Jump to content

SE K800i vs SE M600i

Sa1Nt

Recommended Posts

' date='Dec 19 2006, 11:40' post='913085']

Ni slucajno 3250, ima odvratan ekran 176x208, em je velik telefon i ima loshu plastiku koja se grebe.

manji je od 6630, shto mi je bitno ;) elegantno izgleda, tachnije, prelep je (subjektivno mishljenje), a ja volim da imam lep fon ;) + su funkcije do dz ;)

shto se tiche grebanja, 6630 imam skoro 2 godine i nikada mi nije ispao telefon... jednostavno chuvam telefone :) tako da sumnjam da cu imati tih problema :) ne znam, na kraju mi je bilo frka da puknem 300e (moram da uzimam josh neke stvari), pa sam se odluchio za ovaj - videcemo :)

jeste odgovor kasni, ali na k800 sasvim fino radi opera i sasvim fino mozes da primas mailove... provereno... kao i na k750 uostalom... ne znam zasto se ljudi tripuju da im to nije dovoljno, jer meni je sumanuto da gubim vreme piljeci u tako mali displej isntaliram deinstaliram probam brishem tamte vamte... to sve na palmu bolje se radi ili na manjem laptopu... telefon sa okej browserom, emailom, sjajnom kamerom i mp3 repropdukcijom, dobrom baterijom... sve to k800 ima

fallout_table.gif

Evo sada mala utisaka posle duzeg koriscenja.

Telefon je brz. Npr treba mu isto breme da ucita netiksov cenovnik (*.xls ~500KB) kao na kompu (AMD 64@2400Mhz 1GB ram-a)

BT mu radi stvarno super i nikako ne baguje kao sto je bio slucaj sa k750i.

touch screen izpunjava sve zahteve i dosta je precizan.

za prepoznavanje rukopisa treba odredjen stepen ucenja sa korisnikove strane.

Baterija drzi oko 2 dana.

Ima u sebi brouser koji omucuje landskape opciju i full screen tako da je bolji od opere ali i sporiji.

Eto to je to za sada ako nekoga nesto zanima neka pita