Dušan_ Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 (edited) I demonu da se poveca cooldown za mana burn, da me ne spamuje 3 puta za 20 sekundi... edit: typo Edited January 25, 2007 by Dushan_ Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Pa sam reci, jel je staff balans ? ne mogu da zamislim kako bi elf igrao bez staffa mada ok za to ali za ostalo mnogo je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 brate onda treba i da se stavi 3 mreze da ima rider imba je da ih ima koliko hoce moja soserka bar trosi manu za svoj slow a tvoj rider nista ... :) realno ima i 600 hpa i ono bolesno je brz :) realno :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 da, jadan human, imba orc Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Govedo preterao si.... Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Za humana trebaju AM auru da oslabe samo malo, znaci 2/3/5 mana regen, i mortarima treba fragmantation shard malo da se oslabi Za elfa stuff nerf, mede nerf (rejuvenation i build speed), dryade 160 gold/50 wood, faerie fire sa 2 minuta na 1 minut, i demonu da se smanji agility per level. Za orka BM da se nerfuje, ne znam kako :), ensnare na 10 sec, dispell da se smanji research time za spirit walkere Za undeada destrosima da se smanji damage dok koristi orb, i nova malo da se nerfuje. Znaci ovo je sa moje (orkovske) strane =) Edit: humanima i towere da oslabe, a orku ne treba manji research time ako se ovo za manu smanji humanu Slazem se ... samo sto bi jos grunt trebao da kosta 100 golda, a sto se tice BM pa moze npr. da zabada jedno 300 damage iz windwalka? (na 1. lvl-u naravno) Mada ne znam sto mislis da bi raiderima trebalo ensnare na 10 sec malo je bre! Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 ma samo demonu da daju far sight umesto mana burn-a ;) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 ma samo demonu da daju far sight umesto mana burn-a ;)omg to je neizvodljivo,demon je slepac! Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Znam da nema veze sa temom ali ne mogu da odolim http://wolf.ru/ Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 jos kad bi znao ruski :) sve bi lakse islo :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
HasU_sin Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 Kad se sve rase nerfuju a vrate onog starog undead-a iz 1.12 onda igramo ovako :D ORC>UD HU>UD ELF>UD Ako su istog skila gubi ud mozda ima mali prevlast nad elfom ali zavisi sta elf odigra o towerima necu da pricam i o zelenim smradovima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 ma jok, neka vrate 1.15 ud-a i destrose, pa da gledamo eswc sa top3 ud-ovima :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
HasU_sin Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 ma jok, neka vrate 1.15 ud-a i destrose, pa da gledamo eswc sa top3 ud-ovima :) Daj sta dash :P od izlaska TFT samo nerfuju ud-a previshe svaki patch nesto je smanjeno,usporeno :( nek nerfuju tenkove,blade-a i Rendzerku i pandu mozda malo i medvede i kad su vec tu mogu i poison kod wyrvena da smanje i towere i bolt :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 Ma da, jadan ud :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksi Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 brate onda treba i da se stavi 3 mreze da ima rider imba je da ih ima koliko hoce moja soserka bar trosi manu za svoj slow a tvoj rider nista ... :) realno ima i 600 hpa i ono bolesno je brz :) realno :) Prokleti rider - -' i jebeni orc ''hit and run'' sa njima !! gogo HU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 (edited) Hmm,ljudi se ovde zale na sosereke koje slow mogu da bace u toku borbe max 2-3 puta,dok niko ne zapaza da je to zapravo jedini usporavajuci nerf koji moze da se dispeluje. A shta da radi hmn protiv elfa i dryadinih slow poisona?Te kurvice su mnogo agilinije od soserki i josh im je nerf mnogo praktichniji jer nije magija,te ne moze biti dispelovan.A one same displeluju slow bachen na mede,koji neometano kidaju potrovane BElfove koji jeste da su magic immune,ali jebiga kad otrov nije magija a josh ni manu ne troshi. Isto vazi i za ridere,oni su josh i jachi i agilniji od obe gore pomenute,a josh imaju i najbolji nerf te vrste jer statuju jedinice u mestu. EIDT:Zato sam se od pamtiveka zalagao za to da priesti mogu da heal-om skidaju i poison efekte jer je to nekako logichno. Edited January 28, 2007 by Savkeeeeeee...e! Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 Pa bojekitvno HUMAN>ORC>UD i to nema veze preko cega gledamo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted January 28, 2007 Author Report Share Posted January 28, 2007 Ali je nekako elf opet na vrhu tog lanca :D ili na kraju ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 sta mislite o nekom limitu istih jedinica , tipa da ne mozes da napravis vise od 25 pop istih jedinica, kontam da bi to pomoglo orku vs elfa , i elfu vs uda. Mada kontam da bi ud opet isao 25 pop garge 25 pop destrose i frostove :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 OMG!!!111!!!111 SWEET IS BACK! Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 (edited) Aco, kralj si debiloidnih postova keve mi, kad bi citao sta pises mb bi shvatio nesto, uzmi igraji bilo koju rasu 100000x ti kazem, i uvek ce te neko lomiti, i ork nije nimalo slab, a places ko da ti kolju porodicu, zalim vreme sto sam citao ove postove, VREME KOJE NIKAD NECU POVRATITI [:(!] [:(!] [:(!] @Grinder sve si lepo rekao keve mi @Sweet sacuvaj svoje ideje za sebe keve ti Edited January 28, 2007 by Zba Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted January 28, 2007 Author Report Share Posted January 28, 2007 Samo bez da pucas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 Pa naravno ja sam uvek u pravu Idi bre Mile ne stojis iza svojih rechi ( ozbiljan sam - ako nesto kazes to i ispostuj ovako nemas karakter). Good to have you back Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 dal je moguce da ljudi i dalje kukaju na imbu? Kao zhene ste... Jedina stvar koja pravi "imbu" u igrici su mape. podrazumeva se da im je skill isti. P.S. Govedo vidim zapisujes moje fore :) Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 da li se slazete da je Govedo Freemanov i Yurijev sin? - Signed Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts