Chale Posted January 12, 2007 Author Report Share Posted January 12, 2007 ponedeljak je, nece valjda biti guzve u rakiji ako stignes svrni pomalo na haom da popricamo koju, nista mi nije jasno oko ovih gluposti sto pricaju za novi guild... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dessa Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 pazi ovako promenio sam komp tako da nemogu i necu instalirati wow pre 16 zbog toga sto nemam pacheve tj. nemam samo 1.0-1.12 ali me mrzi da skidam 500 mb neznam nista za novi guild posto nisam bio online 15 tak dana a ponedeljak ce brzo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 (edited) Ljudi dolazim i ja u taj ponedeljak. Debelo razmisljam naravno o BE pali, ali o tome kasnije...Javicu i Peri ako ne procita ovde... A za Bokijevu kopiju, nacice taj negde u to sam ubedjen... edit. Jel moze neko da nam rezervise TBC? Mada moze i laktanje naravno... Edited January 12, 2007 by amoskg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulac Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 E malo off topic al ne bih da otvaram nove postove za dz, ako ima neko cc koja je istekla il tako nesto da mogu sa njom da aktiviram acc a da ne skida pare nek mi posalje na pm plz! Thx Quote Furthermore, once players can survive for a few seconds, it tends to force everyone to worry about defenses once again. Will resilience make enough of a difference? That is something we are discussing right now I'd hug you but I can't do that while strangulated. using a snare breaker and a purple costume doesn't prevent dps btw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chale Posted January 12, 2007 Author Report Share Posted January 12, 2007 (edited) deske ja sam skoro skinuo sve patcheve, pa ako te mrzi da skidas, javi se, trebalo bi da imas moj fon, mogu ti nasnimim a ti balti obavezno obavesti peru Edited January 12, 2007 by Chale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dessa Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 imam fon i mozes da mi narezes sve na dvd pa da mozda da se vidimo preko dana ili da dodjes ranije kod mene u ponedeljak cujemo se pa se dogovorimo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chale Posted January 13, 2007 Author Report Share Posted January 13, 2007 kako god ti odgovara, samo me zvrcni, dogovoricemo se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dessa Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 rakija bar dobracina 9 pocinjemo od 21 h ili 22 spamujte sa znam kada da sidjem chale,sale/misa cujemo se danas da se dogovorimo jos nesto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chale Posted January 15, 2007 Author Report Share Posted January 15, 2007 sto se mene tiche bolje od 22, ali moze i od 21 nego jebem mu misha, jel imao neko problem sa reiffeisen visa karticom? nece da mi prodje uplata, kao kaze mi da mi ne valja onaj verification number. imam para na racunu dovoljno, to nije problem, takodje tupsani u banci nemaju pojma o cemu se radi, a istini za volju ne pravi problem na drugim mestima, tacnije uspeo sam da platim na drugom sajtu, samo nece n blizzovom. ajde ako neko ima ideju nek kaze, ili da pazarim game card prokleti, grrrr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 ja nemam nikakvih problema sa Visom, moguce da je samo privremeni problem. Probaj na po 1-2 sata razmaka, morace to da poprave ako misle da im ljudi igraju expanziju. Nego, nece li biti guzva u outlandsu veceras? tj sutra ujutru Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
dessa Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 update info pocinjemo u 21.30 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chale Posted January 15, 2007 Author Report Share Posted January 15, 2007 dogovoreno, javi ako oces da ti donesem patcheve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 ja cu da svratim kad se probudim =o) gde je tachno taj rakija bar u odnosu na comtrade shop? =o) za guzhvu u prodavnicama - videcemo za guzhvu u blastedu/hfp - ako sutra u podne kad otvore kapije pola servera ne popada od ludaka koji ce da rushuju u outland onda svaka im cahst =o) e da, ako se uspavam uletjem u prvi bus koji naleti - 75=obilitjev venac, 74 = vuk =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulac Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 I r sick :(! tako da nista za veceras, dotukose me ovi praznici! Ae GL HF Quote Furthermore, once players can survive for a few seconds, it tends to force everyone to worry about defenses once again. Will resilience make enough of a difference? That is something we are discussing right now I'd hug you but I can't do that while strangulated. using a snare breaker and a purple costume doesn't prevent dps btw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chale Posted January 15, 2007 Author Report Share Posted January 15, 2007 @ Kole: Lazes Kole masni su ti zubi, oces da se izvuces da ne dodjes ;) a rakija bar ti je na 2 minuta od obilicevog venca, dal beshe dobracina ulica, zaboravio sam, u svakom slucaju ne ona sto ide na dole od narodnog nego sledeca kad krenes prema kalemegdanu. pa tu negde sa leve strane, mozda broj 5 ili 7 ili tako nesto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Kole nema izvlacenja nego lepu u pola 10 u Rakija bar. To ti je Dobracina ulica odma na vrhu gore, neki neparan broj izmedju 3 i 9... Jel imamo mi neke rezervisane kopije il ce da se laktamo sa decom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chale Posted January 15, 2007 Author Report Share Posted January 15, 2007 kako bre da se laktamo, pa zar nismo rekli da ce desa da bije decu? nemojte ljudi, ja sam mator covek nisam za laktanje vise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Mozda dodjem za jedno mesec dana do bgd, tako da bi i ja voleo da upoznam taj rakija bar :) Aj sad gl i da se olesite onako muski! Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 dolazim u rakija bar dal u pola 10 dal u pola 11 ali dolazim, za laktanje ne znam, upravo sam saznao da je meni jedna kopja rezervisana na drugoj lokaciji tako da cu se nakon druzhenja sa vama oko pola 1 dati put KGBa...gde ce biti najveci fan WoW-a medju ljudima koji ga ne igraju - teh kjoot! =o) nego dobrachina pochinje "ispod" chika ljubine...aj dobro nije toliko daleko, al da dolazim tako rano ko sto predlazhete nemam shansu =o) ah da, otkad sam upoznao detox odeljenje VMA nemam autorizaciju od sopstvenog mozga da se razbijem...za sada ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Valjda cemo se i mi snaci nekako za neku kopiju... a da ne ustajemo od stola...ili barem ne svi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 pa pazi, ako vama bude mnogo dobro onda realno mozhe da vas zabole sto niste pazarili kopiju ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dessa Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 danas me zvao dragan aca cardusan ima 5 kopija viska tj. rezervisao je 10 a treba mu samo 5 i ide sutra ujutru po njih tako da ako neuspemo da razgrnemo i ostanemo bez nase kopije veceras sutra mozemo da se dogovorimo sa carom on je u gradu posle 10 ujutru itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chale Posted January 15, 2007 Author Report Share Posted January 15, 2007 znam, rekao je i meni, probamo mi lepo veceras prvo, pa sta bude btw, verovatno necu stici bas u pola deset, ali eto me cim pre u kafani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 evo me ja sam se probudEO i chim se saberem na gomilu krecem put kafane...nadam se da cu vas natji =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Ne mozes da promasis, matore drtine koje pricaju gluposti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts