Jump to content

Shta kako ?

DontFear

Recommended Posts

Ako neko mozhda ima nek mi sve objasni kako da namestim da gledam na tv-u neki film sa kompa itd a imam atiradeon9250 grafichku skidao sam neke drajvere 'omega drivers' ali ne znam na shta da idem kako pls help !!!Kako da namestim to settingsi me interesuju i teba li nazad kad ubacujem kabal; u grafichku i neki crveni i zeleni da ubacim u komp ?

aj polako.dakle imas kabl koji si dobio uz karticu?uspeo si da povezes sa tvom?ili ulaz za tv ne odgovara?

ako ne odgovara,koje izlaze imas na kartici,a koje ulaze na tv?(skart,kompositni,s video?)

u principu samo treba ubaciti pravi kabl,i restartovati komp,ondak drajveri(deffault koje dobijas uz karticu) raspoznaju drugi ekran i dobijas podesavanja.

salt wat fish fresh wat fish?

Da kupio sam kabal i on ima nekoliko ulaza.Jedan jedini koji mozhe u grafichku ulaz sam tamo i stavio , i na toj strani ima josh dva crveni i zeleni.Na drugoj strani imaju 3 crveni , beli , zuti i to valjda ide u tv poshto ja napred na tv-u imam posebno da se ubace ti kablovi (audio, video i josh neki crveni ulaz ne znam za shta je ).Na kompu sam samo ubacio taj kabal koji mozhe u grafichku , a na tv samo za audio i video taj crveni nisam ubacivo , restartovao sam i nishta nema na panelu ne prepoznaje tv ...?wtf?

Edit: Prepoznalo mi je tv u Ati panelu shta sad koji settingsi itd ???

Edited by Shomy-