[BMF]Psycho Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 U pitanju je onaj narandzasti oblak sto defiler baca. Kako to da nekad zastiti a nekad ne. Ne mislim na Archone i Firebatove, za njih znam da mogu. Nego video sam na replayu kako tenkovi u sidz modu nekad ubijaju a nekad nista. U cemu je caka? Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 (edited) tenk u sidz modu ima splash demidz. sto znaci da moze da nanese demidz cak iako nije direktno pogodio metu (stavi 2 zerglinga jedan do drugog i ubices oba). e sad, tenk kad puca na nesto sto je na klifu (tenk je dole) ima sanse da promasi, postoji i neki postotak za to, ali ga ja ne znam :) a ovaj dark swarm ti je ko jedan mnogo zajeban klif. ali, ako imas 50 sidzeva, mnogo su vec sanse da ces ubiti nesto. btw archon jako lose ubija pod swarmom edit: dakle, caka je sto nekad nekog sere taj postotak, a nekad ne :) Edited January 19, 2007 by peja_ Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 19, 2007 Author Report Share Posted January 19, 2007 zahvaljujem :) Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Pejo si ti pijan? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 kada je lurker ukopan tenk mu ne pravi damage ako je lurk ispod swarma Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Ispod sworma nema postotak bre neko samo mele steta (damage) se prenosi. A tenk ima splesh i kada puca u nabijene jedinice ispod sworma ubija samo ove okolo tu jedinicu ne ostecuje tako da tu nema sta da te kenja, jer ako su jedinice razbacane teran moze samo sa baticama da ubija. Za svorm ne postoji postotak i kada su jedinice ispod njega ne znaci ko da su na klifu sto je peja reko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 sem firebata, ispod swarma ubija i irradiate i nuklearka i yamato Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Ispod sworma nema postotak bre neko samo mele steta (damage) se prenosi. A tenk ima splesh i kada puca u nabijene jedinice ispod sworma ubija samo ove okolo tu jedinicu ne ostecuje tako da tu nema sta da te kenja, jer ako su jedinice razbacane teran moze samo sa baticama da ubija. Za svorm ne postoji postotak i kada su jedinice ispod njega ne znaci ko da su na klifu sto je peja reko. znaci ono sto ti hoces da kazes je da ako rasidzujem 80 tenkova i stavim jednu lingu ispod swarma ona nece umreti? @spils - ubija i mina ! :O i scv ! :O Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HammerFall Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 a zealot?, linga?, dt?, rivo?, storm?, ono sranje od queena ( broodling il sta vec )?, consume?, ultra?, ONAJ SAMOUBICA iz infested CC ?, a ona magija od Crvene Pufnice ( dark archon ) aka Feedback ? pa brate !!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Ja kazem sta radi swor samo mele dmg i zaboravio sam magije se apsorbuju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 a zealot?, linga?, dt?, rivo?, storm?, ono sranje od queena ( broodling il sta vec )?, consume?, ultra?, ONAJ SAMOUBICA iz infested CC ?, a ona magija od Crvene Pufnice ( dark archon ) aka Feedback ? pa brate !!!!! pa kolko sam skontao, nabrajamo teranske jedinice ( i magije ) @atila ti si rekao da nanosi demidz ne onoj jedinici koju gadja, nego onoj sto je pored nje zbog splesha. ja te pitam, ako 80 rasidzovanih tenkova gadja jednu lingu ispod svorma, da li ce ta linga umreti Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 20, 2007 Author Report Share Posted January 20, 2007 hmmm ono sto sam ja video na replayu je par lurkova ukopani ispod swarma i nisu bas bili nabijeni tako da sumnjam da ih je splash dmg ubio. nego jednostavno masu tenkova je opalilo i pobise lurkove. sumnjivo je tu nesto. ja isto kontam da je ko sto peja prica, da kada ima puno tenkova onda ni swarm ne spasava. mozda ima neka kvota demidza koja mora da se ispuni pa onda ni swarm ne pruza zastitu, lupam tipa 1k+ dmg. znaci pricamo iskljucivo o pure dmg (melee ili ranged), magije i druga sranja se ne racunaju. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 naravno da je onako kako peja prica. ne postoji nikakva kvota demidza btw Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 na ukopanog lurkera ne iskache mina, i ne ubija ga scv, ja sam nabrojao samo shta ubija ukopanog lurkera.Mada mislim da sam pogreshio u vezi nuklearke.A vanila je opet ispao glup :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 21, 2007 Author Report Share Posted January 21, 2007 ubija nuklearka ukopanog lurka ako ga osvetlis skenerom ili ima detektor blizu da se vidi Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
HammerFall Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 (edited) ix. :) Edited January 21, 2007 by HammerFall Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 (edited) ubija nuklearka ukopanog lurka ako ga osvetlis skenerom ili ima detektor blizu da se vidi Nuklearka ga ubija cak i ako je ukopan naravno ako on stoji u podrucju na koje pada. Ne mora biti detektovan. Edited January 21, 2007 by Attila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HammerFall Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 a zar se mina ne dize na lurkera? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 21, 2007 Author Report Share Posted January 21, 2007 dize se ako se lurk krece. jos nisam video situaciju da je lurk ukopan pa tek onda da mina bude posadjena pored njega. vredi ovo probati. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
HammerFall Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 pa normalno da ce ako se krece, nego ja sam skoro siguran da ce iskociti i ako je ukopan. Tj on je ukpan a ti priletis sa par vultura i postavis mine... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 nece iskochiti na ukopanog lurkera...nek zerg da ally terranu, a on nek postavi mine oko ukopanog lurkera, nece iskochiti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 (edited) ne rade mine na zakopanog, sad sam probao sa likom nisam video da se spils javio ! oprosti mi :( Edited January 21, 2007 by peja_ Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 vanilice nemoj da zajebavash da to nisi znao? omg ^^ Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 znaci ono sto ti hoces da kazes je da ako rasidzujem 80 tenkova i stavim jednu lingu ispod swarma ona nece umreti? @spils - ubija i mina ! :O i scv ! :O koliko znam scv ne ubija :) probaj Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 dize se ako se lurk krece. jos nisam video situaciju da je lurk ukopan pa tek onda da mina bude posadjena pored njega. vredi ovo probati. A Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts