Goku7 Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Uzeo sam TV kartu (Kworld), ali program koji se koristi je u najmanju ruku ne pregledan, pa bih zeleo da instaliram bilo koji drugi, da je bar malo bolji? I za radio isto, koji sam dobio uz TV kartu.... Ili da li postoji nekako neki dodatak za Windows Media Player da se gleda TV i slusa radio preko TV karte> Pozdrav Quote exyutrance.editboard.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 (edited) Ja imam asus tv karticu i sa neta sam skinuo novu verziju programa home theater 2 platinum imas free trial oko 43 mb-a ti je skini ako imas ok net i pm me za serial i ta cuda da ga registrujes,meni je ok program skroz imas mnostvo opcija mislim je kompatibilan i na ostale tv karte. Home Theater 2 Edited February 3, 2007 by raazek Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku7 Posted February 3, 2007 Author Report Share Posted February 3, 2007 Svidja mi se program, lepo izgleda tako sam nesto i trazio... Ali fora je sada sto, svaki kanal je kao u ntsc modu, a tamo, u settings-u nema da se stavi pal, koliko sam video... Da li nekako to mzoe da se podesi? Slika mi je crno - bela svuda TT pozz Quote exyutrance.editboard.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 nije los ni chrisTV .. lite verzija je besplatna .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 http://www.team-mediaportal.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Chris TV odlican program sa mnogo podesavanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Svidja mi se program, lepo izgleda tako sam nesto i trazio... Ali fora je sada sto, svaki kanal je kao u ntsc modu, a tamo, u settings-u nema da se stavi pal, koliko sam video... Da li nekako to mzoe da se podesi? Slika mi je crno - bela svuda TT pozz imas settings tamo gde si i snimio program u C: .... siva ikonica mislim da pise settings, tu imas da podesis sve. Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku7 Posted February 3, 2007 Author Report Share Posted February 3, 2007 imas settings tamo gde si i snimio program u C: .... siva ikonica mislim da pise settings, tu imas da podesis sve. ummm ne mogu da nadjem seetings... ima ikona SysDiag, ali ona nema funkcije koje meni trebaju... pozz ) Quote exyutrance.editboard.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Da li sam ja jedini koji koristi savrseni dscaller? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Leadtek TV karte imaju odlichan prateci software. Preporuka za ubuduce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 meni je Home Theater 2 extra mada u poslednje vreme i ne gledam tv na pc-u,preneo sam iz burazerove sobe tv. Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku7 Posted February 3, 2007 Author Report Share Posted February 3, 2007 Ma dobar je Home Theater 2 ali ne znam da podesim onu glupost.... TT Quote exyutrance.editboard.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 jbg :( Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Leadtek TV karte imaju odlichan prateci software. Preporuka za ubuduce. /sign, nema potrebe da se trazi neki drugi soft Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts