watch:. Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 auuuuuuuuuuuu Rejven ala si ti prso decko nemam reci :) Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 4, 2007 Author Report Share Posted January 4, 2007 pricajmo o meni! ja sam raven i ja sam prso! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Ajde! :) drago mi je raven a sto si prso? :))) Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 nekoga interesuju kitovi nekoga ljudi vecinu ne interesuje niko, a takvi najmanje upadaju u ochi ovaj forum je postao gluplji nego ikada :/ jbga.. uvek je lakshe pljunuti po nekome nego neshto sam uraditi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 jbga.. uvek je lakshe pljunuti po nekome nego neshto sam uraditi koja je ovo misao...salim se,sta si hteo time da kazes? Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Zasto se pretvaramo u Amerikance? Sad ce neko garant da sere "A zasto si pomenuo njih pa nisu oni najgori" ali cinjenica stoji da od svih nacija oni imaju najvise zaludnih likova u sluzbi medija ili zaludjenih idiota koji zarad nekog pogresno usmerenog gneva bacaju bombe na klinike ili se vezuju za drvece. Imaja serija sa ona dva lika, jedan velik i debeo stalno prica a drugi mali i mrsav i cuti ko zaliven, pojavili su se i u Babylon 5 serijalu. E u jednoj od njih oni iznose cinjenice vezane za reciklazu i ispada je je bolje iseci drvo i drugo posadi nego da se papir reciklira zabog sekundarni sirovina koje nastaju. A jedino je metal jeftin za reciklazu ostalo vise steti okolinu nego sto pomaze. Kako se zove ova serija, imaju razlicite teme alu uglavnim pljuju na demonstrante. Kao na one kretene sto su baci bombe i ubijali doktore za abortus. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 Bullshit, valjda, pustala se na OBN-u; iako izgleda gotivno kad jebu neke ljude u mozak :), chini mi se da preterano seru, ili u prevodu what kali said. Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 Bravo, Penn & Teller: Bullshit! je u pitanju, hvala na infou, bas me zanima da li mogu da nadjem negde epizode. Meni se i svidja sto seru toliko, nisu politicki korektni ili okoreli pa kad krenu da pljuju i da spustaju, milina. Ona u vezi reciklaze je vrh i mora da se odgleda cisto zbog informacija i edukovanja masa de ne idu ko ove budale ispred skupstine. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 (edited) Sam koncept emisije je ok, da bolje edukuje narod o nekim kontroverznim temama, pretpostavljam, i to bi sad trebalo da bude ultimativna poenta, al' cisto sumnjam da oni to zbog bas toga rade :) I isto kao sto nisam verovao svemu sto cujem i pre njih, tako je i sa njima :) Mislim jbga npr, po njima reciklaza ne valja u qrac nikako, i to mi je isto u najmanju ruku sumnjivo; ipak za njih je jedino vazna gledanost :) Ponovo u prevodu, ne gotivim bas mnogo kad neko sere samo sranja ( citaj gledanosti) radi :) I jeste milina kad vidis sta rade nekim ljudima, cant argue w/ that :) Al' sve mi se chini da je to glavna poenta show-a, a to je vec onda kontradiktorno s onim sto sam gore napisao :) Edited January 5, 2007 by ~JungleBoY~ Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 Ona u vezi reciklaze je vrh i mora da se odgleda cisto zbog informacija i edukovanja masa de ne idu ko ove budale ispred skupstine. kako mozhesh da poredish proteste sa save the whales ciljem sa "recni drvo pa posadi novo, zdravije za okolinu"? da roknu kita pa da usvoje jednog iz jaslica? fakat je da se bore za dobru stvar i to je to. kao shto je fakat da vetjina ljudi u srbiji ima preche probleme tako da ih ovo ne zanima 1%. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 Ti ces da mi zabranis :P Realno kitovi imaju vece probleme od tih kitolovaca, od globalnog zagrevanje koje vodi do promene klime do otpadnih voda pa do cinjenice da je porastao broj istih koji se nasankaju na plazu i tu umru. Treba biti svestan globalne okoline ali ne na stetu svoje. Bah to nije ispalo najbolje, spava mi se, da se samo pridruzim ostalima koji su rekli da te budale su nista vise od placenih pozera i neradnika koji umesto da resavaju stvarne problema iz svoje okoline sluze nama dragoj televiziji kao dimna zavesa. Koju ocigledno ima ko i da proguta ... Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 (edited) Zato sto vise ljudi na svetu pogine u saobracajnim nesrecama nego od trgovine organima recimo znachi da se ne treba boriti protiv trgovine organima? Jbt greshish, prihvati .... Edited January 5, 2007 by mohican Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 recimo da ja u srbiji od kitova nemam ama bas nista.. (bar mislim tako).. znaci ni od njihovih aktivnosti, koje god bile, ni od proizvoda koji se dobijaju od kit-sirovina, niti od kitolovaca samih... zato, zabole me patka... da dele pivo, drao bi se i ja "spasite kitove"... ovako, sedim i pijem pivo koje sam sam kupio :\ jebeni kitovi, zbog njih trosim pare :\ ovaj, udaljih se... ja imam svojih problema koje treba da resim bre. znaci od zavrsavanja faxa, do zaposlenja na pristojnom poslu, nekog osiguravanja buducnosti i slicno... kad zavrsim na tome, onda cu se mozda (mada, znam se, ne verujem) posvetiti nekom plemenitom cilju... sad, sto se mene tice : SHAVE THE WHALES! ovr end aut. Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 zimr me da chitam,ali Rejvene ti kao ubica bambija nemas pravo glasa na ovom topiku Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 @chizra pa nema niko od kitova nishta... jel to znachi da nam nisu potrebni pa nek crknu? mislim, kakvo je bre to razmishljanje :P aj kapiram da imash preche pobleme, imam i ja i zato se aktivno ni ne bavim spashavanjem kitova... ali najmanje shto mozhesh da uradish je da ovde napishesh da ti je stalo da ne izumru i da ih ne vitlaju kitolovci po burnim morima. :] Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 kako ce se tvoj zivot promeniti kad kitovi nestanu? zalis za mamutima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 pa pre cemo spasiti te kitove nego Srbe na Kosovu shalu na stranu, what ZerBah said. Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 Zato sto vise ljudi na svetu pogine u saobracajnim nesrecama nego od trgovine organima recimo znachi da se ne treba boriti protiv trgovine organima? Jbt greshish, prihvati .... Ovo gore cu da otpisem zbog vremena kad je napisano, 4 cuke ujutro pa racunam da ti se spava. Ako nije to u pitanju onda ti bre varis nesto gore od stinga ili si vec omatoreo pa drma alchajmerova. Trgovina organima ?! Alo di je mozak ? Prvo nisam napisao da kitove treba pobiti jer i ovako umiru vec da njihov problem ima vise faktora od tih kitolovaca. Spasi ti kita od otpadnih voda ili otkri zasto se zalecu na plaze. Zivot tog kita kojeg si spasao od tih problema nije nista manje vredan od onog kojeg spases da ne zavrsi na polici za kozmetiku. Drugo, dok ne izmisle nacin da kloniraju ljudske organe, sto nas dovodi do koriscenja fetusa u nacune svrhe i zakona o kloniranju ljudskih bica, trgovina organima je zlo ali neizbezno. Verujem da oni ljudi koji su kupili organe nemaju nista protiv toga jer su sada zivi. Jedino ako si u nekoj zabludi pa mislis da bi taj isti organ otisao nekom drugom u slucaju da nema ovog sto placa ?! Poenta je da ljudi kupuju organe od ljudi koji prodaju organe a ti organi pripadaju drugim ljudima koji zele pare np. ja prodajem moj bubreg za 25k eura. Nemoralno ? Jeste. Ali nadji ti sistem gde ljudski zivoti nece zavisiti od necije druge smrti, dobre volje ili zarade. Prdis mohi, poredis babe i zabe zato sam i otpisao post na spavanje. Mozes ti bolje nego si lenj. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 Prosvetlite me molim vas, ja sam mator, neuk, nije mi jasno o čemu ovde ima da se diskutuje? Sem ako vam ne treba povod za svađu oko pismenosti i političkih stavova i mesto da pi Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 Pa naravno da nam je dosadno, ajde brzo jedan politicki ili pederski topic, mozda topic o najlepsoj zeni na planeti ? Zvakali smo sve to do sada, moramo da obradimo i ovako dosadne teme pa ce da se vratimo na stare nama svima drage. A i pogresno je misliti da nama treba povod da se prepiremo. Your moma is so fat,that when she walks down the streat they scream "Godzila!!! Godzila!!!" Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 @chizra pa nema niko od kitova nishta... jel to znachi da nam nisu potrebni pa nek crknu? mislim, kakvo je bre to razmishljanje :P aj kapiram da imash preche pobleme, imam i ja i zato se aktivno ni ne bavim spashavanjem kitova... ali najmanje shto mozhesh da uradish je da ovde napishesh da ti je stalo da ne izumru i da ih ne vitlaju kitolovci po burnim morima. :] hmmm... sto bi napisao nesto sto ne mislim ??? cisto da bi ispao ok, da bi se neko sa foruma slozio sa mnom ? zabole me patka... aj ako cemo tom nekom logikom... i ti kitolovci moraju da zive od necega... hrane porodice, ovoono... mislim, i za njih me boli patka, al ono, argument je ok koliko kontam... da ne love kitove, ne bi imali cime da prehrane familije, therefore bi pomrli od gladi... a za one sto furaju pricu da su im zivotinje milije od ljudi, oni mogu posebno da ga puse... ako su im zivotinje milije od ljudi, onda nek kupe 10 dzakova hrane i odnesu u prihvatiliste kerova, umesto sto ce platiti babi/dedi/nekom iz familije neku operaciju/lek. sta ?? jebite se dusebriznici... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 Nema tu logike, ti si debil. Umiranjem kitova, za pocetak, dobar deo lanca se ishrane menja, da ne govorim o drugim ekoloskim posledicama. Kakvo je to razmisljanje, naravno da ima hiljadu prechih stvari za nas ovde, al' to ne znaci da sad treba da me apsolutno zabole za sve stvari van naseg okruzenja a koje imaju nekog globalnog uticaja. Ne, ne mogu nista da uradim povodom toga, ali i ne, ne boli me qrac automatski zbog toga. Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 pa dobro, tu je razlika izmedju tebe i mene.. ako na nesto ne mogu da uticem, necu time da se opterecujem. Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anxious Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 (edited) ! Edited March 15, 2014 by KrG. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 I sta `oce ti Kinezi?? jeftinu srpsku snagu ? Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts