Debeli Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 p.s. evo mi "mutavi" dss-ovci da oplemenimo temu... sta se dobije kad se kostunica okupa??? prljava voda i cist radikal... ;) eh vi dssovci, oduvek sam znao da ste radikali u stvari. i da ste vratili Milosevica na vlast zapravo. aj i ja da dodam to da nikad nisam rekao, i zaista sam u rebusu... odakle vama da ja i mohi verujemo kvachevitj-vucho/cnn-u/kristian amanpur/kome god sa tv-a, vishe ili manje nego tim, rekla-kazala, prichama? tu sam se obratio samo Mohiju. uzdravlje. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 ja sam glasao za dss samo zato sto osecam kolektivnu svest sa tobom :)))))) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Naravno i ja sam glasao za DSS :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts