konfuzni Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Nisam jos probao igru koja je izasla zvanicno danas 14. februara , pa me zanimaju utisci i opisi igre ako je neko uspeo da je nabavi ili skine preko torenta.Ako moze neko ko je igrao kratak opis da znam dal da je igram ili ne , hvala :) Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rizla Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 Jbt jel moguce da niko nije igrao flashpoint 2(nisam upucen zasto se tako ne zove)? Samo sam par misija odigrao pa nisam nesto kompetentan da sudim,ali prvo sto se vidi da je isti nacin igranja kao u kecu sto je sjajno,cak je i grafika slicna(na malim detaljima pogotovu ),ali je igra iz nekog razloga neverovatno zahtevna.Glavna razlika je sto sad ne koljete bracu Ruse nego neke Arape ili sta su vec u naravno izmisljenoj drzavi koja uopste ne lici na onu iz prvog dela.Prica je slicna kao u kecu,mirna obuka,odjednom krece rat,ne znas protiv koga se boris,nemas nikakvu podrsku itd sve u svemu ekstra.Sada postoje i opcione misije koje ne moras da radis,ali ti je laksa obavezna misija ako ih odradis,a prve dve su ekstra zanimljive.Igra bi bila skroz dobra samo da je prokleta zahtevnost manja ovako stvarno nema smisla,posto grafika nije nista specijalno. Quote ...немој да ме убијеш Рамиз,плиз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku7 Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Ja imam graficku Ati Radeon 9250 na 256 mb i nece da mi radi zbog nekog shader-a... Ja imam verziju 1.4 a zahteva minimum 2.0 (( Obozavao sam Flashpoint 1, a koliko se secam ovo nije Flashpoint 2, jer ce to raditi ili drugi tim ili ce to izaci u skoroj buducnosti...Ovaj deo su samo odradili cesi iz Boheima-e.... Quote exyutrance.editboard.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 ma teshko ce ti to raditi na 9250 .... ja sam na 9550ge ( klokovana ) odustao od igranja AA jer je prezahtevna ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Hm ja kao toliki fan OFP-a i posedovanje originalnog istog, nisam ladno nabavio Armed Assault... Chitao sam rivjuz, mnogo dobro izgleda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 ja sam nabavio nemachku verziju koji nije optimizovana i smorilo me jer je prezahtevna, al' to malo shto sam igrao sam odushevljen! Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted April 10, 2007 Author Report Share Posted April 10, 2007 Ma uzhas koliko je zahtevna. Imam i ja tu nemacku verziju koja me uzasno nervira jebene svabe :) Imam komp 3,4ghz dual core intel 7600 gt graficku 1,5 gb rama i sece mi igra moram da igram na 800x600, pa sta oni hoce da postignu sa igrom?? debilcine Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Ma uzhas koliko je zahtevna. Imam i ja tu nemacku verziju koja me uzasno nervira jebene svabe :) Imam komp 3,4ghz dual core intel 7600 gt graficku 1,5 gb rama i sece mi igra moram da igram na 800x600, pa sta oni hoce da postignu sa igrom?? debilcine Znaci mogu da se kladim da si nesto pogresno setovao sa tako jakom mashinom i da ti seche igra na 800x600 ? Smanji malo detalje i povecaj rezoluciju, i radice sve kul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 nije nije ta nemachka verzija je 100% neoptimizovana, ne znam za ove novije, ova ne bi radila da imash 10 Thz i 500 miliona TB memorije Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted April 11, 2007 Author Report Share Posted April 11, 2007 Brate ne znam gde da nadjem tu novu verziju koja je normalna , igra mi se igra ali ne mogu da je igram ovako gubim na zelji , izbrisao sam je da mi se n bi zgadila kako bi mogao kasnije da je igram sa normalnom verzijom Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 U pravu je Spulemir za verziju, video sam na torrentima da ima i takva koja kochi... Morash da nadjes tu drugu verziju, ima je sigurno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 Brate ne znam gde da nadjem tu novu verziju koja je normalna , igra mi se igra ali ne mogu da je igram ovako gubim na zelji , izbrisao sam je da mi se n bi zgadila kako bi mogao kasnije da je igram sa normalnom verzijom Tra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 Evo ja sad skidam, do sutra ce biti gotovo valjda, tako da javljam sta kako gde... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts