StormScion Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 lol izgleda jedini ja dajem full respect to blizz!!! ljudi su kraljevi tbh, ko jebe nas kad smo se navukli :D to care Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 aj da ne otvaram novi topic, iako to realno zasluzhuje zbog hitnosti problema >.< instalirao sam TBC i ushao, startovao download patcha i zavrshio ga... i kad krene instalacija patcha izadje mi "The file "E:\World of Warcraft\Patches\WoW-2.0.0-to-2.0.3-enGB-Win-patch\wow-partial-1.MPQ" appears to be corrupt. You may need to download this file again." dal stvarno moram da skidam ceo patch opet ili ima neko lakshe (chitaj: brzhe) reshenje :o Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
miki88 Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Nakon instalacije 2.0.5 patcha ne radi mi zvuk u igri [:(!] Ima li neko resenje za to a da nije reinstall cele igre ? Ako to jeste jedino resenje , da li moze da se ceo WoW folder nakon reinstalacije samo overwrite-uje preko starog ili mora jedan po jedan patch da se instalira ponovo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 lol instaliram TBC i hop o'ma patch 218,5 mb ...stvarno nije uredu Probam ovaj 1.12-2.03 i nece....a 2.0-2.03 nemam. Znaci morm da skidam ovaj od 218.5 mb? jel tako? :P Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Kao sto sam i ja od 9:00 do sada , 12:20 . . . >< al to nije sve :o . .. . ide onda 2.0.3-2.0.5 koji je velikii..................2.85 mb :) mada sam ga skidao preko blizz dl-era cisto da budem siguran da ce patchevi da rade . .. ne mogu sebi da priustim da skinem 440 mb za 2 dana . . .. pardo skidao sam ga od 9:00 do 00 : 20 ne do 12 : 20 , , >< Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 ma ja sam u 11 poceo preko Blizz downloadera i za jedan sat sam skinuo 15mb....batalio sam to i skidam preko jednog linka sa wikipedie sto je SirNeo dao i ide 3x brze Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 a, sisajte ga... mozda i ja krenem da probudim mog troll posle skoro godinu dana sleep`a :)))) mislim da bi teo da protegne noge do outland`a :D ( )... Quote Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 a, sisajte ga... mozda i ja krenem da probudim mog troll posle skoro godinu dana sleep`a :)))) mislim da bi teo da protegne noge do outland`a :D ( )... to mi reci xD Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 migshaaaaa!!! =oD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts