Undenis Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Ok kao sto naslov topica kaze planiram u skorije vreme (nekih mesec dana) da pazarim HDTV do nekih 700e max. E sad dvoumim se izmedju ova 2 modela : Neo Samsung Ok cisto da napomenem da svrha ove kupovine je igranje next gen konzola na istom^^ Zanima me vase misljinje o modelima i ceni... Ps Ako neko zna jos neku firmu ili model neka slobodno okaci link Hvala Puno!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Evo ti jedan moj savet nemoj da kupujes tv-ove prema specifikacijama, potrudise da ih vidis uzivo i onda odluci ali ne prema onome sto vidis na papiru nego na onome sto vidis na samom tom televizoru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted February 2, 2007 Author Report Share Posted February 2, 2007 Hmm tako sam nesto i mislio da uradim neverujem da ce praviti problem ako budem poneo konzolu tamo da probam...valjda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Video sam taj Neo u tehnomarketu lichno i pored svih chinio mi se kao najbolji izbor tj. kod skupljih nisam video neku elstra razliku u bojama, brzini itd. E sad, frka u tehnomarketu je shto na razlichitim televizorima, razlichitih velichina, ide drugachiji video materijal (od "ko to tamo peva" do demo snimaka hd kamera), pa chovek teshko mozhe da uporedi kvalitet. Kontam da ponesesh konzolu bi bilo naj reshenje, naravno prvo nazovi fonom i pitaj. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Evo ti jedan moj savet nemoj da kupujes tv-ove prema specifikacijama, potrudise da ih vidis uzivo i onda odluci ali ne prema onome sto vidis na papiru nego na onome sto vidis na samom tom televizoru. najpametniji post na ovom topicu. Dalje, ja ne bih kupovao HDTV do launcha PS3ojke u Evropi, jer ce onda tek da poraste potraznja, a pojavice se i mnogi 1080 modeli, pa ce 720 da padne. I da te razocaram, video sam taj samsung i neo, ne zna se shta je gore, bez hiljadarke nema chestit model, bolje sad na klasichan tv, pa za godinu dana uzmi neshto poshteno. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Kupi neki OGROMAN regularan tv i uzivaj :)))) Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted February 2, 2007 Author Report Share Posted February 2, 2007 najpametniji post na ovom topicu. Dalje, ja ne bih kupovao HDTV do launcha PS3ojke u Evropi, jer ce onda tek da poraste potraznja, a pojavice se i mnogi 1080 modeli, pa ce 720 da padne. I da te razocaram, video sam taj samsung i neo, ne zna se shta je gore, bez hiljadarke nema chestit model, bolje sad na klasichan tv, pa za godinu dana uzmi neshto poshteno. Lunch ps3 u Evropi pocinje u martu tako da neplaniram odmah da ga uzmem jel nece biti piraterije za njega dosta dugo bar ne jos godinu i po.A sto se tice hdtv-a pazaricu verovatno 720p za sad a za kasnije kad budem uzeo ps3 za 1-2 god. mozda padne i neki 1080p za sada ostajem na xbox-u 360 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Ne kazem ti da uzmesh sad PS3, vec ce pojavom PS3ke konachno da se malo ubrza prodaja hdtv televizora u Evropi, koja je za sada minorna u odnosu na americhko trziste. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts