Highl1 Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 videcemo sa adminima, al mislim da je pre, jer kolo pocinje od danas, a za vikend sigurno necemo igrati Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 posle vrbasa osecam da ce biti neki stomacni firus ili nesto sl :) Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted October 22, 2007 Author Report Share Posted October 22, 2007 ma cisto sumljam da cemo i igrati prvu, vidis da su sada promenili na sajtu da ne pise nijedan prvi mec... wicked retard x) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Sredite da govedo prvi umre od kuge, kkthxbye Evo rasporeda matcheva BCL-a Visit My Website Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FFSFTW Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Promenili su ne igra se HDx vs 4gl 1. kolo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Ima dosta dobrih timova,gl 4gl pokazite im zube :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Eo za sve Chetr'GL-ovce - HF GL GG's, nek vam je sa srecom ( ali ne previshe u 4-tom kolu :P ) i zabavite se i odigrajte dobre partije Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted October 23, 2007 Author Report Share Posted October 23, 2007 Grinderu iznenadjujes me... sve vise i vise pratis desavanja, cak si usao i u team na eslu sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Grinderu iznenadjujes me... sve vise i vise pratis desavanja, cak si usao i u team na eslu sam kung FU! Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 ma grinder tatamata :P Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted November 4, 2007 Author Report Share Posted November 4, 2007 (edited) Danas u 3h, tj za koji minut: BCL: HDx 4:2 sPwc3 HDx: Luger, Semir, Mickey, Grinder sPwc3: sp-element_warrior, roy7, sp-exolag, sp-vankor EI: HDx.Luger 1:0 sp-element_warrior TR: HDx.Luger 1:1 roy7 EI: HDx.Mickey 2:1 roy7 TS: HDx.Mickey 3:1 sp-exolag TM: HDx.Mickey 3:2 roy7 (usrani reta nece bnet, zato sto je skonto da miki sece ggc) SV: HDx.Semir 4:2 roy7 Sauron nije igrao posto kazu bio pijan,vankor offline, a onaj weadud hteo da igra al ga ovaj nije stavio xD Edited November 4, 2007 by Bullseye_So Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 gj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Bravo bravo momci :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted November 4, 2007 Author Report Share Posted November 4, 2007 objasnili smo [:D] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FFSFTW Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 (edited) Roy je najveci retard koga znam , igramo game 20 minuta i zadnji fight ubijem mu sve do zadnje jedicnice i dk/lich lvl 5/2 on se discuje lol + ja imao expo rofl :D Edited November 4, 2007 by HDx.Semir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Gj Gj HDx power :D Quote Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Ma ja sam siguran da taj roy moze da igra bez problema na bnetu nego nije hteo jer je znao da meni ggc ne radi kako valja. A u prvoj partiji(na bnetu, lugerov LC host) sve mu odlichno radi prvih 10minuta, i onda kad je video da gubi pocheo da plache kako mu laguje, kako mu ovo ono... A posle, kad smo trebali da igamo drugu partiju, chak nije hteo ni da proba da o5 igramo na bnetu( jer je on toboze bio siguran da nece da mu radi, a u provoj partiji mu je sve perfektno radilo 10minuta, a onaj admin kao da ima iq 20 pa nista ne shvata).... Eto, samo mi je krivo sto nije bilo 4-1 za nas, jer je tako realno trebalo da bude(sa ovakvim LU-ovima) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 roy nikad ne igra na bnetu, laguje mu, i nije lik takav da je nomanner i sl, ok je Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Ali nije mu lagovalo prvih 10minuta prve partije, a posle sam ga pitao, kad smo trebali da igramo drugu, da probamo da igramo na LC host, on je odbio, chak nije hteo ni da probamo da odigramu jednu bezveze partiju da vidi da li ce dobro da mu radi net tokom celog mecha... ali sta je tu je, glavno da smo mi dobili ovaj cw :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 (edited) Humiliation! edit: moj prvi allkill u karijeri :) Edited November 4, 2007 by Aca~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FFSFTW Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 (edited) GJ aco , evo roy jer na pocetku vs mene rekao perfect host pa je na kraju "lagovao", ali necemo vise o tome okrecemo se sledecim cwima i to je to gl hf Edited November 4, 2007 by HDx.Semir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 GJ za acu (4gl), isto vazi i za hdx! MJ pokosio iLx lol do jaja prognoza .. GL u sledecim cws Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 aco zaklo si b2o? :D Quote Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dramatic Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Dobar rezultat glorije i hdx-a gl u nastavku sezone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Grinder nije prodao! OMG howwegovedo nisam mogao da verujem kad sam video! GJ limo stvarno svaka chast! ... doci ces ti na humana ... Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts