Bullseye_So Posted April 20, 2007 Author Report Share Posted April 20, 2007 + 5000 imam na odnosu na Kass-a koji je drugi, znas ti sta je to xD Zabo sam ghosta i thurizasa, a do sada samo pukao na Sein vs Glaive i Miou vs Konna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 da, i bull shto ima 13 betova vishe nego svi mi ostali, pa je prvi Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted April 21, 2007 Author Report Share Posted April 21, 2007 pa dobro, od 25 partija ja sam puko 2, btw to mi tako nevazno samo se igram ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 naravno, toliko ti je nevazno, pa si odmah morao da napishesh post da si prvi Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted April 30, 2007 Author Report Share Posted April 30, 2007 (edited) BwSL 1 : 4 xZ (clanbase) GW: Morgan 2:0 Karys EI: Super 0:2DmZ - FF SV: Sin 2:1 Vins TS: Agg 2:1 Wolfy LT: Rush4Fun & Sin 2:0 Karys & Vins Infinitive [2:3] Cubesports (bcl) Infy.Bloodlust [0:2] Cube.Zaba Infy.Jeka [0:2] Cube.Ghost - Defwin for Cube Infy.Sauron [2:0] Cube.HowWeDo Infy.Roy7 [2:0] Cube.Geno Infy.Roy7 & Infy.VaSse 0:2 Cube.HowWeDo & Cube.Zaba Danas 18h: MJ 3:1 BwSL (bcl) GW: Zdravko vs Miza TM: Lubber 0:2 Padash LT: Pavel 2:1 Vins TR: Yo 2:0 Sweet 2v2: Yo & Crazy 2:0 Miza & Vins Sreda 18h: BwSL vs xZ ( wgp ) Edited May 1, 2007 by Bullseye_So Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bitch Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 nemojte vise da dajete govedu da igra... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 treba zaba sledeci cw to da me podseti Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 Opusteno, zalepio sam papir na monitor, necu zaboraviti Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Realno, sto manje orcova to bolje za tim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 realno sto manje orkova kao ti bolje za tim Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Signed. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 Realno pogledaj bilo koj WC3L tim, a i ovo sto si rekao je tacno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Prica se po bnet da se zaba prodao za sitne pare :P Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 koliko god da su sitne dobija vise nego u Kjubu :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Evo posto vecina ne zna o kojoj je cifri rec, ja cu vam malo pomoci. Zhabac u novom clanu zaradjuje duplo vise od njegove mame, tako da mislim da sam vam sve reko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Boli ga tuki igra se kesh leze :P Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 pre ce biti da dobija duplo nista xd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 (edited) Pacove nosati posle mi trazi pesmu, i 'jel imas neku drugaricu smrc smrc' fu Govedo, u svakom slucaju, mozes da proveris sa Andjelom koliko zaradjujem Edited May 8, 2007 by Zba Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Kakve jebene veze ona ima sa ovim ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 kakve nema Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Nema ama bas nikakve ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 To ti mislis Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Jebeno je kad se nadas da nema a ono ... Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 Andjela je sa svim povezana, samo sto ne poznajes svoju sestru dovoljno Govedarice :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 (edited) Samo ga vi zezajte blizhi se ESWC ;))) Edited May 9, 2007 by VoOdoO_MaN Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts