Guest Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 mene bi, bez uvrede, bila sramota da predam radove dobrog dela forumaša kao svoje. čisto sudeći po postovima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anxious Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 (edited) @ Edited March 15, 2014 by KrG. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 Ne znam, pre bih predao na primer svoj rad (iako na primer jako loshe napravljen,napisan itd.) nego tudji koji je dobar. Nemam nista protiv pomaganja nekome u vidu snabdevanja informacijama, savetima i sugestijama... ali kopipejst celog rada i onda kao... "evo, ja sam ovo napisao"... pre mi kradja intelektualne svojine i nije izgledala tolko strasna kao sad :/ Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 Mislim da se Ivanov prethodni post odnosio bas na ovo... Right? =)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 brate... tek mi je istekao ban od 15 dana, i sad me mami ovaj lik .... Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 ne brini, ide i on na odmor čim otčukam ovaj post. ja sam ciljao na drugu stvar. seminarski rad je nešto što me profesoru/asistentu predstavlja u najboljem svetlu, pošto se upravo u takvim stvarima ponajbolje snalazim. mnogo bolje od većine, jebi ga. i onda je bolje da se cimam tri dana i napišem dobar rad, nego da izmuljavim nešto prosečno preko neta. napomena: idem na faks na kom se seminarski čitaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 napomena: idem na faks na kom se seminarski čitaju. i sad jos reci da deda mraz postoji.... j/k kod mene se 80% toga ne chita, siguran sam. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 siguran sam da čitaju jer mi se desilo na ispitu da tačno znaju o čemu sam pisao i postave mi četvrto pitanje iz toga jer sam bio između ocena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted December 19, 2006 Author Report Share Posted December 19, 2006 znao sam da ce se naci pametnjakovici koji ce da ozrace sve druge svojim postenjem i integritetom. uopste vam niko nije trazio misljenje i prema tome u offtopicu ste. sustina je da ima i nas koje zabole da se cimamo oko pisanja seminarskih, pogotovo ako u jednom semestru treba da napisem 7 komada. bezvoljnost, gubitak inspiracije, smor...sve su to razlozi da se ne napise seminarski. a vi ako sto streberi pa vam je to svetla tacka u zivotima idite negde drugde pa se tapsite po ramenu. pih, celu ste stranu zauzeli. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 Nemam nista protiv davanja i uzimanja seminarskih. Mnogo vaznije je kako to "prima" covek koji uzima seminarski. Ako je u fazonu, kako sam ih zajebao, olololo, onda se on sam zajebao, ali ako je skapirao da je taj konkretni seminarski samo gubljenje vremena, onda je uradio pravu stvar. Medjutim jako je tesko doci do ovog drugog stadijuma jer to zahteva odredjeni nivo svesti koji nema veliki broj ljudi, sto ne znaci da svi koji postoju na ovom topiku ne pripadaju toj grupi. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 slažem se, bole. s tim što imaš izbor teme, pa uvek možeš izabrati nešto o čemu bi voleo da pišeš. bionic.man, možda si se ti zajebao u izboru fakulteta, kad te na njemu teraju da pišeš po tri seminarska nedeljno :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted December 19, 2006 Author Report Share Posted December 19, 2006 kazu da je samo tako na trecoj godini, jbg. a bolkonski je rekao celu poentu. nisam trazio pomoc da bih se hvalio kako sam ja to napisao, vec samo da predam i kazem zbogom toj obavezi. i uvek sam davao svoje ako nekom treba. nisam poznati pisac, a i da jesam, bas me briga dal neko koristi moje ili ne. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 @pmd @tau @sm @ivan A sta ako nas sve boli tuki sta vi mislite? Ako necete da postujete nista pametno - odjeb! [roflmao] jel postoji neka mogucnost da se rodi veci car od ovg lika.../nisam ironican/ Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 ne znam kakve ste vi seminarske pisali, ali ja ono sto sam pisao (doduse ne mnogo) vrlo su mi koristili jer se odnose velikim delom na praktican rad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anxious Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 (edited) ... Edited March 15, 2014 by KrG. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 A ta tri rezervna ne moze da kikuje ? bydalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anxious Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 (edited) ... Edited March 15, 2014 by KrG. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted December 26, 2006 Author Report Share Posted December 26, 2006 mozak ili debelo crevo? :D Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Ae ljudi udavili ste topic... Potreban mi je seminarski rad iz filozofije (tema je obrada bilo kog filozofskog dela). Uradio bih taj seminarski ali stvarno nemam vremena ovih dana jer radim i devojci seminarski iz istorije, a to mi treba do 9. januara. Nudim 3 seminarska iz istorije ako nekom zatreba (Kortez, Elizabeta I i Rusija u doba Petra Velikog). Unapred hvala! Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Retayo, kako ce da zna da sam to Ja? ne znas ti admine.sve znaju.i ne samo da ce da te izbanuju nego jos ima da ti posalju sve trojance/viruse/kurcepalce na komp, pa ce da ti bidne zao sto si ih underestimated. Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts