Kole Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 lol al realno, niko nije SA bezhanijske kose ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 Postoje tajne koje nikome i nikada ne treba otkrivati. A ovo, tipa jebao sam debelu/mrshavu ribu, je za sisice kao shto reche Bole. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 nikad u zivotu nisam izneverio nekoga po pitanju cuvanja tajne,a stvari koje radim ne krijem i ne stidim ih se. to ti je sasvim adekvatan odgovor. Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-Undertaker Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 (edited) Slabo chuvam tudje tajne, jer u trenutku gneva znam da iskoristim sve shto znam, kako bi napakostio osobi koja mi se zameri! Iz istog razloga pazim dobro kome shta pricham! Nije sve za svachije ushi! Edited December 22, 2006 by =Mare= Quote Lex: "Pa on je gluplji od tebe!!!" Cervantes: "Niiije!!!" Lex: "U pravu si, nije gluplji od tebe!!!" http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22240 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 Tajna = samo ti znas tipa root sifra za moj sistem sifra za mail itd. Sherovana tajna = tajna za koju znas ti i samo jos jedana osoba za koju 100% verujes da ne bi to rekla cak i ako bi se sutra sa njom pokacio na krv i noz (Takvih nema puno ljudi ko nadje jednoj taj je srecan) Javna tajna = Pricas ortaku/ortakinji u poverenjenju koji posle to isto tako isprica nekome u poverenje i sve tako svi znaju za to ali se ne govori javno jego samo u manjim ekipama. Tako da su tajne normalna stvar. Ako treba mogu da cutim ko zaliven pogotovo kada je moje dupe na liniji :) nemam sta da dodam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 auuu, previse informacija za mene kojote, [stator]system overload[/stator]. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 Bolje da ljulja nego da zulja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 cutim i slusam... ispovedaonica me zovite Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 pa poprilicno sam dobar u cuvanju tajni... naravno tajni koje ne smeju da se znaju, takodje postoje "tajne" koje ti neko kaze sa namerom da bi ih nekome preneo. svojih tajni... naravno da ih imam, ali uglavnom vecinu njih niko ne zna, nemam toliko puno poverenja u ljude. Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts