rusici Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Hard disk nece da mi vidi os hitno mi je potreban seriski kljuc za ovaj program molim vas pomozite dissk je formatiran Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 errrrr kako to mislis hard nece da ti vidi OS ? Moze samo OS da nece da ti vidi neki hard. I nema pitarerije na forumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Ok, ajde polako, najpre, disk ti je formatiran, OS podi Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted February 14, 2007 Author Report Share Posted February 14, 2007 Znam da nema piraterije niti sam mislio nista lose evo o cemu se radi : Komjuter je imao virus na njemu su tada bile instalirane 2 particije ja uzmem obrisem obe particije formatiram disk c: quick format jer normal format nece da prihvati zabode i ne pomera se sa 0%, stvorim particiju i dam joj max znaci samo jednu ostavljam particiju i onda nastaje problem, kada zavrsi kopiranje fajlova pa se restartuje da bi nastavio instalaciju dalje znas onu graficku koja traje otp 30min tu nece da udje izbaci gresku system root fali nesto sve sam pokusao nista zato sam skinuo ovaj program on trazi bad sektore i opravlja ali samo u ful verziji nece u trijal,hard nece da se fomatira normal zabode to mi nije jasno,vidi ga Bios kao da je ostecena c: particija kada napravim dve instaliram na drugu i nekako proradi ali se crashuje posle nekog vremena zato izvini Statore treba mi pomoc a to samo ako neko ima seriski broj ono kuci da mi pomogne jer se nadam da cu sa tim programom da resim problem, ali samo se nadam Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 odradi low-level format Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted February 14, 2007 Author Report Share Posted February 14, 2007 odradim quick format i nece da proradi Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Nađi Hiren's Boot CD, na njemu je hddreg u ful verziji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted February 16, 2007 Author Report Share Posted February 16, 2007 gde da nadjem Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted February 16, 2007 Author Report Share Posted February 16, 2007 znam da ima kod nas na forumu spisak sofwera i da sam video taj hairens boot ali ne mogu da ga skinem sa tog sajta placa se Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 Pa guglaj malo, postoji gomila warez sajtova. HARD DISK REGENERATOR Valjda ti ovo pomogne. Pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 Ne radi se to tako i sad će dođe admin i da ti snapuje Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted February 17, 2007 Author Report Share Posted February 17, 2007 Kao prvo hvala ti za neke stvari ispao si covek problem sam resio, program je analizirao i opravljao sve bad sektore da ti pravo kazem radio mi 2 dana i onda sam morao da ga ugasim, uspeo sam da nekako stvorim dve particije c i d ali kao da sa c nesto ne radi kako valja, sada mi je d: particija system boot i na nju sam ubacio xp a c: particija mi je system vide cu kako ce da se ponasa par dana hvala ti jos jednom Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts