Jump to content

jebeno licemerje...

Recommended Posts

nisi me skapirao :)

nisam mislio na samo pijenje kao pijenje

vec na profil tipichnog "srbina" koji se svaki vikend UBIJE od alkohola i onda ide i pravi sranja

a i inache je agresivan i chesto pribegava nemoralnim i ilegalnim nachinima

i generalno gledano, jako chesto i jako mnogo krshi ono shto crkva nalazhe

ali se kune u boga i ima ikone po zidu na gajbi

neka osoba glupak hehe

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

sx mchn> zaista ne kontam poentu ostavljanja deset postova sa istom tematikom i malo promenjenim recima. to je isto kao kad bi neko rekao, "ne slazem se" u sledecem postu "uopste se ne slazem", potom "ako kazem da se slazem lagacu" itd...

@topic

nisam vernik uopste ali sam juce popizdeo, znaci da mogu uzeo bi gabrijelov vatreni mach i popalio sve dzibere koji bacaju petarde, juce su tri ortaka bacala petarde, dvojicu sam napljuvao treceg nisam, zasto? ova dvojica su navodno "vernici" treci nije.

mrzim to dziberisanje tu seljaniju, eh da mi je vatrenog macha da im pokazem pravi put u ognju i plamenu! :)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Ne bi trebalo tako da se zhestite oko toga. Setite se da je ovde komunizam bio 50+ godina. Mnogi ljudi nisu vernici jer su tako odrasli. Po meni, ako ljudi idu u crkvu pa ma kako obuceni, opet je bolje nego da ne idu. Razumes, ako si fanatichni vernik, ne mozes gledati sebe kao standard. Nije da ja sad branim shabane koji se prostache, nego samo kazem da ima to i dobru stranu, a to je sto ipak idu u crkvu. Mozda ce vremenom nauciti kulturu oblacenja i ponasanja.

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

ne druze upravo gledas pogresno.

jer ako svaki dziber ide u crkvu, ako svaki lik koji se gudra bije i pravi sranja ode u crkvu, ako svaki majmun kome je bacanje petardi pored crkve na praznike zanimacije ide tamo, on gazi takoreci pljuje celu hriscansku veru.

ne mogu da tvrdim sa sigurnoscu ali sam uveren da kad bi neko bacio petardu pored dzamije na neki njihov praznik da bi ga razapeli na krst, nabili na kolac a potom i ritualno spalili.

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

@ Jokerman

Znash ona matora ciganka shto stalno prosi?

Debela ona, uvek je kod crkve..

Juche ulazimo u crkvu, ona standardno, ide od choveka do choveka i prosi.

Prilazi nekom dechku, i kao sine imash li ti koji dinar? I on vadi par petardi, i viche evo baba petarde, nemam para.

I ona kao, aa hvala, dacu unucima, imam ih 20 ;)

Shta mislite shta je uradila?

Kapiram da ih je prodala [:D]

nisi me skapirao :)

nisam mislio na samo pijenje kao pijenje

vec na profil tipichnog "srbina" koji se svaki vikend UBIJE od alkohola i onda ide i pravi sranja

a i inache je agresivan i chesto pribegava nemoralnim i ilegalnim nachinima

i generalno gledano, jako chesto i jako mnogo krshi ono shto crkva nalazhe

ali se kune u boga i ima ikone po zidu na gajbi

i usput psuje boga na svaku drugu

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

sx mchn> zaista ne kontam poentu ostavljanja deset postova sa istom tematikom i malo promenjenim recima. to je isto kao kad bi neko rekao, "ne slazem se" u sledecem postu "uopste se ne slazem", potom "ako kazem da se slazem lagacu" itd...

1.broj mojih ukupnih postova na ovu temu je 5(sad 6)

2.od toga samo 2 posta imaju istu sadrzinu i posvecena su dominusu i razgovoru sa njim

3.jel si sad skontao poentu?

http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457

b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?"

mare:"glupa je ko kugla ispod kauca"

ne znam za vas al ja sam taj trend primetio josh pre 5-6 dina kad sam posle ne znam ni sam koliko godina otishao u crkvu i video show zhene koja se krsti sa zemlje neshto, pada u trans, pa se opet krsti, pada na zemlju u obliku krsta .. totalni show pogotovo zbog toga shto je cela poenta odlazka u crvku, mir, skrushenost, razmishljanje. al kao shto kru reche to je sad IN da pokazhesh da si najvetji zilot od sve dece.

"Dete, Bog je stvorio vaseljenu on već zna kako izgleda tvoj pupak" [roflmao]

[roflmao]

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

@maudib:zena je verovatno radila metaniju(veliku ili malu),ali je tvoje poznavanje pravoslavnih hriscanskih rituala ocigledno jako skromno...

Edited by Sx Mchn

hehe upravo sam saznao da je moja sestra bila u crkvi

ja je pitam sta ces ti u crkvi ..ona kao pa sto ..ja si postila kad je trebalo... nisam :D pa sta trazis tamo pa kao liturgiju ....pre godinu dana nije znala sta je crkva....kus zeno :D

Нема  будућности без истине.

Da da, sad je jasno, narokala se zena metana i radila sklekove [:D]

Slazem se sa mudom, nije ovo nista novo, niti tol'ko iznenadjujuce, nazalost :(

Necu da govorim nista vise o ovome, jerbo mogao bi sijaset ruznih stvari da kazem ko i svi ostali, a ipak je bozic.

Mashino iskuliraj s tim podjebavanjima, tebi ochigledno kapacitet mozga isto jako skroman.

Edited by ~JungleBoY~

:-)

poenta je da ja nisam komentartisao niciju inteligenciju vec samo poznavanje pravoslavnih hriscanskih rituala,a tarzan se nasao pozvan da komentarise kapacitet mog mozga pa me cisto zanimalo da li uopste ima ideju o cemu govori...ispostavilo se da nema.to je to

metanija se ne radi lezhetji nego klechutji, ne praktikuje se u "javnim crkvama" znachi ne radi se na ochigled svih tj dok je neko sluzhenje u toku, a ponajmanje se radi u suknji iznad kolena.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater