Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

vratio se sa posla.

naucio 1-3-1 zonu.

dobio ponudu da idem u kosarkaske trenere. :)

koju cu naravno odbiti....

btw

beware mighsa is back i postuje ko manit u pricajte topicu (ko ja u proslom), shto dalje znachi da ima previse slobodnog vremena. :)

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Formice jel bi mogao da mi nadjesh neki text dobar o Edgar Alan Pou?

Bio bih ti mnogo zahvalan, trebace mi za maturski. Ili o bilo kom knjizhevniku iz USA or GB :)

mogao bih sigurno u biblioteci faxa. probacu kada pocne semestar sad u ponedeljak.

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

znam da nema veze sa tom matematikom, al svejedno:

nemam pojma bezuova teorremu

WTF je to ?

@topic

Nabavio sam onaj prvi Commandos pa se sad sigram i prisecam se detinjstva :D

A i Silent Hunter 3 je bash predrkana igrica

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

o jea

kakvo ludilo

idem da proslavim 18i rodjendan u all you can eat restoranu!!!

KAKO SAM LUD!!!

AMERIKA JE ZEMLJA DROGE I ALKOHOLA!!!

pa dobro. znao sam da si nostalgican ali da si toliko prso....

...mada kada se setim sebe i chata sa pesmom pre nekoliko meseci, od prilike smo tu. :)

Formica

zajebavao sam se..

bio sam u jebenoj shtali za rodj :\

fuckin' south

pa znam... :)

ja sam svoj rodjus proveo od 8am do 3pm na predavanjima i na poslu od 3:30pm do 11pm.

reci shta je rodjendan. ludilo.

opusteno to je samo jedan rodjus, biice ih jos Boze zdravlje.

jbg tako je kad sve zamenis necim novim i drugacijim mentalitetima (raznih ima istini za volju), i skapiras da dok si ovde ni sa kim neces moci da se druzis kao back home, ili da popricas iskreno vec moras precutis i ono shto ti se ne svidja jer ameri istini za volju nikada ti nece reci shta misle pa skapiras da je najbolje da te boli kurac i gledas svoja posla.

ali navikne se chovek......

Edited by Formica

nikad vise red bull.sinoc drugarica vodila u teatro za rodj,a ja vozio pa sam samo redbull cirkao celu noc i povraca mi se sad od same pomisli na bilo kakvo energetsko pice.fuj

http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457

b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?"

mare:"glupa je ko kugla ispod kauca"

pa znam... :)

ja sam svoj rodjus proveo od 8am do 3pm na predavanjima i na poslu od 3:30pm do 11pm.

reci shta je rodjendan. ludilo.

opusteno to je samo jedan rodjus, biice ih jos Boze zdravlje.

jbg tako je kad sve zamenis necim novim i drugacijim mentalitetima (raznih ima istini za volju), i skapiras da dok si ovde ni sa kim neces moci da se druzis kao back home, ili da popricas iskreno vec moras precutis i ono shto ti se ne svidja jer ameri istini za volju nikada ti nece reci shta misle pa skapiras da je najbolje da te boli kurac i gledas svoja posla.

ali navikne se chovek......

pa taj rad. kontash me ;)

jedini ortak sa kojim sam prichao stalno od kada sam ovde mi je cimer i ide u nedelju nazad u australiju.

dakbe ;)

al prezhivecu ;)

Alan Smith ftw.

krenuh da gledam neke slike... znachi...

lal

:))

sb_01.jpg

sb_05.jpg

sb_09.jpg

kolko je imba... :)

( [;)] )...

a sha je sve ukradeno?

njushka je galantova... samo sredjenija

( [;)] )...

E konachno su se setili da iskoriste dizajn sa galanta iz 97/98 dine jebena najlepsha maska/farovi na svetu! a oni ga proizvodili nepune dve dine samo i onda ga zamenili za onaj qrton galant dizajn -.-

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

mega bleja sinoc....

ali onda me kuva jutros, taaaaaako ozrachila sa komentarom "kako banchim do 3 ujutro vec dve noci uzastopno" da mi je doshlo da se pokupim i odselim kod dede tog trenutka. Zbog toga:

KORISTIM OVU PRILIKU DA JAVNO NARUCHIM SVOJE UBISTVO AKO IKADA SVOME DETETU KROZ 25 GODINA NESTO TAKO PREBACIM. jA VAM OPRASTAM, A OPROSTICE VAM I SISTEM JER TO I NIJE UBISTVO NEGO EUTANAZIJA OSOBE KOJA NIJE VREDNA ZIVLJENJA...

samo da zavrshim faks i onda me niko nece videti, makar ziveo u shpaizu.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

arghhh.... znachi beni radnici koji rade celo jutro...

ono popusti me malo san, i krene ono brrrrrrr zvrrrrrr grrrrrr drrrrrrrrrrr tum tum tum tum dum dum dum....

pogani parking koji prave i pogano sve...

blah, palim u gym...

( [;)] )...

Everybody's got a right to be a sucker once.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...