Zba Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 Grin osvaja iz luzera Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted September 21, 2007 Author Report Share Posted September 21, 2007 ovi ex cubovci se vratili u aLt tako da HDx vs aLt ove nedelje verovatno, vreme se jos ne zna, nego ovi iz alt-a su totalna neorganizacija, ovime mislim na organizaciju poljsku a i srpsku, ne zna se ko pije ko placa, onaj rE mi place na icq dan kada su ovi izasli i otisli u cube, kako je srle najveca pedercina koju je upoznao u w3, dabogda mu ovo dabogda mu ono, danas se opet gotive i u istom su timu WTF??? [:D] I cim su izasli ovi srbi iz aLt-a rE me moli da udje HDx u aLt, sto sam odbio ofc, znaci n/c! Ko je ovde merc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miza Posted September 21, 2007 Report Share Posted September 21, 2007 Gde je tebi obraz da pishesh ovako neshto pobego si iz teha za ''50e'' u bwsl i sve nas ispalio pa iz bwsla u k1ck sad si hdx a sutra verovatno CPO..... Uvek si bio najveca prodaja tako da pokri se ushima i cuti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 On je sad t2 i HDx! Blame him more! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 (edited) @Offtopic: Bulle tvoj i Zeroxov myspace znachi ti si napakovao sve ribe kao neki macan, a zerox sve poznate DJ-eve ROFL :)) @Topic: Spremite guze uskoro voodoo dobija net! :P Edited September 22, 2007 by VoOdoO... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 Dobro to za net, al kad ce ta liga? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 @Topic: Spremite guze uskoro voodoo dobija net! :P O.o al ce da sabija :)) Vidim usao si u nekom VOCNOM klanu, kako bese ono, KiWi a ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 @Offtopic: Bulle tvoj i Zeroxov myspace znachi ti si napakovao sve ribe kao neki macan, a zerox sve poznate DJ-eve ROFL :)) @Topic: Spremite guze uskoro voodoo dobija net! :P @offtopic: posto ne mogu da te navatam na msn-u nikad, da ti kazem da je onaj sajt bruuuuuuuuka, skinuo sam gomilu albuma, svaka ti dala za to, dobices has sto mi padash duguje al bull i zerox @topic: dal je bitno ko je merc i ko nije, svi znamo da sam ja najbolji!!!! Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 Zivio govornik! Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted September 22, 2007 Author Report Share Posted September 22, 2007 mizo da mi je tolko stalo do para u bwsl ostao bi, al nisam mogao da slusam necija govna, i rekao sam jebes pare i sve ja izlazim (znas i sam da ste skoro svi dobili na kraju 50e a ja nista...), teh i SeT se uvek raspao i bio sam do kraja, nije propao zbog mene nisam ja taj koji je isao inactive. k1ck me smorio zato sto je samo orga online, igrace ni ne upoznas, a jos teze ih je kontaktirati. U HDx sam za fun i zbog drugova koji si tu, to je jedini klan do kog mi je stalo i trenutno sam samo chif tu, ostalo kyosh1 radi, a t2 sam zavoleo posto je atmosfera najbolja od svih timova gde sam bio :DD nisam hteo nikoga od vas da uvredim nego ja i jos mnogo ljudi ne shvata sta radite... ja ako sam mercovao mercovao sam samo sebe, a ne pola tima na 1 dan... zabo & voodoo to su mi real life drugarice [:D] ne sve al one medju top friends da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 @Offtopic: Bulle tvoj i Zeroxov myspace znachi ti si napakovao sve ribe kao neki macan, a zerox sve poznate DJ-eve ROFL :)) @Topic: Spremite guze uskoro voodoo dobija net! :P Otvorio sam myspace zbog ljudi sa faxa inace, a potrpao sam DJeve iz dobrog razloga, reci cu ti na MSNu. Kad dobijes net odigraces 300 partija i smorice te war, kao i sve druge, ne nadaj se da ces biti Lucifer iz Plane :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 ae privatnu spiku ostavite za drugi topic Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 gogo hdx :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dramatic Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 da da nikome nije bilo stalo do para ali pare su dobili svi koji su trebali osim kulfa i mene tako da zajebite to "radimo pro bono" i nije nam stalo do kinte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miza Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 bull toliko ti je do para stalo da si kad ti je bucko rekao da ce ti kokos dati 50e da predjesh u bwsl odma napustio teh tako da nemoj da duzimo.........Necu da se raspravljam znam shta je bilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 da da nikome nije bilo stalo do para ali pare su dobili svi koji su trebali osim kulfa i mene tako da zajebite to "radimo pro bono" i nije nam stalo do kinte. Sem tebe i Qlfa? Sry ne znam tvoj nick, a mislim da su svi dobili koji su trebali. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dramatic Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 loshe mislish kolega ali to nije vishe bitno.valjda sada znash ko je ukoliko nisi promenio faks ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 (edited) BCL Qlf Live aLt [ 0 : 1 ] HDx Micko < Luger GW Sweet > Luger TS Sweet > Maky Sweet > Mickey TR Sweet > Kyoshi TS ALT (Micko, Sweet, Padash, Zami) HDx (Mickey, Maky, Luger, Kyoshi) Edited September 23, 2007 by Kyoshi Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted September 23, 2007 Author Report Share Posted September 23, 2007 kyosh1 ftw! zlatna rezerva xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 (edited) E koji ste vi carevi stvarno Bull i Kyoshi, ... Kyoshi napishe na klan chanelu: "Grinderu igras cw u subotu u 16h (ne secam se vs koga :D) ako ne mozes javi nekome"! PA KAKO I KOME???????? Bull tebe sam 14 puta pitao da ti dam moj fon posto je to jedini nacin da me dobijes kad nisam na netu ffs roflmao! ti reche ti ne treba, ok ... sad za ovo vs alt-a nisam ni znao ... mislim ne znam da li znas moju situaciju ali ne mogu ja kad ocu da sam na netu u igraoni (pa chak i za ovo sad sto pisem ovde od gajbe :P) tako da mora da me obavestite unapred, ak' uopste i 'ocete :) Edited September 24, 2007 by Grinder Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
FFSFTW Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 Grinderu ae kad si iz gajbe poseti nekad i nash forum www.head-hunters.co.nr , tamo imas sve o cwima i tako to , jer puno si nam trebao vs alta jer ja/krtica/zerox/ nismo mogli igrati pa je na kraju kjosi morao TT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 Gridneru potrebno ti je samo 5 min da otvoris nas sajt i da vidis sa kime igramo :) Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 Grinderu ae kad si iz gajbe poseti nekad i nash forum www.head-hunters.co.nr , tamo imas sve o cwima i tako to , jer puno si nam trebao vs alta jer ja/krtica/zerox/ nismo mogli igrati pa je na kraju kjosi morao TT Omg kyoshi koja degradacija ... da mogao bih vec jednom da uradim to, samo nikad da se setim da sam sad u klanu koji ima i (aktivan) forum ... Gridneru potrebno ti je samo 5 min da otvoris nas sajt i da vidis sa kime igramo :) 5 min da otvorim sajt! wtf ffs roflmao .... onda nista [:D] ali o5 ti kazem, ako napises dan ranije da ja treba da igram sutradan(ofc ) a ja ne mogu doci do neta u tom medju vremenu sta onda? Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
dramatic Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 Grinderu bullu netreba tvoj mob jer pazi poruka je 3 dindzi a o razgovoru i da ne pricamo barem 5-6 dindzi zajebi ti to da ga bacas u troshak toliki tako da ili poseti forum redovno ili daj meni fon pa cu ti ja javiti na postpaidu sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 gridneru 3 dana je stojalo za cw ti nisi bio online i ja jednostavno ne znam kako da te kontaktiram. Ako mozes da otvoris rur mozes i nas forum da otvoris ako neces ja ti tu nista ne mogu niti cu da teram nekoga na nesto ako hoces izvoli ako ne jbg sta je tu je. I dosta sa ovom temom ovde da ne idemo offtopic. Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts