Jump to content

Seminarski

Recommended Posts

Ne znam, pre bih predao na primer svoj rad (iako na primer jako loshe napravljen,napisan itd.) nego tudji koji je dobar. Nemam nista protiv pomaganja nekome u vidu snabdevanja informacijama, savetima i sugestijama... ali kopipejst celog rada i onda kao... "evo, ja sam ovo napisao"... pre mi kradja intelektualne svojine i nije izgledala tolko strasna kao sad :/

Get smart or die dumb!

ne brini, ide i on na odmor čim otčukam ovaj post.

ja sam ciljao na drugu stvar. seminarski rad je nešto što me profesoru/asistentu predstavlja u najboljem svetlu, pošto se upravo u takvim stvarima ponajbolje snalazim. mnogo bolje od većine, jebi ga. i onda je bolje da se cimam tri dana i napišem dobar rad, nego da izmuljavim nešto prosečno preko neta.

napomena: idem na faks na kom se seminarski čitaju.

znao sam da ce se naci pametnjakovici koji ce da ozrace sve druge svojim postenjem i integritetom. uopste vam niko nije trazio misljenje i prema tome u offtopicu ste.

sustina je da ima i nas koje zabole da se cimamo oko pisanja seminarskih, pogotovo ako u jednom semestru treba da napisem 7 komada. bezvoljnost, gubitak inspiracije, smor...sve su to razlozi da se ne napise seminarski.

a vi ako sto streberi pa vam je to svetla tacka u zivotima idite negde drugde pa se tapsite po ramenu. pih, celu ste stranu zauzeli.

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

Nemam nista protiv davanja i uzimanja seminarskih. Mnogo vaznije je kako to "prima" covek koji uzima seminarski. Ako je u fazonu, kako sam ih zajebao, olololo, onda se on sam zajebao, ali ako je skapirao da je taj konkretni seminarski samo gubljenje vremena, onda je uradio pravu stvar. Medjutim jako je tesko doci do ovog drugog stadijuma jer to zahteva odredjeni nivo svesti koji nema veliki broj ljudi, sto ne znaci da svi koji postoju na ovom topiku ne pripadaju toj grupi.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

slažem se, bole. s tim što imaš izbor teme, pa uvek možeš izabrati nešto o čemu bi voleo da pišeš.

bionic.man, možda si se ti zajebao u izboru fakulteta, kad te na njemu teraju da pišeš po tri seminarska nedeljno :(

kazu da je samo tako na trecoj godini, jbg.

a bolkonski je rekao celu poentu. nisam trazio pomoc da bih se hvalio kako sam ja to napisao, vec samo da predam i kazem zbogom toj obavezi. i uvek sam davao svoje ako nekom treba. nisam poznati pisac, a i da jesam, bas me briga dal neko koristi moje ili ne.

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

@pmd

@tau

@sm

@ivan

A sta ako nas sve boli tuki sta vi mislite?

Ako necete da postujete nista pametno - odjeb!

[roflmao][roflmao][roflmao]

jel postoji neka mogucnost da se rodi veci car od ovg lika.../nisam ironican/

http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457

b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?"

mare:"glupa je ko kugla ispod kauca"

• 2 weeks later...

Ae ljudi udavili ste topic...

Potreban mi je seminarski rad iz filozofije (tema je obrada bilo kog filozofskog dela). Uradio bih taj seminarski ali stvarno nemam vremena ovih dana jer radim i devojci seminarski iz istorije, a to mi treba do 9. januara.

Nudim 3 seminarska iz istorije ako nekom zatreba (Kortez, Elizabeta I i Rusija u doba Petra Velikog).

Unapred hvala!

Got some minuses for free?

Retayo, kako ce da zna da sam to Ja?

ne znas ti admine.sve znaju.i ne samo da ce da te izbanuju nego jos ima da ti posalju sve trojance/viruse/kurcepalce na komp, pa ce da ti bidne zao sto si ih underestimated. [;)]

http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457

b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?"

mare:"glupa je ko kugla ispod kauca"