Force Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 Nisu je ni trazili :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 Jer neko ima sliku sa kesicama na kojima je Tito ili neko drugi ? Zivo me zanimaju vicevi na njima. Kao i zaranije slucajeve mnogo buke niokocega ako mene neko pita. Malo mi i ide na qrac cela ta prica o ww2 i kako su jevreji sradali. Nisu samo oni stradali, ali nedaj boze da se nesto uradi ili pomene sto bi moglo da uvredi njih. Odbijam da se tako ponasam. Pita uciteljica Adolfa sta bi uradio da je gospodar sveta. Adolf ni pet ni sest: -Prvo sto bi uradio, ubio bi 6 miliona Jevreja i jednog klovna. Uciteljica ce zgrozeno i zacudjeno: -Zasto jednog klovna? Adolf na to: -Eto vidite nikog nije briga za 6 miliona Jevreja, svi me pitaju za onog jednog klovna. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 ahahahahhaaa super vic . Nego mozemo mi da se zezamo na racun Jevreja , a oni rulaju svetom . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 to je quote sa bash.org-a ;) ninjaminem: I'm gonna be the new Hitler, I'm gonna kill all jews and one clown! uber78: Why the clown? ninjaminem: SEE? NOBODY CARES ABOUT THE JEWS! uber78: rofl Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 offtopic morao sam ^^ [roflmao] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 Ajde i ja da raspalim jedan antisemitski :): Sheta se Hitler sa Hansom i nosi gredu od 2 metra sa sobom.Stane i pita jednog Jevera u logoru da li moze da prekochi 2 metra.Ovaj proba iz sve snage ali ne uspe,i Hitler kaze Hansu da mu da chokoladu,ovaj Jevrej ne moze da veruje. Pita sad Hitler nekog drugog Jevreja da li on mozda on moze da prekochi 2 metra.Ovaj proba i chak je bio i gori od predhodnog i dobije 2 chokolade. To sve gledao treci Jevrej i onako sam srecan pomisli da ce,ako uspe da preskochi 2 metra,dobiti brdo chokolada. Javi se on Hitleru i kaze da opushteno preskache 2 metra,tek ce Hitler Hansu:"Ovoga ubij,taj moze da preskochi zid od logora..." :))) Evo josh jedan: Pita Hitler neko Jevrejche u logoru koliko ima godina. "Sutra cu da napunim osam chiko" "Necesh sinko,necesh..." :))))) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 Ovakvi vicevi su prestali da mi budu sme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 Daj neke opipljive dokaze za to !!! Mogu i ja reci da smo mi svi turci jel su nas jahali ( nase zene ) 500 godina mislim daj molim te Sasa Maticu :))) PS: Nemojte sada neki hejt velik plz ^^ Pa sloveni po predanjima su bili ridjokosi i plavi a koliko danas mi izgledamo tako, sto se tice Turaka, inace Srbi sada su mesavina mnogih slovenskih plemena a bogami i raznih drugih naroda. To je samo teorija, ima svoje za i protiv, niko nije rekao da je bilo tako vec da ima odredjenih sumnji da jeste, ogromne pare su usle u Nemacku i ceo nacional-socijalisticki pokret je dosao na vlast pomocu necijih ogromnih para, nemojte misliti da su oni dosli na vlast tek tako, Jevreji su u Hitleru uvideli psihopatu sa kojim se moze manipulisati, pogledajte gde je Izreal i razmislite da li je to ikada bila njihova zemlja? Teorija objasnjava lepo situaciju, ne zaboravite da je i Rusija kao suprotnost Hitleru imala Staljina koji je isto bio covek za kratkotrajnu upotrebu, u Rusiju je usla komunisticka revolucija koju je doneo Lenjin blindiranim vozom iz Svajcarske sa ogromnom kolicinom kesha, sve je to jako cudno... Nemacka tada je bila razrusena i u totalnoj nemastini a onda uleti tako jak kapital koji zemlju toliko podigne da je prosto nemoguce objasniti kako, pricali su odredjeni istoricari kako su pare bile prebacivane iz Svajcarskih banaka u Nemacku, svi imucniji Jevreji su izbegli u SAD. Ima nekih cinjenica koje govore u oci ove teorije ja sam je izrekao ne zato sto slepo verujem nego sto je novija teorija i veoma zanimljiva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 Znam ja neke ljude, stručne u svojoj oblasti, kojima će ova tvoja priča takođe biti zanimljiva, problem je samo da treba lično i natenane da im sve ispriča Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 pogledajte gde je Izreal i razmislite da li je to ikada bila njihova zemlja? e dei, crni sine, sta uchini, pa sad prosto moram da se svrstam na stranu sheka i mohija, a ne znash koliko mi to ne prija... kako sad izrael ne zauzima mesto gde je bila jevrejska drzava?? hajde prosvetli me Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 e dei, crni sine, sta uchini, pa sad prosto moram da se svrstam na stranu sheka i mohija, a ne znash koliko mi to ne prija... kako sad izrael ne zauzima mesto gde je bila jevrejska drzava?? hajde prosvetli me Realno tako mi mozemo da uzmemo i Grcku da kazemo da je bila Srbija i celu Hrvatsku sa sve Bosnom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 e dei, crni sine, sta uchini, pa sad prosto moram da se svrstam na stranu sheka i mohija, a ne znash koliko mi to ne prija... Ako se opusti Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 mislim da bi to bio prvi primer gang-banga jednog homo sapiensa od strane dva primata... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Mogla bi odredjena grupica ljudi sa foruma da prestane da se trudi da bude NE-soroshevski orijentisana pa mozda uvide neku sredinu stanja stvari ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Mogla bi odredjena grupica ljudi sa foruma da prestane da se trudi da bude NE-soroshevski orijentisana pa mozda uvide neku sredinu stanja stvari ... Hihihih :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Realno tako mi mozemo da uzmemo i Grcku da kazemo da je bila Srbija i celu Hrvatsku sa sve Bosnom... možemo makedoniju, deo bugarske, albaniju i severnu grčku; pa onda istočne delove bosne i hrvatske. i šta, da mi to osvojimo u narednom ratu, ili nam osvoje ameri zaslugom našeg lobija tamo, ti bi se bunio? i ne seri za jevreje više, molim te. smešan si. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 ja volim jevreje jer znaju da vladaju i prave pare znaci samo respekt ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 darijane, glupo je da se i dalje trudis da ostavis utisak da imas inteligenciju powerpuff devojcice. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 jebo mamu koliko frke niokochega niko nishta ne shiri to je samo jebeni vic Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Slazem se sa Lagom.. mislim, viceva o jevrejima ce uvek i biti. Sto se tice.... mo Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 ja bi trazio da nam vrate kavkaz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Nemojte da mislite da sam antisemita, ali mi jako idu na k*rac te priche o jadnim malim jevrejima u poslednje vreme. Koliko vishe je poginulo Slovena za vreme WWI i WWII i koliko je zapadna civilizacija potamanila crnaca za vreme svoje kolonijalne ere, jevreji su daleko iza svih... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Ovo je De1jeva patentirana tehnika vađenja iz rupe poznata kao "Prokopaj do Kine" Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Po istom principu moze i Bugarska da trazi deo srbije (: kao i svaka zemlja koja je nekad sadrzala u svom sastavu i neki deo teritorije srbije (: to je i bila moja poenta otprilike. Pazi prihvatam sve odgovore ali ne razumem te odgovore tipa lupas, a sta tacno lupam mi ne objasnis, sta ja tacno lupam i gde gresim, molio bih onda tebe da mi objasnis odakle pare u Nemackoj i zasto je Lenjin bio poslan u Rusiju u blindiranom vozu sa ogromnom kolicinom para, objasni mi te 2 stvari. ako neko napiše da se jupiter vrti oko zemlje, ne moram da elaboriram da bih mu rekao da lupa. a to tvoje je toliko nebulozno. što se tiče lenjina, jedini kojima nije odgovaralo da on dođe u rusiju su rusi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts