Jump to content

Srpski igraci / timovi u solo/team ligama

Recommended Posts

ovi ex cubovci se vratili u aLt tako da HDx vs aLt ove nedelje verovatno, vreme se jos ne zna, nego ovi iz alt-a su totalna neorganizacija, ovime mislim na organizaciju poljsku a i srpsku, ne zna se ko pije ko placa, onaj rE mi place na icq dan kada su ovi izasli i otisli u cube, kako je srle najveca pedercina koju je upoznao u w3, dabogda mu ovo dabogda mu ono, danas se opet gotive i u istom su timu WTF??? [:D] [:D] I cim su izasli ovi srbi iz aLt-a rE me moli da udje HDx u aLt, sto sam odbio ofc, znaci n/c! Ko je ovde merc?

@Offtopic: Bulle tvoj i Zeroxov myspace [roflmao] znachi ti si napakovao sve ribe kao neki macan, a zerox sve poznate DJ-eve ROFL :))

@Topic: Spremite guze uskoro voodoo dobija net! :P

@offtopic: posto ne mogu da te navatam na msn-u nikad, da ti kazem da je onaj sajt bruuuuuuuuka, skinuo sam gomilu albuma, svaka ti dala za to, dobices has sto mi padash duguje [:D] al bull i zerox [:D][:D]

@topic: dal je bitno ko je merc i ko nije, svi znamo da sam ja najbolji!!!!

diablo303kl4.jpg

grinder says:

eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu

grinder says:

:)

grinder says:

i uspeo sam ....

grinder says:

NE!

` Nemanja Recoba ` says:

:D

grinder says:

realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba?

mizo da mi je tolko stalo do para u bwsl ostao bi, al nisam mogao da slusam necija govna, i rekao sam jebes pare i sve ja izlazim (znas i sam da ste skoro svi dobili na kraju 50e a ja nista...), teh i SeT se uvek raspao i bio sam do kraja, nije propao zbog mene nisam ja taj koji je isao inactive. k1ck me smorio zato sto je samo orga online, igrace ni ne upoznas, a jos teze ih je kontaktirati. U HDx sam za fun i zbog drugova koji si tu, to je jedini klan do kog mi je stalo i trenutno sam samo chif tu, ostalo kyosh1 radi, a t2 sam zavoleo posto je atmosfera najbolja od svih timova gde sam bio :DD nisam hteo nikoga od vas da uvredim nego ja i jos mnogo ljudi ne shvata sta radite... ja ako sam mercovao mercovao sam samo sebe, a ne pola tima na 1 dan...

zabo & voodoo to su mi real life drugarice [:D] [:D] ne sve al one medju top friends da

@Offtopic: Bulle tvoj i Zeroxov myspace [roflmao] znachi ti si napakovao sve ribe kao neki macan, a zerox sve poznate DJ-eve ROFL :))

@Topic: Spremite guze uskoro voodoo dobija net! :P

Otvorio sam myspace zbog ljudi sa faxa inace, a potrpao sam DJeve iz dobrog razloga, reci cu ti na MSNu.

Kad dobijes net odigraces 300 partija i smorice te war, kao i sve druge, ne nadaj se da ces biti Lucifer iz Plane :)

~~

ae privatnu spiku ostavite za drugi topic

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

BCL Qlf Live

aLt [ 0 : 1 ] HDx

Micko < Luger GW

Sweet > Luger TS

Sweet > Maky

Sweet > Mickey TR

Sweet > Kyoshi TS

ALT (Micko, Sweet, Padash, Zami)

HDx (Mickey, Maky, Luger, Kyoshi)

Edited by Kyoshi

Grender(:P): Vidi one tamo sorserke,

kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same.

www.head-hunters.co.nr

E koji ste vi carevi stvarno Bull i Kyoshi, ... Kyoshi napishe na klan chanelu: "Grinderu igras cw u subotu u 16h (ne secam se vs koga :D) ako ne mozes javi nekome"! PA KAKO I KOME???????? Bull tebe sam 14 puta pitao da ti dam moj fon posto je to jedini nacin da me dobijes kad nisam na netu ffs roflmao! ti reche ti ne treba, ok ... sad za ovo vs alt-a nisam ni znao ... [xx(][:p]

mislim ne znam da li znas moju situaciju ali ne mogu ja kad ocu da sam na netu u igraoni (pa chak i za ovo sad sto pisem ovde od gajbe :P) tako da mora da me obavestite unapred, ak' uopste i 'ocete :)

Edited by Grinder

Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita

Grinderu ae kad si iz gajbe poseti nekad i nash forum www.head-hunters.co.nr , tamo imas sve o cwima i tako to , jer puno si nam trebao vs alta jer ja/krtica/zerox/ nismo mogli igrati pa je na kraju kjosi morao TT

Omg kyoshi koja degradacija [:D] ... da mogao bih vec jednom da uradim to, samo nikad da se setim da sam sad u klanu koji ima i (aktivan) forum ... [8D]

Gridneru potrebno ti je samo 5 min da otvoris nas sajt i da vidis sa kime igramo :)

5 min da otvorim sajt! wtf ffs roflmao .... onda nista [:D] [:D]

ali o5 ti kazem, ako napises dan ranije da ja treba da igram sutradan(ofc [xx(] ) a ja ne mogu doci do neta u tom medju vremenu sta onda?

Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita

gridneru 3 dana je stojalo za cw ti nisi bio online i ja jednostavno ne znam kako da te kontaktiram. Ako mozes da otvoris rur mozes i nas forum da otvoris ako neces ja ti tu nista ne mogu niti cu da teram nekoga na nesto ako hoces izvoli ako ne jbg sta je tu je. I dosta sa ovom temom ovde da ne idemo offtopic.

Grender(:P): Vidi one tamo sorserke,

kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same.

www.head-hunters.co.nr