Jump to content

Recommended Posts

U pitanju je onaj narandzasti oblak sto defiler baca. Kako to da nekad zastiti a nekad ne. Ne mislim na Archone i Firebatove, za njih znam da mogu. Nego video sam na replayu kako tenkovi u sidz modu nekad ubijaju a nekad nista. U cemu je caka?

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

tenk u sidz modu ima splash demidz. sto znaci da moze da nanese demidz cak iako nije direktno pogodio metu (stavi 2 zerglinga jedan do drugog i ubices oba).

e sad, tenk kad puca na nesto sto je na klifu (tenk je dole) ima sanse da promasi, postoji i neki postotak za to, ali ga ja ne znam :)

a ovaj dark swarm ti je ko jedan mnogo zajeban klif. ali, ako imas 50 sidzeva, mnogo su vec sanse da ces ubiti nesto.

btw archon jako lose ubija pod swarmom

edit: dakle, caka je sto nekad nekog sere taj postotak, a nekad ne :)

Edited by peja_

The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars!

Ispod sworma nema postotak bre neko samo mele steta (damage) se prenosi. A tenk ima splesh i kada puca u nabijene jedinice ispod sworma ubija samo ove okolo tu jedinicu ne ostecuje tako da tu nema sta da te kenja, jer ako su jedinice razbacane teran moze samo sa baticama da ubija. Za svorm ne postoji postotak i kada su jedinice ispod njega ne znaci ko da su na klifu sto je peja reko.

wltdo.jpg

Ispod sworma nema postotak bre neko samo mele steta (damage) se prenosi. A tenk ima splesh i kada puca u nabijene jedinice ispod sworma ubija samo ove okolo tu jedinicu ne ostecuje tako da tu nema sta da te kenja, jer ako su jedinice razbacane teran moze samo sa baticama da ubija. Za svorm ne postoji postotak i kada su jedinice ispod njega ne znaci ko da su na klifu sto je peja reko.

znaci ono sto ti hoces da kazes je da ako rasidzujem 80 tenkova i stavim jednu lingu ispod swarma ona nece umreti?

@spils - ubija i mina ! :O i scv ! :O

a zealot?, linga?, dt?, rivo?, storm?, ono sranje od queena ( broodling il sta vec )?, consume?, ultra?, ONAJ SAMOUBICA iz infested CC ?, a ona magija od Crvene Pufnice ( dark archon ) aka Feedback ? pa brate !!!!!

pa kolko sam skontao, nabrajamo teranske jedinice ( i magije )

@atila ti si rekao da nanosi demidz ne onoj jedinici koju gadja, nego onoj sto je pored nje zbog splesha.

ja te pitam, ako 80 rasidzovanih tenkova gadja jednu lingu ispod svorma, da li ce ta linga umreti

hmmm ono sto sam ja video na replayu je par lurkova ukopani ispod swarma i nisu bas bili nabijeni tako da sumnjam da ih je splash dmg ubio. nego jednostavno masu tenkova je opalilo i pobise lurkove. sumnjivo je tu nesto. ja isto kontam da je ko sto peja prica, da kada ima puno tenkova onda ni swarm ne spasava. mozda ima neka kvota demidza koja mora da se ispuni pa onda ni swarm ne pruza zastitu, lupam tipa 1k+ dmg.

znaci pricamo iskljucivo o pure dmg (melee ili ranged), magije i druga sranja se ne racunaju.

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton