Sex Machine Posted January 12, 2007 Author Report Share Posted January 12, 2007 evo moj primer: moj nick je sx mchn, a ti me zoves seks mashin....nema nikakve logike evo ti dobar primer: meni je nick excalibur, ti me oslovi Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 pa zapeo... ako mi je to nick, sto bi pisali drugacije ? ti se zoves ivan.. aj te svi zovemo pera... jel bi ispravljao ? serem, los primer.. al ono.. ako mi je to nick, jbg.. to mi je nick :) samo je jedan pera na forumu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 evo moj primer: moj nick je sx mchn, a ti me zoves seks mashin....nema nikakve logike Nick ti je sjajan... Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 12, 2007 Author Report Share Posted January 12, 2007 Nick ti je sjajan... a da ti malo sjases sa mog,a?sta mislis o tome? Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 ^Don't go there. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 sad brzo na irc da moliš zolu da smiri zekija hoho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 12, 2007 Author Report Share Posted January 12, 2007 da, zamoli zekija da se smiri Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 pa zapeo... ako mi je to nick, sto bi pisali drugacije ? ti se zoves ivan.. aj te svi zovemo pera... jel bi ispravljao ? serem, los primer.. al ono.. ako mi je to nick, jbg.. to mi je nick :) ok tjiro Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Daj bre ne dirajte Ćizru Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 znas koliko me zabole i za tvoju knjigu i za tvoje misljenje. ja sam srecan jako (pogotovo zadnjih dana jer sam ponovo in love), a o iluziji mi prica covek koji je most actve u wow forumu...cao druze. Otje to ... zaljubish se pa kalkulishesh ... ti si se dechko u najboljem sluchaju zaljubio (na engleskom crush), a za tvoju sretju sam vetj rekao. Sto se tiche wowa ... pa i tvoj super drugar ga igra ... pritom ja ne idem okolo po forumu pokusavajuci da ubedim sve kako je meni super i fantastichno i kako sam ja mega fantastichan i josh na to kao shto rekoh ne vidim wow kao loshu stvar poshto sam imao iskrenih super trenutaka sa istim, a tebe tek ischekuje izlazak iz ormara i iskrenost prema sebi i to ne skoro kolko ja vidim ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 (edited) a da ti malo sjases sa mog,a?sta mislis o tome? uh oh, sta ako te natakne na svoj! :D edit: ne znam da kucam :| Edited January 12, 2007 by ZOLA Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 12, 2007 Author Report Share Posted January 12, 2007 Otje to ... zaljubish se pa kalkulishesh ... ti si se dechko u najboljem sluchaju zaljubio (na engleskom crush), a za tvoju sretju sam vetj rekao. Sto se tiche wowa ... pa i tvoj super drugar ga igra ... pritom ja ne idem okolo po forumu pokusavajuci da ubedim sve kako je meni super i fantastichno i kako sam ja mega fantastichan i josh na to kao shto rekoh ne vidim wow kao loshu stvar poshto sam imao iskrenih super trenutaka sa istim, a tebe tek ischekuje izlazak iz ormara i iskrenost prema sebi i to ne skoro kolko ja vidim ... postoji jedna izreka koju sam naucio od drugara iz teretane: NEK CRKNU DUSMANI... druze zelim ti sve naj u zivotu Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 postoji jedna izreka koju sam naucio od drugara iz teretane: NEK CRKNU DUSMANI... druze zelim ti sve naj u zivotu Ja tebi ne zhelim nishta osim da ti explodira kompjuter i da nas oslobodish svog aktivnog prisustva. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 12, 2007 Author Report Share Posted January 12, 2007 Ja tebi ne zhelim nishta osim da ti explodira kompjuter i da nas oslobodish svog aktivnog prisustva. ne brini, planiram da napustim rur forum. ponovicu:zelim ti sve naj u zivotu Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 /wave Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 chemu ovo Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 12, 2007 Author Report Share Posted January 12, 2007 ne znam ni ja. cemu to da meni mohican iz cista mira napise On se makar provede. Kad ces se ti provesti? Zhivish iluziju kakvom bi voleo da te ljudi smatraju. Nikad ti stvarno netjesh biti sretjan. Tako da si u mojoj knjizi ti debelo gori od ovog momka. Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 chemu ovo Teram srpsku elitu (prvih 50 porodica) sa foruma zato shto sam ljubomoran. ne znam ni ja. cemu to da meni mohican iz cista mira napise Naucitjesh da mohi nikad nema mira osim dok igra wow. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 :) Mohi ne postoji to je u stvari gomila elektrona Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 lol ne, nego gomila negativnih jona, u narodu znanih kao anjona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Mislim da su u pitanju hejtjoni na ovom topicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 [quote name='D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 12, 2007 Author Report Share Posted January 12, 2007 (edited) necu.idemo u neki fancy italian.... valjda ce sve proci kako treba.... Edited January 12, 2007 by Sx Mchn Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Nisam ni mislio da hoces. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 vidim da ste se lepo zabavili sa mojim nickom... ALI JA SAM CH1ZRA !! AAAAAAAAAAAAA :P jebati ga... fire at will Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts