Latino ^ Beat Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 (edited) Svadja = gloopost . svadja =/= glupost i da: kada nesto postujes, i kada izbacis svoje mishljenje, nemoj se odmah povlaciti kao neka pickica kada naidje prva mala prepreka. @topik: dobro je :) videh nesto slicno pre Edited February 13, 2007 by Yogi_Man Quote Monkey business. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 (edited) Koji nalozeni pavijan/i.....zomg ovaj se kao lozi pa place u sred pesme ahahhahaah pre sam se nervirao kad cujem tako nesto,sad se samo u glas smejem,necju da se spustam na taj nivo Edited February 14, 2007 by M!ST!CX Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Jebem mu mater u picku neka zasuce rukave mamu mu jebem da vidi sta je srpska ruka jebem mu sve neka kaze gde da dodjem da mu jebem mater oni ce doci u srbiju uuuu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Jebem mu mater u picku neka zasuce rukave mamu mu jebem da vidi sta je srpska ruka jebem mu sve neka kaze gde da dodjem da mu jebem mater oni ce doci u srbiju uuuu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ma daj opusti se,da li si video one nesrecjne face na spotu, i onaj rambo sahovnica kod tog dela sam vecj poceo da vristim Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted February 14, 2007 Author Report Share Posted February 14, 2007 Rambo sahovnica nema pola zuba, a lik nosi pusku iz drugog svetskog haha... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 svadja =/= glupost i da: kada nesto postujes, i kada izbacis svoje mishljenje, nemoj se odmah povlaciti kao neka pickica kada naidje prva mala prepreka. @topik: dobro je :) videh nesto slicno pre Nisam pickica , ali nema poente svadjati se :) A sa obzirom da je taj tompson ili kako vec se zove budala :) , nego zao mi je sto ima takvih i kod nas . PS: dajte link nekih nasih da uporedimo koji je bolji spot :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 (edited) PS: dajte link nekih nasih da uporedimo koji je bolji spot :))) Sem Baje Malog Knindze koji je pre cirka 12 god pevao o Aliji baliji ne znam ni jednog,iskreno ne znam ni jednog naseg pevaca/lika koji je pevao pobi'te hrvate/ustase i te fore,ali zato se secjam spota grupe Magazin u kojoj oni pevaju nesto na foru sticji cje vas Srbi ruka pravde,pobicjemo vas (nesto tako)...i onda isti ti izvodjaci dodju kod nas i ova nasa Jelena Bacic Alimpicj im se uvlaci u bulju(cak ne ostavlja ni pertle da mozemo da je vadimo),ne kazem da treba da ih pobiju nego jednostavno su trebali da ih oteraju u onu njihovu "lepu" pizdu materinu,mi Srbi nikad nismo imali dostojanstvo/obraz to me boli najvise od svega,uvek smo bili picketine(tacnije zadnjih 30god. smo). Edited February 15, 2007 by M!ST!CX Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 uvek smo bili picketine(tacnije zadnjih 30god). Tebi je do jaja ^^ Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 Tebi je do jaja ^^ sajsi ga Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts