Jump to content

Hdd regenerator 1.51

rusici

Recommended Posts

Znam da nema piraterije niti sam mislio nista lose evo o cemu se radi : Komjuter je imao virus na njemu su tada bile instalirane 2 particije ja uzmem obrisem obe particije formatiram disk c: quick format jer normal format nece da prihvati zabode i ne pomera se sa 0%, stvorim particiju i dam joj max znaci samo jednu ostavljam particiju i onda nastaje problem, kada zavrsi kopiranje fajlova pa se restartuje da bi nastavio instalaciju dalje znas onu graficku koja traje otp 30min tu nece da udje izbaci gresku system root fali nesto sve sam pokusao nista zato sam skinuo ovaj program on trazi bad sektore i opravlja ali samo u ful verziji nece u trijal,hard nece da se fomatira normal zabode to mi nije jasno,vidi ga Bios kao da je ostecena c: particija kada napravim dve instaliram na drugu i nekako proradi ali se crashuje posle nekog vremena zato izvini Statore treba mi pomoc a to samo ako neko ima seriski broj ono kuci da mi pomogne jer se nadam da cu sa tim programom da resim problem, ali samo se nadam

SENKA, IVKE

Kao prvo hvala ti za neke stvari ispao si covek problem sam resio, program je analizirao i opravljao sve bad sektore da ti pravo kazem radio mi 2 dana i onda sam morao da ga ugasim, uspeo sam da nekako stvorim dve particije c i d ali kao da sa c nesto ne radi kako valja, sada mi je d: particija system boot i na nju sam ubacio xp a c: particija mi je system vide cu kako ce da se ponasa par dana hvala ti jos jednom

SENKA, IVKE