De1Rekt0n Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=VyD897wTt6Q http://www.youtube.com/watch?v=7kpy7mLe1CY...ted&search= Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagmaN Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 OMG... gde vade ovakve likove da mi je znati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 (edited) bleh :), sve je to veoma logicno. I sve je to normalno. Edited February 11, 2007 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 za chika tompsona znam mislim da se i borio u ratu.. kao neki ultra-nacionalista zbog takvih se mi nikada necemo ni izmiriti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 Al cinjenica je da su uvek bili veci nacionalisti od nas... No comment za lika... Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 Al cinjenica je da su uvek bili veci nacionalisti od nas... No comment za lika... nisu, isti su kao mi, samo sto su njihovi lideri prikazivali nas kao neprijatelje, a ne kao bratju, sto i jesmo ;) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 Sve je to jedna velika greska i zabluda to sto je bilo nije smelo da se desi ali nije kriv narod sa ovih prostora , nego su krivi hmm znaju svi ko je kriv . Sve je to politika sjebala , ljudi su se zenili i udavali medjusobno nije se gledalo ko je ko bili smo JEDAN narod jedni JUGOSLOVENI ZAJEDNO NAJACI ali kada nekome smetas taj hoce da se pobrine da te nema naravno nije dzabe izreka ZAVADI PA VLADAJ , meni je iskreno zao zbog svega mada ja i ne mogu da pricam puno o tome jer sam ja bio jako mali da bih nesto pametovao . Drago mi je da moja porodica nikada nije zaprljala ruke i uvek postovala tudje vere i nacije i uvek izbegavala sukobe . Ovo daans sto gledamo je sve odraz toga rata i gluposti koje su ljudi mogli da pocine ni zbog cega ! A to ko je kriv hmm krivi su svi koji sui stupili u taj gloopi rat zbog nicega , zbog gloopog nacionalizma i sovinizma eto takvi ljudi su nas i dovde doveli da ne mogu da idem u inostranstvo, da ne mogu posao da nadjem , da ne mogu nista da uradim samo zato sto su pojednici gloopi nacionalisti do podne mrza sebe a od podneva sve drugeee muka mi je vise i da gledam te prizore od pre 15 godina . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 smesan je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 ali nije kriv narod sa ovih prostora , nego su krivi hmm znaju svi ko je kriv . A to ko je kriv hmm krivi su svi koji sui stupili u taj gloopi rat zbog nicega , zbog gloopog nacionalizma i sovinizma eto takvi ljudi su nas i dovde doveli da ne mogu da idem u inostranstvo, da ne mogu posao da nadjem , da ne mogu nista da uradim samo zato sto su pojednici gloopi nacionalisti do podne mrza sebe a od podneva sve drugeee muka mi je vise i da gledam te prizore od pre 15 godina . kakva kontradikcija... :p ako zelis da kazes da je kriva glupost... ok... mada i ta glupost je nasa... ne moze mene da natera neko sa strane da se pokrvim sa rodjenom sestrom... mozda su nas stranci snabdeli asovima, ali mi smo sami kopali rovove... a sa takvim stavom koji ces qrac u inostranstvu... da im odas pocast i da radis za te koji su nas navukli da se samoubijemo??? Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Boljei to nego da gledam kako me rodjeni zajebe toliko . Satro gisto svi smo patriote ( koliko toliko ) i svi se busaju SRBIJA i 3 prsta , a kada se okrenem ide mi nozekanja u ledja toliko . Da radio bih ali ne kod amera nego ne znam ni ja negde samo da za sta radim da toliko zaradim a ne ovde radis ko konjina i ono karaj samog sebe ne mozes ni da se prehranis a ne da pricam o nekom letovanju TT . Da jeste evo AMERI i svi koji su doturali oruzije svima samo da sepokolju i da ih nema , ali su se zajebali i oni i mi smo tu ali u manjem broju i sa znatno manje mozga i tolerancije jedni prema drugima . I doke je god nacionalizma ovde nikada ali nikada nece biti bolje . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted February 12, 2007 Author Report Share Posted February 12, 2007 Brkas nacionalizam i mrznju prema drugim nacijama, nema nacionalizam veze stim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Kako god to nazivali , svi znaju da jedan deo veci Srba mrzi druge nacije ne znam zasto , a to vidim i onako kada se krecem po gradu , ono ko je madjar , hrvat, musliman nebitnoo odma te gledaju preko kurca i podjebavaju i jednostavno te mrzee , sada nazovi to kako god hoces ali meni to jako smeta ja znam da toga ima i u drugim zemljama , drzavama ali kod nas je to itekako prenaglaseno . Kada ne bi bilo te mrznje brate gde mi bili , ja islim da to je kocnica svega sto smo mi ikada pokusali , samo kada vidim nase stranke koju mrznju izrazavaju ono i ja se pitam pa sto bi oni nas i primili u EU kada imamo ljude koji su bolesno optereceni time ko je ko , mislim ne znam ispravi me ako gresim i sam vidis da se to ispoljava na tv-u , politici , javnom zivotu itd.. da toga nema ja garantujem da bi ovo bila mala Svajcarsak , bar u Vojvodini . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 da toga nema ja garantujem da bi ovo bila mala Svajcarsak , bar u Vojvodini. kakve ovo veze ima sa bilo cime. Ajd iskuliraj o temi ovo nije forum za to. Ako hocesh o tome da pricash otvori novi topic na 'zablama. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Kuliram ja vec dosta vremena . Necu da otvaram razlicita su misljenja . Necu da se svadjam . MIR. To nicemu ne bi vodilo . Svadja = gloopost . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 jbga politika usra zemlju i rodilo se sve i svashta, ni dan danas nije otishla proshlost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 ne boj se, dino, nece ti niko zabosti noz u ledja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 ma budala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Svadja = gloopost . glupost se pishe bez slova o, sa jednim u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 pwnd Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 dalabu....strasno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted February 12, 2007 Author Report Share Posted February 12, 2007 Kako god to nazivali , svi znaju da jedan deo veci Srba mrzi druge nacije ne znam zasto , a to vidim i onako kada se krecem po gradu , ono ko je madjar , hrvat, musliman nebitnoo odma te gledaju preko kurca i podjebavaju i jednostavno te mrzee , sada nazovi to kako god hoces ali meni to jako smeta ja znam da toga ima i u drugim zemljama , drzavama ali kod nas je to itekako prenaglaseno . Kada ne bi bilo te mrznje brate gde mi bili , ja islim da to je kocnica svega sto smo mi ikada pokusali , samo kada vidim nase stranke koju mrznju izrazavaju ono i ja se pitam pa sto bi oni nas i primili u EU kada imamo ljude koji su bolesno optereceni time ko je ko , mislim ne znam ispravi me ako gresim i sam vidis da se to ispoljava na tv-u , politici , javnom zivotu itd.. da toga nema ja garantujem da bi ovo bila mala Svajcarsak , bar u Vojvodini . Haha, pa ovde manjine imaju najveca prava bas zato smo i tu gde jesmo jer smo bili najliberalniji prema svima a onda su nas svi naguzili na kraju bas zato sto smo se uvek pravili dobri, kod nas ti je guverner narodne banke Hrvat, znas kad bi u Hrvatskoj Srbin bio na nekoj visokoj funkciji u vladi ili u bilo kojoj drugoj zemlji, ovde se mrznja stvara jer manjine mrze Srbe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Cuo sam za tompson debila davno isto ko i knindza kod nas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 glupost se pishe bez slova o, sa jednim u Mislim to je fora bila Da najbolje kada pisem neki sastav ili slicno da cu da pisem gloopost lol. Statore mislim stvarno lol , da li si ti vidovit ? pa sve to znas ili ^^ sta. Ovaj mislim SKRIMKE zbunio sam se :) Haha, pa ovde manjine imaju najveca prava bas zato smo i tu gde jesmo jer smo bili najliberalniji prema svima a onda su nas svi naguzili na kraju bas zato sto smo se uvek pravili dobri, kod nas ti je guverner narodne banke Hrvat, znas kad bi u Hrvatskoj Srbin bio na nekoj visokoj funkciji u vladi ili u bilo kojoj drugoj zemlji, ovde se mrznja stvara jer manjine mrze Srbe. mozda da , ali zasto bi manjine mrzele Srbe bez razloga ? Reci mi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 ali zasto bi manjine mrzele Srbe bez razloga ? Reci mi ? 1 los covek je dovoljan (ma koje nacije bio) da upropasti sliku o 100 dobrih... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Ovaj mislim SKRIMKE zbunio sam se :) Satro gisto svi smo patriote ( koliko toliko ) i svi se busaju SRBIJA i 3 prsta , a kada se okrenem ide mi nozekanja u ledja toliko . ne boj se, dino, nece ti niko zabosti noz u ledja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts