SavKe Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Dakle mislim da nije do modela ali da napomenem da su u pitanju Sony-jev DVD-ROM/CD-RW(ne znam model) i Pionirov DVD-RW(model je DVR-111D). I jedan i drugi rade skroz ok,extra rezu josh bolje chitaju. Medjutim postoje dva problema:Auto Run se ponasha kao da je iskljuchen,znachi ne reaguje kompa uopshte na ubacivanje diska. Drugi je u tome shto se diskovi uopshte ne imenuju vec na ikonicama drajvova stoje ili osnovne oznake,ili ime diska koji je bio u njemu pri startovanju rachunara. Nishta od ovog nije ne znam ni ja koliko strasho,ali me mnogo iritira i i ubija mi komfornost u radu,pa bi molio nekog ko zna u chemu je problem,ili ko se i pre susretao sa ovim da mi kaze shta je frka. Neki su mi rekli da je najverovatnije ili do Nera(ultra 7 edition) ili ZoneAlarma-a(Security Suite ver. 6.1.744) Unapred Hvala! Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Probaj da ode Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 2, 2007 Author Report Share Posted January 2, 2007 hmm,auto run je ok u registry-u ali sam tu naleteo na jedan kljuch koji mi je bio sumnjiv pa sam ga izbrisao i ispostavilo se da je u njemu bio problem.Sada je sve ok.... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts