Stator Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 http://www.reghardware.co.uk/2006/11/23/wi...x_media_player/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 naslov ti je krsh, ovo ne moze nikako da se poredi sa ipodom, jer su razliciti uredjaji namenjeni skroz drugacijim ciljnim grupama. To je ko kad bi neko poredio samsung i300, nokiu n91 ili w950 sa ipodom, nema veze, jedino se moze diskutovati o kvalitetu zvuka. A opet, ako si mislio na sebe, jer si linux fanboj, onda ti je trebao bolji naslov Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 hahaha ali "turbolinux" to je oksimoron u rangu nechega tipa "najbrzhi lik bez nogu i ruku" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 As yet, the Wizpy's only due for a Japanese launch, and it's not going to be available until February 2007. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 8, 2006 Author Report Share Posted December 8, 2006 ali wizpy, za malo pa wimpy zuvi kao da neko tepa kurcu pa pazi ako tepas svojoj kiti wimpy onda da :) Ne znam ja sam se bas naprzio na ovo ali kapiram da ga kod nas nece biti jos barem 6 meseci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts