Jump to content

Novi Kuzmin txt u SK-u za Dec?

Recommended Posts

covek je kreten, mislim, zasto se hvatati za detalje tipa 'pljuvo nesto sto ja volim' nije u tome poenta, o ukusima und misljenjima ne vredi raspravljati. kad je neko kreten, kreten je, pa makar pisao hvalospeve o mom kurcu:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

@ vudu to smo apsolvirali u drugom topicu [:)]

ae novi topic tibor saks!

!

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke

Kuzma je genije, Kjoot je ziva legenda, b92 je septicka jama za govna koja misle da mirisu, a Tiboru2 je zivot tezak.

Kuzma je isqsni olskul nerd, Kjoot je duh koji hoda, B92 je televizija koja vise nema TV-manijake a Tibora2 ne poznajem... [roflmao]

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

AHAHAHAHAAAA!AHAHAHAAA!!!!!

Mislim sad mogu da zezam Koleta, ne sme mi nista dok mu ne dam patch. Onda ce verovatno naterati horde svojih altova, impova, podanika da me maltretiraju po serveru.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

ccc igore i videsmo se danas i dade mi pech bez ikakvog ucenjivanja i prozivke...starish =o)

za maltretiranje rekoh da ce da se pobrine mohi ;o)

a za sheka, da me zovu Don Chico Felipe Cayetano Lopez y Martinez y Gonzales je komichno, ali to definisanje mene preko kjoota je u prvu ruku tuzhno...povredio si moja osecanja...idem negde da slusham emo muziku....