Jump to content

inter na marakani :)

JetSet

Recommended Posts

cuo sam dovoljno sumanutu vest da otvorim drugi ili treci topic u zivotu... naime inter razmislja da mec lige sampiona protiv valensije odigra na neutralnom terenu u beogradu... odnosno na marakani... ukoliko im stadion bude pod suspenzijom... nema potrebe da me hejtujete, znam da ova sansa nije vise od zdravorazumskih 1% (iliti sve je moguce)...

p.s. ako ovo citaju retardi iz neke novinske agencije... suzdrzite se objavljivanja ove vesti... jebo vas tiraz :)

jebem se u pedu za sitne pare

javite se mom makrou kaliju

cali = ghettopimp

aleluja barkase, aleluja!

Inter domaćin na Marakani?

Fudbalski klub Crvena Zvezda ponudio je domaćinstvo Interu iz Milana za predstojeću prvu utakmicu osmine finala Lige šampiona protiv Valensije, koja je zakazana za 21. februar.

- Ubeđeni smo da bi vaš klub imao sjajnu podršku naših navijača u Beogradu, jer dvojica bivših igrača Crvene Zvezde danas obavljaju važne uloge u Interu. Dejan Stanković, je sportski idol u Srbiji i godinama uspešno nastupa za vaš tim. Siniša Mihajlović je legenda srpskog fudbala, osvajač Kupa šampiona i Interkontinentalnog kupa sa Crvenom Zvezdom, a danas pomoćni trener Intera. Uz sve to Milano je geografski dovoljno blizu Beogradu da bi vaši navijači mogli u velikom broju da dođu na ovu utakmicu, navodi se između ostalog u dopisu koji je predsednik Fudbalskog kluba Crvena Zvezda Dragan Stojković uputio predsedinku Intera Masimu Moratiju.

www.sportskacentrala.com

Ali ne verujem da ce biti ishta od toga, radovi na San Siru su gotovo zavrsheni, tako da ce verovatno moci da igraju pred publikom i kuci.

Edited by domiNus

posle utakmice bi promenili klupske boje i sediste kluba :))))

p.s. ajd, ako se ovo realizuje da se kladimo da ce grobari organizovano da dodju da navijaju za valensiju :))))))))))))))))))))))))))))

jebem se u pedu za sitne pare

javite se mom makrou kaliju

cali = ghettopimp

aleluja barkase, aleluja!

da, najbolje da bi bili domacini na marakani, a ne bi npr u svajcarskoj, koja im je tu da prdnu do nje.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi