Jump to content

Recommended Posts

I demonu da se poveca cooldown za mana burn, da me ne spamuje 3 puta za 20 sekundi...

edit: typo

Edited by Dushan_

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

da, jadan human, imba orc

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Za humana trebaju AM auru da oslabe samo malo, znaci 2/3/5 mana regen, i mortarima treba fragmantation shard malo da se oslabi

Za elfa stuff nerf, mede nerf (rejuvenation i build speed), dryade 160 gold/50 wood, faerie fire sa 2 minuta na 1 minut, i demonu da se smanji agility per level.

Za orka BM da se nerfuje, ne znam kako :), ensnare na 10 sec, dispell da se smanji research time za spirit walkere

Za undeada destrosima da se smanji damage dok koristi orb, i nova malo da se nerfuje.

Znaci ovo je sa moje (orkovske) strane =)

Edit: humanima i towere da oslabe, a orku ne treba manji research time ako se ovo za manu smanji humanu

Slazem se ... samo sto bi jos grunt trebao da kosta 100 golda, a sto se tice BM pa moze npr. da zabada jedno 300 damage iz windwalka? (na 1. lvl-u naravno) Mada ne znam sto mislis da bi raiderima trebalo ensnare na 10 sec malo je bre!

Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita

ma jok, neka vrate 1.15 ud-a i destrose, pa da gledamo eswc sa top3 ud-ovima :)

ma jok, neka vrate 1.15 ud-a i destrose, pa da gledamo eswc sa top3 ud-ovima :)

Daj sta dash :P od izlaska TFT samo nerfuju ud-a previshe svaki patch nesto je smanjeno,usporeno :( nek nerfuju tenkove,blade-a i Rendzerku i pandu mozda malo i medvede i kad su vec tu mogu i poison kod wyrvena da smanje i towere i bolt :D

Ma da, jadan ud :)

brate onda treba i da se stavi 3 mreze da ima rider imba je da ih ima koliko hoce moja soserka bar trosi manu za svoj slow a tvoj rider nista ... :) realno ima i 600 hpa i ono bolesno je brz :) realno :)

Prokleti rider - -' i jebeni orc ''hit and run'' sa njima !! gogo HU

Hmm,ljudi se ovde zale na sosereke koje slow mogu da bace u toku borbe max 2-3 puta,dok niko ne zapaza da je to zapravo jedini usporavajuci nerf koji moze da se dispeluje.

A shta da radi hmn protiv elfa i dryadinih slow poisona?Te kurvice su mnogo agilinije od soserki i josh im je nerf mnogo praktichniji jer nije magija,te ne moze biti dispelovan.A one same displeluju slow bachen na mede,koji neometano kidaju potrovane BElfove koji jeste da su magic immune,ali jebiga kad otrov nije magija a josh ni manu ne troshi.

Isto vazi i za ridere,oni su josh i jachi i agilniji od obe gore pomenute,a josh imaju i najbolji nerf te vrste jer statuju jedinice u mestu.

EIDT:Zato sam se od pamtiveka zalagao za to da priesti mogu da heal-om skidaju i poison efekte jer je to nekako logichno.

Edited by Savkeeeeeee...e!

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Aco, kralj si debiloidnih postova keve mi, kad bi citao sta pises mb bi shvatio nesto, uzmi igraji bilo koju rasu 100000x ti kazem, i uvek ce te neko lomiti, i ork nije nimalo slab, a places ko da ti kolju porodicu, zalim vreme sto sam citao ove postove, VREME KOJE NIKAD NECU POVRATITI [:(!] [:(!] [:(!]

@Grinder sve si lepo rekao keve mi

@Sweet sacuvaj svoje ideje za sebe keve ti [:D][:D]

Edited by Zba

diablo303kl4.jpg

grinder says:

eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu

grinder says:

:)

grinder says:

i uspeo sam ....

grinder says:

NE!

` Nemanja Recoba ` says:

:D

grinder says:

realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba?