JetSet Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 cuo sam dovoljno sumanutu vest da otvorim drugi ili treci topic u zivotu... naime inter razmislja da mec lige sampiona protiv valensije odigra na neutralnom terenu u beogradu... odnosno na marakani... ukoliko im stadion bude pod suspenzijom... nema potrebe da me hejtujete, znam da ova sansa nije vise od zdravorazumskih 1% (iliti sve je moguce)... p.s. ako ovo citaju retardi iz neke novinske agencije... suzdrzite se objavljivanja ove vesti... jebo vas tiraz :) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 (edited) Inter domaćin na Marakani? Fudbalski klub Crvena Zvezda ponudio je domaćinstvo Interu iz Milana za predstojeću prvu utakmicu osmine finala Lige šampiona protiv Valensije, koja je zakazana za 21. februar. - Ubeđeni smo da bi vaš klub imao sjajnu podršku naših navijača u Beogradu, jer dvojica bivših igrača Crvene Zvezde danas obavljaju važne uloge u Interu. Dejan Stanković, je sportski idol u Srbiji i godinama uspešno nastupa za vaš tim. Siniša Mihajlović je legenda srpskog fudbala, osvajač Kupa šampiona i Interkontinentalnog kupa sa Crvenom Zvezdom, a danas pomoćni trener Intera. Uz sve to Milano je geografski dovoljno blizu Beogradu da bi vaši navijači mogli u velikom broju da dođu na ovu utakmicu, navodi se između ostalog u dopisu koji je predsednik Fudbalskog kluba Crvena Zvezda Dragan Stojković uputio predsedinku Intera Masimu Moratiju. www.sportskacentrala.com Ali ne verujem da ce biti ishta od toga, radovi na San Siru su gotovo zavrsheni, tako da ce verovatno moci da igraju pred publikom i kuci. Edited February 10, 2007 by domiNus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted February 10, 2007 Author Report Share Posted February 10, 2007 posle utakmice bi promenili klupske boje i sediste kluba :)))) p.s. ajd, ako se ovo realizuje da se kladimo da ce grobari organizovano da dodju da navijaju za valensiju :)))))))))))))))))))))))))))) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 (edited) http://forum.klanrur.rs/index.php?s...42426&st=80 Gruja je vec napisao juce Edited February 10, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Chuo sam i ja ovo juche, i mnogo bi bilo dobro, ali ne verujem. Nishta nema na inter.it sajtu, a ni na sajtovima navijachkih grupa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Dozvoljeno je interu da igra kuci valjda, nishta od toga :P. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Pa kuci im je uvek dozvoljeno samo bez publike ali do tekme ce i to da srede. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Dozvoljeno im je za sada da otvore valjda 13 ulaza, jer su postavili te kamere i sisteme shto su im trazili, i za sada mogu da udju samo oni sa sezonskim kartama. Vrlo skoro ce postaviti svuda to sve shto treba, i naravno igrace u Milanu... Pih, a bash sam se ponadao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 da, najbolje da bi bili domacini na marakani, a ne bi npr u svajcarskoj, koja im je tu da prdnu do nje. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 da, najbolje da bi bili domacini na marakani, a ne bi npr u svajcarskoj, koja im je tu da prdnu do nje. al nema shvajcarska kajmak i radzu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 i 50.000 srba koji ce da navijaju za dekija Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Mislim da bi usledila najveca tuca navijaca "Intera" i "Valensije" u istoriji oba kluba :))) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 tacno bi nasho neki nacin da dodjem do svlacionice i da nateram mujazita da mi da kopachke. da i ja znam one finte...shteta bilo bi dobro gledati mihu kako ih psuje :) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 nista od ovoga, instalirane su neke kapije sto ce biti dovoljno da udju navijaci sa pretplatnim kartama... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted February 17, 2007 Report Share Posted February 17, 2007 nista od ovoga, instalirane su neke kapije sto ce biti dovoljno da udju navijaci sa pretplatnim kartama... Steta, bas smo se ponadali :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts