Jump to content

komp shtuca

banman

Recommended Posts

Znachi vec jedno vreme mi se vrti situacija da filmovi, bez obzira na player, ubrzaju (audio i video) za delic sekunde i onda nastavi dalje normalno, svakih minut ili vishe. Znachi mislio sam da je do codeca (deinstalirao sve pa ostavio samo divx6.5 i ac3), pa do torrneta (ukljuchim iskljuchim), pa do zone alarm-a, pa defragmentacija.

Ono, nemam ideja vishe, pa ako neko ima unapred hvala.

Probao sam vishe playera (quicktime, mv2, media player 11), za drajvere sumljam jer su od pokretanja mashine ostali siti a u pochetku prolem nije postojao. Opet, ne verujem da je mem jer, kao shto rekoh, ranije je funkcionisalo.

Jedino me codec-i muche al' i njih sam menjao. Samo ako nisu neshto zeznuli u reg-u, onda bash i ne znam kako shta.

Kao sto su rekli , pokusaj da stavis ponovo drajvere za graf. Sto se tica codec'a moja preporuka ti je da instaliras XP codec pack http://www.xpcodecpack.com/ . Ja ih koristim vec dve , tri godine i zadovoljan sam , jel su mi ostali pravili probleme zbog drajvera tv kartice. Ovaj radi savrseno. Sto se playera tica probaj Crystal ..ima jednostavam gui i veoma je brz i stabilan.. sa dosta opcija koji popravljalju kvalitet i ostrinu slike.

Hated by some...Loved by few...Respected by all...