Jump to content

ViewSonic vs. Samsung?

`Dr. Nick Riviera`

Recommended Posts

Imao sam sličan problem prošle godine, za oko su mi bili zapali Viewsonic VX 924 i Samsung 930BF, Viewsonic bio skuplji za ~100e s tim što mi ljudi rekoše da Viewsonic ima zero bad pixel policy što sam i proverio u prodavnici. Da ne kenjam mnogo tad nisam uzeo ništa jer sam dao pare za top lap ali sad sam opet upao u neki keš i rešio definitivno da ću da pazarim monitor, uzeo bih vx924 samo da imam još sredstava ali nemam tako da ću morati da se "zadovoljim" [:D] sa 931/940BF.

btw koja je cena VX912 i VX922, možda ti meni pomogneš pri pazaru ;)

Go then. There are other worlds than these.

kad vec dajesh 330, ja bih dodao 10-20e vishe i uzeo 770p..ali naravno ko mene ovde pita, kad su svi za bf seriju [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

kad vec dajesh 330, ja bih dodao 10-20e vishe i uzeo 770p..ali naravno ko mene ovde pita, kad su svi za bf seriju

to niko ne spori, ali ako govorimo o 19" 100 evrica nije mala razlika;)

@ urghRazlog?

prvi monitor koji je samsung trebalo da izbaci sa odzivom od 2ms je bio 931bf, medjutim kako su naravno bili nestrpljivi, a i zbgog konkurencije izbacili su 940bf. inache 930bf se vishe ne prodaje kod nas(samo ono shto je na zalihama0)a ista sudbina uskoro cheka i 940ticu. uostalom idi i pogledaj oba monitora i sve ce ti biti jasno, ako nihta 931bf je lepshi i jeftiniji. neku razliku u kvalitetu slie nechesh primetiti.

.

Samo idiot ce reci da je samsung bolji, samsung je kod nas dosta sastupljen zbog cene ali je viewsonic daleeeeeeeeeeeeeko bolji.

sad ga pretera. btw cene im e ne razlikuju bash neshto.

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

evo pre dva dana sam uzeo samsung 931bf i mogu reci sve najbolje za monitor znaci ko podmazano sve.... pu pu da ne ureknem :D

samo mi recite kako se provale ti izgubljeni pixeli :D ja koliko vidim sve je ok :D

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

e oki , to sam i radio i ok je sve

tnx :D

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."