Jump to content

Osvojte ASUS Silent Knight!

Lucky

Osvojte ASUS Silent Knight!  

108 members have voted

1. 1. Koji je po vama bolji naziv za novu seriju ASUS gaming proizvoda?

• Republic of Gamers (ROG)
      31
    • Gaming Series
      77

Recommended Posts

E, uzeh ja svoj kuler danas jel`da, i stvarno je vrh i sve to. Hvala RUR-u i Nickwoodu [:)]

Nego, imam problem, a to je...ja nemam znanja da ovo instaliram. Sad ste svi pomislili, u kreten, mnogo je lako to...e nije.

Dakle, kuler koji trenutno hladi moj proc. je onaj Intel Box, uz procesor shto ide, nishta posebno. I taj kuler se samo gurne sa sve shrafovima koji su vec na njemu u rupe koje su predvidjene za to na matichnoj.

Asus SilentSquare zahteva backplate (metalnu plochu koja ide izmedju matichne i lima), dakle na (meni) extra nepristupachnom mestu, jer bih morao da skidam celu matichnu, i pride da bushim rupe na limu unutar kucista direktno ispod rupa za shrafove. Za taj backplate se shrafi ram, koji ide iznad matichne ploche, na koji se stavlja kuler. Posle stavljanja tog backplate-a je stvarno prosto...

Dakle, jel ima neko ko bi mogao da mi preporuchi nekog da mi namesti ovaj kuler kako treba?

(Ne, necu da prodam kuler, kad sam ga vec dobio, ima da hladi celu sobu [:)])

Edited by Green

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ugradicu ti ja, 20e dolazak majstora na gajbu [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Moras skinuti plocu i sve odsraafiti sa nje. Mislim da svakako ima s rupe, tako da nista neces morati da busis. Ali skidanje je neophodno. Onda sa dodnje strane stavis ono crno govance, sa gornje kuler, pa provuces ono drugo metalno govance, a prethodno prisrafis, veliko crno postolje. Metalno govance se kaci na crno postolje. Nije pretrano tesko, meni je, posto je ploca bila vec van kucista trebalo petnaestak minuta da skontam.

Da, nemoj nista da busis, samo izvadi plocu, to pljosnato ce ici izmedju lima i nje. NISTA NE BUSIIIII :)

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)