A ti ne znas za to zato sto su ti zapadne imperijalisticke sile zamrachile istinu svojim alatima masovne medijske obmane!!! Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Nemojte da mislite da sam antisemita, ali mi jako idu na k*rac te priche o jadnim malim jevrejima u poslednje vreme. Koliko vishe je poginulo Slovena za vreme WWI i WWII i koliko je zapadna civilizacija potamanila crnaca za vreme svoje kolonijalne ere, jevreji su daleko iza svih... Bash to... Shpanci su istrebili citave civilizacije za vreme osvajanja meksika, zarad zlata. Jadni jevreji, za malo da ih muslimani pokore u poslednjem incidentu. :( Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 to što je u istoriji bilo većih genocida ipak ne umanjuje tragičnost holokausta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 Mozemo se mi ovde baviti demagogijom i srati ko foke , ko nasi preplaceni politicari . Ali sta smo uradili ? Samo smo potrosili bezvezno vreme na pisanje istog :). Dok ne budes Sasa Maticu :))) imao dokaze za to , a ja za Turke imam znaci ne vredi pricati .A i otprilike ti verujem jednim delom to da su jevreji u Americi , posto Bus to ja mislim da je to Jevrejsko prezime . A i mozemo mi naspram nekih knjiga ili ne znam ti ja cega sve to dokazivati , odkud mi znamo da je sve to istina kada nismo tada ni postojali, mozemo samo nagadjati jer je neki cenjeni baja toga vremena napisao knjigu i 50% jos izmislio iz svoje glave i onda dodjemo i kazemo pa jel vidis da je to taj i taj cenjeni napisao u svojoj knjizi to i to znaci to mora da je istina :))) . Mislim ja u danasnje vreme 50% nekih teza i misljenja u nekim knjigama mislim da je izmisljeno i da nije tacno , jer samo hoce da ucine da narod poveruje u neku tamo neistinu. PS: I muka mi je bre kada vidim tamo da neki Jevrejcici terorisu onaj Muslimanski narod , sta su bre oni saka jada od par miliona , naspram 1000000000 Muslimana znaci treba da ih odvale od zivota to sto rade onim ljudima tamo . I Svet to sve gleda i vidi i niko da ista preduzme , jer naravno Ameri su na strani Jevreja pa tako im niko nista ne moze mislim stvarno. Sada ce i ovo nase parce zemlje da izloburaju da nam se uzme i cao . I treba da volim amere da naravno , kada bi se pljuvali pod vodom . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 Dzordz bush mislim da je irac. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 jok bre, jevrej, on je slao lenjina sa keshom ;) kako nishta ne znash igore :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 to Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 Au brate pa nije isto .... jbt sta se svi ponasate ko toshe neuke .... ruski vojnici su poginuli u ratu dok su ovi planski skupljali i istrebljivali jevreje ... nije isto JE BO TE ... Pritom nije isto ni sto je shpanska inkvizicija pobila silne ljude jer je to bilo u srednjem veku a ovo pre 60 godina ... nije isto ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 Jedno pola miliona* Srba je ostavilo kosti i creva u Jasenovcu, a drugari sa liberalne televizije nam savetuju da se izvinemo kom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 1. izvinimo 2. u muzeju holokausta u njujorku piše sedamsto hiljada 3. ko jebe hrvate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 (edited) 2. u muzeju holokausta u njujorku pi Edited February 22, 2007 by Sasa_Matic(BlindProphet) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 (edited) Pa Hrvati ce se kako su pocheli sami dojebat jer su se i bukvalno mnogo prokurchili,tu pre svega mislim na silne incidente sa Slovenijom i povremeno Italijom. A shto se tiche rapsrave oko toga da li je(i ko je) finansirao Hitlera,to konkretno ne mogu reci,ali neke chinjenice stoje: Hitler je bio prvereno vrlo iskomplexirana lichonst.Te svoje komplexe vuche verovatno josh iz detinjstva gde je verovatno stalno bio izlozen podsmehu druge dece zbog svog omanjeg rasta i sl.Iz svega doga proizlazi jedan bolestan i opasano iskompleksiran chovek,pun mrznje.Bio je obichan moler,verovatno vrlo nezadovoljan svojim zivotom.Bio je vrlo besan na ljude i zeleo je da neshto uradi.Sa grupom istomishljenika osniva Naci-Soc stranku.Tu stoji chinjenica da je ona bila vrlo nebitna na politichkoj sceni sve do pochetka 30-tih kada njen uticaj naglo raste.Takodje je chinjenica da je Naci-Soc josh pre dolaska na valst imala svoju privatnu vojsku,koja je bila dobro naoruzana i odlichno organizovana.Imalu su i imovinu na najboljim lokacijama shirom Nemachke.Organizacija im jer radila ko shvajcrski sat. E sad tu dolazi pitanje:Zar stvarno mislite da je jedna obichna budala,kompleksash i zaludjenik puput Hitlera mogao sam da izvede takav poduhvat. Odgovor:Naravno da ne. Iza svega toga je morao da stoji neki jak lobi(sa svojim interesom) koji je u Hitleru i njegovoj Naci-Soc stranci video odlichno sretstvo za manipulaciju.Jer je Hitler, kategorichni zaludjenik u svoje ideje(samim tim i vrlo naivan) bio idealan za manipulaciju.Taj lobi ga je pomagao na svim poljima,kako finansiranjem tako i lobiranjem ali i praktichnom pomotji u smislu ljudstva,informacija,organizacije idr.Dodatna chinjenica koja ide na ruku ideji o lobiju,jesto to da je stanje u Nemachkoj bilo katastrofalno;beda i siromashto na sve strane,a josh se osecala ponizenost iz wwI.Dakle teren idealan za obmanu i manipulaciju. Iz svega proizlazi da je ovo gotovo chinjenica.Ne mogu reci i chinjenica jer nema materijalnih,opipljivih dokaza koji ili ne postoje ili o njma zna izuzetno mala grupa ljudi.Mada je najverovatnije da su ti koji su stojali iza tog lobija dobro pazili shta rade da se ne bi kompromitovali ukoliko stvari ne krenu(a nisu) kako treba. TO ko je chinio taj lobi je uzaludno govoriti jer se o tome moze samo nagadjati,ali kao shto rekoh gotovo je chinjenica da je vishi interes postojao. Edited February 22, 2007 by Savkeeeeeee...e! Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 E savke, izashao je sp4 za win xp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 ^ Ajde bar da si imao neshto stvarno duhovito da kazesh ,pa da razumem.Nego te je verovatno i mrzelo da prochitash post pa si eto,tek tako hteo da ispadnesh zanimljiv smarajuci me nekom mojom pogreshnom konstatacijom sa nekog skroz shesnaestog topica. Ako ti je to zanimljivo,onda jebiga,ne znam shta da kazem... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 E sad tu dolazi pitanje:Zar stvarno mislite da je jedna obichna budala,kompleksash i zaludjenik puput Hitlera mogao sam da izvede takav poduhvat. Ih jebote ja nisam ni svestan izgleda u kojem drushtvu se nalazim na ovome forumu. Ovaj zna lenjina ovaj hitlera jebote ... btw kako penzija momci jel stize redovno? Pritom kompleksash mozda, zaludjenik aj kao jeste al ne u tom smislu na koji ti mislis ali jedno sigurno nije bio, a to je budala ... Doduse po tvojim postovima mi ti izgledas kao budala stoga kapiram da budali inteligentan covek izgleda kao budala pa time i objasnjavam ovo sto si rekao ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 (edited) Ceo topic je do yaya Edited February 22, 2007 by Demian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 (edited) Doduse po tvojim postovima mi ti izgledas kao budala stoga kapiram da budali inteligentan covek izgleda kao budala pa time i objasnjavam ovo sto si rekao ... Hvala na komplimentu,ali ne razumem zashto sebe nazivash budalom? Ajde da te ne provaljujem po tvojim postovima i tome kako te ovde ljudi tretiraju,mozda bi se i uvredio,shta vishe i iznervirao shto me tek tako iz chista mira vredjash,ali znajuci da tebe ovde ljudi poodavno ne jebu ni 2%,nemam nikakvog razloga da ti odgovaram na uvredu,niti da se uvlachim u dalju raspravu.Budi mi pozdravljen i uzivaj... Edited February 22, 2007 by Savkeeeeeee...e! Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 ali jedno sigurno nije bio, a to je budala ... Bio je budala. Otvarao je previshe frontova, uprkos cinjenici da generali nisu kapirali sta on zapravo zeli i da ljudstvo nije bilo sastavljeno od remorseless zombija. Dok su neki od njegovih generala bili josh vetje budale i previshe abjuzovali blitskrig, ostavljajuci peshadiju i suplajeve nezasticenu, uprkos hitjinom naredjenju da stanu. Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 (edited) Mozete napraviti paralelu izmedju Slobodana Milosevica i Hitlera u obojci je taj lobi o kome savke govori video svog coveka da odradi posao, Sloba nikada ni ne bi dosao na vlast da nisu uletele ogromne pare da ga podrze i da ga na tu vlast i stave, pogledajte samo kako je Slobodan uopste dosao na vlast, dosao je preko ulice... Ne zaboravite jednu stvar Srbija pre stupanja u Jugoslaviju bila je suverena drzava koja je imala medjunarodno priznate granice, dok se to ne moze reci za sve ostale federalne jedinice, a Srbi su bili poznati da uvek zele sa nekim nego sami i da sa svima hoce, da ne govorim o tome da su ustavima u SFRJ nama poceli da iskljucuju KiM i Vojvodinu, dajuci pokrajnama da imaju svoj ustav sa kojim Srbija mora da se uskladi, znaci kad bi Srbija pravila ustav morala bi da ga uskladi sa ustavom KiM i Vojvodine ?!?!!? To je vec tada pocelo i od tada se radi na sistematskom unistavanju nase zemlje a onda neko govori o tome da ja pricam neke budalastine i neke price koje ne stoje, sve ovo jako lepo stoji, poslednji ustav SFRJ je u knjizi nazvan grobarom Jugoslavije sto je stvarno i bio ako ga proucite shvaticete. Da se vratim na temu sa Hitlerom, tacno je da je Hitler bio psihicki bolesna osoba i idealna za takav poduhvat, ti koji su ga doveli na vlast oni su ga i unistili na kraju kao sto su Slobu isti doveli i skinuli sa vlasti. Analiziram da se Amerika polako sprema za WW3 evo pogledajte kako se komplikuje situacija, Amerikanci zele da postave postrojenja u Bugarskoj u Rumuniji za presretanje raketa koje bi mogle doci od Rusije, to vam je odgovor zasto su Bugari i Rumuni usli u EU, ljudi ne shvataju da je politika prljava i podmukla i da je sve suprotno onome sto izjavljuju u javnosti. Kod nas je problem sto ljudi tipa Mohican zele da tumace istorijske dogadjaje, politicke dogadjaje itd. iako nemaju osnovna znanja ni o jednome, Mohican uglavnom za argument ima kako je neko glup ili nema pojma a da ga uzivo pitam da mi preprica ceo WW2 sa sve godinama ne bi znao da bekne, to je najveci problem ovde se svi bave politikom, pravom, ekonomijom i ostalim drustvenim naukama iako ne znaju nista o njima. Ja volim kad mi neko kaze da nisam u pravu i da mi dokaze zasto nisam u pravu, a te fore sa glup si, mrzi me da ti objasnjavam da si glup i sl. me ne zanimaju.... Dakle da rezimiram, da bi ste shvatili zasto je WW2 vodjen morate videti ko je stvarno najvise profitirao a ko najvise izgubio, cinjenica nije da su Jevreji najvise izgubili a cinjenica jeste da su Jevreji najvise dobili, a svuda u svetu ide obrnuta prica koja nikako ne moze da stoji. Svaki rat se vodi da bi neko profitirao, a rat je najbolji nacin da se steknu ogromne pare, pa vi vidite ko je najvise dobio tim ratom. Anyway sto se tice Hitlerovog zanimanja da je bio moler u to verujem isto koliko verujem da je Tito bio metalostrugar ili sta je vec pisalo. (Da samo kazem da ja ovo ne pisem zato sto zelim da nekome menjam misljenje ali dovoljno je da jedan covek shvati o cemu se radilo uzme malo da cita knjige ako ga zanima sve ovo i to je meni dovoljno da znam da sam imao uticaj na necije formiranje misljenja u ranoj fazi, Mohican je beznadezan slucaj on je formirao svoje misljenje na osnovu onoga sto je video na TVu i izradio je psihicku barijeru da je uvek u pravu i jednostavno njegovo misljenje ne moze da se promeni.) Edited February 22, 2007 by Sasa_Matic(BlindProphet) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 svidja mi se prica ;) ima nesto logike i zvuci kao neki sci-fi tresh Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Bio je budala. Otvarao je previshe frontova, uprkos cinjenici da generali nisu kapirali sta on zapravo zeli i da ljudstvo nije bilo sastavljeno od remorseless zombija. Dok su neki od njegovih generala bili josh vetje budale i previshe abjuzovali blitskrig, ostavljajuci peshadiju i suplajeve nezasticenu, uprkos hitjinom naredjenju da stanu. Ko je rekao da je on bio dobar vojskovodja? Bio je inteligentan chovek ali ne ratni genije. Nije svako srbin da bude maher za sve za sta se uhvati ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Analiziram da se Amerika polako sprema za WW3 evo pogledajte kako se komplikuje situacija, Amerikanci zele da postave postrojenja u Bugarskoj u Rumuniji za presretanje raketa koje bi mogle doci od Rusije, to vam je odgovor zasto su Bugari i Rumuni usli u EU, ljudi ne shvataju da je politika prljava i podmukla i da je sve suprotno onome sto izjavljuju u javnosti. Ja nisam cuo za to, a i moraces da mi objasnis koja je razlika da presrecu te rakete iz bugarske ili sa severnog pola posto je otprilike severni pol isto na putu ka americi kolko i bugarska/rumunija. Kod nas je problem sto ljudi tipa Mohican zele da tumace istorijske dogadjaje, politicke dogadjaje itd. iako nemaju osnovna znanja ni o jednome, Mohican uglavnom za argument ima kako je neko glup ili nema pojma a da ga uzivo pitam da mi preprica ceo WW2 sa sve godinama ne bi znao da bekne, to je najveci problem ovde se svi bave politikom, pravom, ekonomijom i ostalim drustvenim naukama iako ne znaju nista o njima. Vidish kolko si glup. Da imalo mozga imas skapirao bi da se ja uopste ne vezujem za istorijske dogadjaje vec 90% na logiku, a da me neko kao ti nesto uzivo pita rekao bih mu "nemam deset dinara". Ja volim kad mi neko kaze da nisam u pravu i da mi dokaze zasto nisam u pravu, a te fore sa glup si, mrzi me da ti objasnjavam da si glup i sl. me ne zanimaju.... Zasto bih ja nekome dokazivao da ne postoje dzedaji? Dokazi prvo svoje tvrdnje pa onda trazhi rupe u demantima. Dakle da rezimiram, da bi ste shvatili zasto je WW2 vodjen morate videti ko je stvarno najvise profitirao a ko najvise izgubio, cinjenica nije da su Jevreji najvise izgubili a cinjenica jeste da su Jevreji najvise dobili, a svuda u svetu ide obrnuta prica koja nikako ne moze da stoji. Svaki rat se vodi da bi neko profitirao, a rat je najbolji nacin da se steknu ogromne pare, pa vi vidite ko je najvise dobio tim ratom. Anyway sto se tice Hitlerovog zanimanja da je bio moler u to verujem isto koliko verujem da je Tito bio metalostrugar ili sta je vec pisalo. Sta su tacno jevreji dobili osim sto mogu da kenjaju kako su bili tlacheni, ripresovani, ubijani i sl? Nisam upoznat sa ovime tako da mozda i gresim ali mi se cini da je odgovor nesto u stilu "probili su se medju vrh masona ili tako nesto". (Da samo kazem da ja ovo ne pisem zato sto zelim da nekome menjam misljenje ali dovoljno je da jedan covek shvati o cemu se radilo uzme malo da cita knjige ako ga zanima sve ovo i to je meni dovoljno da znam da sam imao uticaj na necije formiranje misljenja u ranoj fazi, Mohican je beznadezan slucaj on je formirao svoje misljenje na osnovu onoga sto je video na TVu i izradio je psihicku barijeru da je uvek u pravu i jednostavno njegovo misljenje ne moze da se promeni.) Interesantno, ne zhelish da menjash nechije mishljenje ali bi ti bilo drago ako ti to podje za rukom. Pritom bi stvarno trebalo da odesh u neku notjnu skolu malo da se podsetish chemu punktuacija sluzhi. I nisam znao da smo bili drugari u detinjstvu da znash kako sam ja formirao mishljenje? Ti si se izgleda astralno projektovao u sve ljude ovoga sveta i sve znas ... Ajmo onda na isti nachin da komuniciramo ... LOL KOJE SI TI KNJIGE CHITAO? "The Jews or Us..." ? Knjige pishu ljudi, a ne bog pritom kamo srece da si ti prochitao knjige obe strane pa nesto sam zakljucio mada kad pogledam kamo srece da si ti prochitao neke njige uopste ... Hvala na komplimentu,ali ne razumem zashto sebe nazivash budalom? Ajde da te ne provaljujem po tvojim postovima i tome kako te ovde ljudi tretiraju,mozda bi se i uvredio,shta vishe i iznervirao shto me tek tako iz chista mira vredjash,ali znajuci da tebe ovde ljudi poodavno ne jebu ni 2%,nemam nikakvog razloga da ti odgovaram na uvredu,niti da se uvlachim u dalju raspravu.Budi mi pozdravljen i uzivaj... hihi dobar comeback al ne menja chinjenicu da si loltard ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 ja predlazem da se tjebetu i de1ju zabrani bilo kakvo postovanje oko politike .... ili da dobiju svoj podforum... kako vidim jedan za drugim da shibaju post , automatski znam sta ce da ispadne ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts