DontFear Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 Ako neko mozhda ima nek mi sve objasni kako da namestim da gledam na tv-u neki film sa kompa itd a imam atiradeon9250 grafichku skidao sam neke drajvere 'omega drivers' ali ne znam na shta da idem kako pls help !!!Kako da namestim to settingsi me interesuju i teba li nazad kad ubacujem kabal; u grafichku i neki crveni i zeleni da ubacim u komp ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 aj polako.dakle imas kabl koji si dobio uz karticu?uspeo si da povezes sa tvom?ili ulaz za tv ne odgovara? ako ne odgovara,koje izlaze imas na kartici,a koje ulaze na tv?(skart,kompositni,s video?) u principu samo treba ubaciti pravi kabl,i restartovati komp,ondak drajveri(deffault koje dobijas uz karticu) raspoznaju drugi ekran i dobijas podesavanja. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DontFear Posted December 15, 2006 Author Report Share Posted December 15, 2006 (edited) Da kupio sam kabal i on ima nekoliko ulaza.Jedan jedini koji mozhe u grafichku ulaz sam tamo i stavio , i na toj strani ima josh dva crveni i zeleni.Na drugoj strani imaju 3 crveni , beli , zuti i to valjda ide u tv poshto ja napred na tv-u imam posebno da se ubace ti kablovi (audio, video i josh neki crveni ulaz ne znam za shta je ).Na kompu sam samo ubacio taj kabal koji mozhe u grafichku , a na tv samo za audio i video taj crveni nisam ubacivo , restartovao sam i nishta nema na panelu ne prepoznaje tv ...?wtf? Edit: Prepoznalo mi je tv u Ati panelu shta sad koji settingsi itd ??? Edited December 16, 2006 by Shomy- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 Ja sam imao samo problem sa mojom ati 9200SE znaci video je windows na tv-u i sve ono sto radim ali kada pustim film on ide na monitoru ali na tvu samo crn ekran ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 http://en.wikipedia.org/wiki/Punctuation http://hr.wikipedia.org/wiki/Interpunkcija nema na srpskom :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 Ja sam imao samo problem sa mojom ati 9200SE znaci video je windows na tv-u i sve ono sto radim ali kada pustim film on ide na monitoru ali na tvu samo crn ekran ... Trebalo je u drajveru da uključi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DontFear Posted December 18, 2006 Author Report Share Posted December 18, 2006 Daj neka mi neko kazhe shta da radim neka podeshavanja , shta teba sve da namestim kad povezhem tv i komp ...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 Trebalo je u drajveru da uključi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts