voodoo_ Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 baja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 imam ja kontakte u borči, javi da te povežem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Smorio sam se živ jer sam bolestan i nemam šta da radim... Juče sam imao temperaturu 40,2 mislio sam da ću umreti kolko mi je bilo loše :D Uvek se razbolim u pogrešnom trenutku, sve planove mi je sjebalo... Dođe mi da kupim TBC i da igram, kad neam šta drugo da radim :D Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 juche jebeno mega veche jebeni vrh vrhova sad imam lovacke price da pricam koliko hoces i niko mi nece verovati ali boli me kara totalno do jaja Kjoote brate,sinoc sta mi se desilo ravno je bosanskoj mechki hahahahaha :))))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Smorio sam se For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 I ja kad sam pogledao u toplometar sam se setio toga, a i ne sećam se kad sam video toliko dugačku živu na toplometru, usro sam se :D Nadam se da više nikad neću imati toliku temperaturu, malo je falilo da mi i halucinacije krenu :D Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 (edited) dobro, ja sam buncala.. ali opet, nisu to halucinacije. too much of shpanske serije u mom slucaju. :) edit: wow, moj 500-ti post! :D Edited January 26, 2007 by medolinka For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 edit: wow, moj 500-ti post! :D Ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 mislim da bi bio red da izadjem malo iz kuce.. I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 lol, preporuchena Ko im je preporuchio? :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 petakkkkkkkkk:) kraj prve nedelje skole u drugom pol. i vec mi se smucila vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Znaci posle ne znam kolko godina petak vece cu provesti u igraonici igrajuci Counter Strike i Half Life sa 15 osoba muskog pola od 12 uvece do 9 ujutru. OOooo zasto :( Ma bice dobro :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Znaci posle ne znam kolko godina petak vece cu provesti u igraonici igrajuci Counter Strike i Half Life sa 15 osoba muskog pola od 12 uvece do 9 ujutru. OOooo zasto :( Ma bice dobro :) da budem iskren... i miss it eh kad se setim kad sam bio hc igrach :)) najbolji snip nbg`a :))) ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Kad sam imao 17 godina, to mi je bila najbolja zabava koju sam mogao da smislim Al sam se o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Strasne stvari tebra :D Ali fora je sto sam 100% izgubio skill raspadanja pred monitorom , pre neki dan sam bio sa drugom na 2 sata i oko mi je ispalo , ne znam kako cu izdrzati 9 sati , umrecu na stolici tamo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 jedva sam izdrzao ovo nedelju u skoli ...glawa neam pojma gde mi je don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 bio nesto do ortaka, do sad sam vezbao sutra za kolokvijum, jos malo pa na kunt, dojajno sam umoran Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Stigao sa puta. 550 predjenih kilometara za 12 sati......nije mi dobro.....aj laku noc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 kada veceras nisam nekome iskopao ochi, slomio dushnik i pojeo utrobu, znachi da nikada u zivotu ne bih mogao da budem hladnokrvni ubica. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 pojeo sam 20 mcnuggets i nije mi doooooobro kada veceras nisam nekome iskopao ochi, slomio dushnik i pojeo utrobu, znachi da nikada u zivotu ne bih mogao da budem hladnokrvni ubica. sto bre, ko te diro??? http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 aj molim vas recite mi kako krmacha od matematicharke moze da u kontrolnom da svega 2 zadatka i ko ne uradi 1 od ta 2 - dobija keca?! To mene ceka u ponedeljak. :( For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 sto bre, ko te diro??? ma neki sve It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 (edited) @medolinka:ma klasichna krmacha........ joj deco oko chega se vi nervirate...el ou el ma neki sve Edited January 27, 2007 by Sx Mchn http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 konachno sam poklekao danas i zabo antibiotike :/ jbn glava. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 nesto sam danas emo down :( veceras treba da se ide na naku zurku pa se nadam da ce me proci... Kako smara ovaj FreeBSD dakle ono 5 mesec kako radi bez prestanka i NISTA da mu se pokvari... bas je dosadan moracu da ga zamenim sa nekim linux-om tu non-stop ima nesto da se cacka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts