abohac Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Linija sa kojom startujem botove je: "winquake -game frogbot -zone 1024.exe" ali zaboravio sam kako se adduju botovi u podrzane mape, to su dm6, dm4. Poku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 nisam nikad igrao qw ali sasvim sam siguran da ono .exe ne ide na kraj komandne linije, već iza prve reči (a i ne mora da bude uopšte) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Tako je. Dakle ili izostavi exe ili startuj sa winquake.exe -game frogbot -zone 1024 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted January 29, 2007 Author Report Share Posted January 29, 2007 (edited) Tako je. Dakle ili izostavi exe ili startuj sa winquake.exe -game frogbot -zone 1024 Ne znam da li je do moje verzije ili ne ali sa ovom linijom ne radi kako valja, tj, nije sve u redu po startu, fali -winmem ne Edited January 29, 2007 by abohac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PHASE(DKG) Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Ne znam da li je do moje verzije ili ne ali sa ovom linijom ne radi kako valja, tj, nije sve u redu po startu, fali -winmem nešto nešto komanda... da da, neko mi je izbrisao ikonicu sa desktopa i sad ne umeju da startuju q1 sa botovima... he he he... ovako ide cela: winquake.exe -game frog +map dm6 -winmem 62 -zone 1024 -listen 16 greshka .. zapravo ovo je ispravna linija :: winquake.exe -game frog +map dm2 -winmem 62 -zone 1024 -listen 16 aj kachi se na kvejkvrld da te operem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts