M!!! Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 ...ili ces sve naci na nasem podforumu: http://forum.klanrur.rs/index.php?showforum=94 igi saboteru!1 :) ma ljudi ja se pitam za sportback`a a ne za evo x ;)) znam za evo, al sportbackkkk :) ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 vratio se sa posla. naucio 1-3-1 zonu. dobio ponudu da idem u kosarkaske trenere. :) koju cu naravno odbiti.... btw beware mighsa is back i postuje ko manit u pricajte topicu (ko ja u proslom), shto dalje znachi da ima previse slobodnog vremena. :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Formice jel bi mogao da mi nadjesh neki text dobar o Edgar Alan Pou? Bio bih ti mnogo zahvalan, trebace mi za maturski. Ili o bilo kom knjizhevniku iz USA or GB :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Formice jel bi mogao da mi nadjesh neki text dobar o Edgar Alan Pou? Bio bih ti mnogo zahvalan, trebace mi za maturski. Ili o bilo kom knjizhevniku iz USA or GB :) mogao bih sigurno u biblioteci faxa. probacu kada pocne semestar sad u ponedeljak. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Jaooo bio bih ti zahvalan do neba ;))) Aj dogovoricemo se... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 znam da nema veze sa tom matematikom, al svejedno: nemam pojma bezuova teorremu WTF je to ? @topic Nabavio sam onaj prvi Commandos pa se sad sigram i prisecam se detinjstva :D A i Silent Hunter 3 je bash predrkana igrica Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 o jea kakvo ludilo idem da proslavim 18i rodjendan u all you can eat restoranu!!! KAKO SAM LUD!!! AMERIKA JE ZEMLJA DROGE I ALKOHOLA!!! Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 o jea kakvo ludilo idem da proslavim 18i rodjendan u all you can eat restoranu!!! KAKO SAM LUD!!! AMERIKA JE ZEMLJA DROGE I ALKOHOLA!!! pa dobro. znao sam da si nostalgican ali da si toliko prso.... ...mada kada se setim sebe i chata sa pesmom pre nekoliko meseci, od prilike smo tu. :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 daaaaaaafffff It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Formica zajebavao sam se.. bio sam u jebenoj shtali za rodj :\ fuckin' south Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 U poslednje vreme mi nisu svi pixeli na broju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 (edited) Formica zajebavao sam se.. bio sam u jebenoj shtali za rodj :\ fuckin' south pa znam... :) ja sam svoj rodjus proveo od 8am do 3pm na predavanjima i na poslu od 3:30pm do 11pm. reci shta je rodjendan. ludilo. opusteno to je samo jedan rodjus, biice ih jos Boze zdravlje. jbg tako je kad sve zamenis necim novim i drugacijim mentalitetima (raznih ima istini za volju), i skapiras da dok si ovde ni sa kim neces moci da se druzis kao back home, ili da popricas iskreno vec moras precutis i ono shto ti se ne svidja jer ameri istini za volju nikada ti nece reci shta misle pa skapiras da je najbolje da te boli kurac i gledas svoja posla. ali navikne se chovek...... Edited January 20, 2007 by Formica Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 dosao iz ns-a... bilo dojaja, popio boga oca, istreznio se, jeo burak nikad jaci... o kako cu sad da spavam.... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 nikad vise red bull.sinoc drugarica vodila u teatro za rodj,a ja vozio pa sam samo redbull cirkao celu noc i povraca mi se sad od same pomisli na bilo kakvo energetsko pice.fuj http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 pa znam... :) ja sam svoj rodjus proveo od 8am do 3pm na predavanjima i na poslu od 3:30pm do 11pm. reci shta je rodjendan. ludilo. opusteno to je samo jedan rodjus, biice ih jos Boze zdravlje. jbg tako je kad sve zamenis necim novim i drugacijim mentalitetima (raznih ima istini za volju), i skapiras da dok si ovde ni sa kim neces moci da se druzis kao back home, ili da popricas iskreno vec moras precutis i ono shto ti se ne svidja jer ameri istini za volju nikada ti nece reci shta misle pa skapiras da je najbolje da te boli kurac i gledas svoja posla. ali navikne se chovek...... pa taj rad. kontash me ;) jedini ortak sa kojim sam prichao stalno od kada sam ovde mi je cimer i ide u nedelju nazad u australiju. dakbe ;) al prezhivecu ;) Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Pa koliko si ga samo popio? :] Jao vecheras idu slaveeeeeee, mhmmm ;)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Lol jel onaj sa benchmark foruma. Ajde da se sutnmo zajedno u glave statore :) Aha Dao sam poslednjih 3000 kinti na to stampanje ali je jebeno vredelo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 naj'ača bleja ikad! http://img167.imageshack.us/img167/2956/au...sizpaklazh9.jpg 39.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 krenuh da gledam neke slike... znachi... lal :)) kolko je imba... :) ( )... a sha je sve ukradeno? njushka je galantova... samo sredjenija ( )... E konachno su se setili da iskoriste dizajn sa galanta iz 97/98 dine jebena najlepsha maska/farovi na svetu! a oni ga proizvodili nepune dve dine samo i onda ga zamenili za onaj qrton galant dizajn -.- OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 uffff smor step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 mega bleja sinoc.... ali onda me kuva jutros, taaaaaako ozrachila sa komentarom "kako banchim do 3 ujutro vec dve noci uzastopno" da mi je doshlo da se pokupim i odselim kod dede tog trenutka. Zbog toga: KORISTIM OVU PRILIKU DA JAVNO NARUCHIM SVOJE UBISTVO AKO IKADA SVOME DETETU KROZ 25 GODINA NESTO TAKO PREBACIM. jA VAM OPRASTAM, A OPROSTICE VAM I SISTEM JER TO I NIJE UBISTVO NEGO EUTANAZIJA OSOBE KOJA NIJE VREDNA ZIVLJENJA... samo da zavrshim faks i onda me niko nece videti, makar ziveo u shpaizu. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 sneg :( Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 staljo, zar ti nisi prvobitno potpisao ugovor sa beotelom ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 sinoc bese fino, samo sto mi se sad spava, jos malo na neku slavu i tako..vreme ubija u pojam :/ I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 arghhh.... znachi beni radnici koji rade celo jutro... ono popusti me malo san, i krene ono brrrrrrr zvrrrrrr grrrrrr drrrrrrrrrrr tum tum tum tum dum dum dum.... pogani parking koji prave i pogano sve... blah, palim u gym... ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts