dvnityCker Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Da vidimo ko prati obicaje :) ja klopam ribu ceo dan a stoji mi cokolada na stoku zajebava me Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 sjebo sam se sinoc skroz sam zaboravio i pojeo pljesku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teca_boom Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Nisam vernik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 cokolada virsla :D itd :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Ja nisam vernik ali volim da se pridrzavam obicaja sa secom badnjaka u 3 udarca pa do izgovaranja svecanih reci ulaskom sa badnjakom u kucu ali sam omrsio ne pridrzavam se toga :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 kod nas je poenta posta totalno promašena. kao, ne jedemo svinju i kravu, al se zato ubijemo od ribe i pirinča koji su spremljeni po najboljim receptima naših baka.. poenta je da se odrekneš bilo kakvih fizičkih zadovoljstava (da, zabranjeno je prcanje za vreme posta). a mi pravimo posne kolače, ej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 sa izdrzavam za sada.kapiram da cu 99% izdrzati do posle bdenja,a onda u perper... a moj ortak idiot....slusajte juce se nalazimo nas 3 drugara, idemo da popijemo kafu.i pita mene taj mentol: jeli jel postis danas? a ja cu njemu: ne sto? ortak:pa veliki petak je... i ja sad sav sjeban od ucenja totalno zaboravim na glupost koju je odvalio i pomalo se smorim, jer jbg NE POSTIM NA VELIKI PETAK... dolazi treci drug,a ovaj ce njega:jel postis? 3 ortak:ne,sto da postim? ortak:pa veliki petak je. 3 ortak:e mamu ti jebem glupu u pi*ku,jel znas ti koji je praznik uopste za 2 dana... i tu pocne smejanje.a poenta je u tome sto je decko ceo jebeni dan gladan trpeo i kukao kako jede samo kuvani djevrek...posle se ozdrao ko prase. Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 pa da to vecina ljudi radi : Dkao ne poste dva dana :D i onda padne slanina svinjetina :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 (edited) Za Badnje vece treba da bude bogata trpeza jer je to dan radosti Za veliki petak trebe pojesti toliko da bi se izdrzalo do sutrasnjeg dana. @topic: nisam Edited January 6, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 popih jutros nes sa mlekom... sad kao jeo ribu, al to cisto da me matori ne dave.. a znam one fore da post i nije toliko zbog religije, nego zbog zdravlja, ono, zima, manjak posla, krkanje, pa de se organizam malo iscisti.. al realno, nisam u tom balonu... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 ama on nije imao nameru da posti 2 dana pred Bozic, mislio je da je Veliki Petak...pred Bozic. Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 (edited) Niiiisam, i radostan sam zbog toga ;)) Sad josh malo idem u crkvu, a kad se zavrshi liturgija idem sa ortakom na cevape ;)) Edited January 6, 2007 by domiNus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 i tu pocne smejanje.a poenta je u tome sto je decko ceo jebeni dan gladan trpeo i kukao kako jede samo kuvani djevrek...posle se ozdrao ko prase pa fazon je u tome da se posti citav taj post a ne samo danas, tako da je ortak u neku ruku u pravu, ovo jedan dan na kraju posta je cisto da se "obelezi" obicaj. A sto se posta tice, mislim da i oni koji su vernici i oni koji nisu treba da poste, cisto malo promene radi, da organizam oseti jos nesto sem pledze iz lokija/dafa :) Ja inace volem prebranac tako da bas jedva cekam badnje vece jer ima neki gust u tome da bas tada jedem prebranac. I od njega se toliko najedem da pored toga i kiselog kupusa kao salate zaista ne mogu vise nista :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 @ laki:pa u pravu je jer se kao skoro svakim petkom u godini posti,ali on nema tu naviku i nije iz tog razloga postio,nego je mentol Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 ako je plazma keks posna onda nisam Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 ako je plazma keks posna onda nisam posna je samo u slucaju da je jedes sa mlekom lol Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 (edited) 3-ca opcija. I upravo mama dovikuje iz kuhinje da umutim shlag za neki kolach. Totalni antihrist Edited January 6, 2007 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 slucajno se omrsih... :( Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 kao postih. Ono nije strasno jelo se bogato ono prepbranac tunjevina neke do-jajne pecurke i tako ono nisam bas nikakav vernih ali moji poste pa kao ajde 2 dana u godini i ja da postim (Slava i ovo). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 ako je plazma keks posna onda nisam nije posna ima komle u sebi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 (edited) @stator i veliki petak valjda :) Edited January 6, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 recimo ja sam car ja sam nedelju dana pred uskrs u americi postio ej tebra postite u americi nedelju dana + sto ne mogu da smislim nista iz vode nikakvu ribu i nista e to je pos'o a ne ko vi jedan dan koji sam ja car a vi cke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 mi smo picke najvece :( Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Nije mi dala devojka Nije mi dala devojka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 (edited) posti a? :D nema, prava srpska zena Edited January 6, 2007 by daki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts