Jump to content

SE K800i vs SE M600i

Sa1Nt

Recommended Posts

Ovako, planiram da pazarim novi telefon, pa sobzirom da ne zhelim da imam ciglu opet - Nokia nije u uzhem izboru ;)

Dakle, dvoumim se izmedju K800i:

imgbig.jpg

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1027/Sony-Ericsson/K800i

i M600i:

imgbig.jpg

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/967/Sony-Ericsson/M600i

E sad, nikako da se odluchim koji da uzmem... Volim da bunarim telefone, da dodajem nove aplikacije, i zezam se programchicima shto bi mi teshko palo sa k800 jer ima onaj default fabrichki OS, dok m600i ima symbian uiq pa je kao malo bolji (+ je smartphone)... znachi bitno mi je da imam mailove, browser, ssh i slichne zajebancije ;) dok opet, k800 ima zver kameru i super zvuk koliko ja znam...

ne znam, cimam se vec 5 dana, i nikako da izaberem, totalno sam u nedoumici, tako da vashe mishljenje moze biti od presudnog znachaja:P

thx ;]

meni m600i deluje kao moj sledeći telefon..

smartphone normalnih dimenzija i po relativno niskoj ceni, šta ćeš više. to što nema kameru je za mene samo plus :)

šta znači to symbian uiq? jel to neki lošiji symbian od "pravog" ili šta?

meni m600i deluje kao moj sledeći telefon..

smartphone normalnih dimenzija i po relativno niskoj ceni, šta ćeš više. to što nema kameru je za mene samo plus :)

šta znači to symbian uiq? jel to neki lošiji symbian od "pravog" ili šta?

da, razlikuje se od obicnog koji koristi Nokia, jer je ovaj samo za smartphones koliko sam ja skapirao ;) za kameru jebem li ga - nisam je nikad neshto puno koristio, al' kao 3.2 zvuchi primamljivo ;)

@goga, hvala, ali imam max 300 jura da bacim na novi fon :(

edit: e da, jako mi je bitno da ima softwarea za ovaj m600i :)

' date='Dec 14 2006, 14:20' post='910204']

gde 300 tu i 310 :)

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1099/Sony-Ericsson/W850

Razmisli 2 puta :)

ovaj mi je ruzan [xx(] iskreno, mrzi me da chitam kompletnu statistiku, moze ukratko po chemu je bolji od m600 ?:)

dragane ne foliraj se vishe nego uzmi neki na preklop ;)

me no ghay. mrzim telefone na preklop, nikad ih nisam nosio ;)

Sada procitah ceo text i ono pocinjem da brojim kes :) PDF reader, word exel, rss reader, kurac palac. Ovo cudo ima sve ko i neki PDA.

o kom tachno prichash?:)

ispao e50?:) kako profi ubedjujem ljude, kralj sam [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

m600i telefon kao telefon je sranje, em je i gadan uzivo. Skokni do prve prodavnice telefona i pogledaj uzivo w850 mi se nije ni svidjao dok ga nisam video uzivo.

m600i jedino dobro shto ima je touch screen i software, inache je odvratan. Full verzija takvog telefona je p990 i od 480 e. To je vec telefoncuga. A taj symbian UIQ mi je perfectan software za telefon po meni najbolji, bolji chak i od windows mobile-a hocu reci funkcionalniji je i lakse se koristi. Jedino shto je windows malo podrzaniji i ima vishe software-a.

bnlsignature.jpg

ispao e50?:) kako profi ubedjujem ljude, kralj sam [:D]

aha [:D] smuchila mi se nokiJa [:D]

' date='Dec 14 2006, 16:47' post='910308']

m600i telefon kao telefon je sranje, em je i gadan uzivo. Skokni do prve prodavnice telefona i pogledaj uzivo w850 mi se nije ni svidjao dok ga nisam video uzivo.

m600i jedino dobro shto ima je touch screen i software, inache je odvratan. Full verzija takvog telefona je p990 i od 480 e. To je vec telefoncuga. A taj symbian UIQ mi je perfectan software za telefon po meni najbolji, bolji chak i od windows mobile-a hocu reci funkcionalniji je i lakse se koristi. Jedino shto je windows malo podrzaniji i ima vishe software-a.

ne znam, meni deluje prelepo po fotkama... u svakom sluchaju cu da overim sva 3 telefona uzhivo pre nego shto izaberem :) hvala na savetima ;)

' date='Dec 14 2006, 16:47' post='910308']

Stvar ukusa meni je m600i jebeno prelep ono proveo sam 20 min samo gledajuci njegovu sliku :)

Danas sam ga drzao u ruci (telefon perverznjaci jedni [:)] ) E sada iako sam odrasto na qwerty tastaturi pokusao sam da ukucam par pojmova i mogu vam reci da nije bilo ni mao naivno. Trebalo mi je 3x vise vremena nego na obicnoj, a na toj stvarno sporo kucam. E sada vec zamisljam scenu ortak me pita el imas kredita za poruku ja kao da i dajem mu fon i on u fazonu WTF kako se ovde kuca a ja se smeje ko draguljce :)))

Haha, jel' ovo onaj isti Dragan koji je pljuvao po SE, a velichao symbian papuchu :). Elem shestotka ce da radi posao, dok sw od 800 furam u mom (vec za masku razjebanom) k750 preko koga u zadnje vreme overavam net. Na netu imash pun penis java aplikacija koje zadovoljavaju prohteve.

mhm, symbian je i dalje keva za SE, ali mi je postao spor ;)

m600 i nije ba