Kyoshi Posted December 4, 2006 Author Report Share Posted December 4, 2006 (edited) Sledeci ucesnici ce biti nosioci: Sesir1: Rista (Invited) (The King Of Wc3) Vladica (Invited) Sharky (Invited) Crovax (Invited) Green (Invited) Zaba (Invited) Ghost (Invited) (Umesto Sweet-a) Ostali ucesnici: Iz BiH: Bijeljina: -YuriBN -Toxic aka. Boske :) Old school iz BN (hahhahaha) -Mask -Phenomenon -kyoshi -VeqX -nGen.m4rko -Icecool Banjaluka: -Zerocool -hurricane -Popa -Gospodar Doboj: -Ttempest Iz Srbije: Paracin: -Howwedo Beograd: -Highl1 Edited December 6, 2006 by Kyoshi Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 Haha! Govedo nije nosilac!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted December 4, 2006 Author Report Share Posted December 4, 2006 Jbg :) Ali verujem da ce se dokazati :D Go Go Go Howwedo :P I jel Highl1 ucestvuje na turniru ili ... Menager ovo ono :P Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 Ma uchestvuje. A realno, Govedo ne treba da bude nosilac zato shto ce imati najvishe navijacha (svi cemo zdushno da ga bodrimo (pesmom i dlanovima ©Highl1)). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 Pa engleski nachin, a i realno ne treba da budem nosilac jer mi je ovo prvi 'Bijeljina tour' + su tu ol' skul igrachi :). Za sad je sve ok u vezi sa tourom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 sta onaj koji nema ni pasos ni licnu ?!? jel moze da dodje ~~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 brate, ja sam prosli put bio 6-i ili neshto, a nisam nosilac, koja je ovo sprdnja Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 sta onaj koji nema ni pasos ni licnu ?!? jel moze da dodje ~~ mozes sa nekom potvrdom zdravstvena,clan necega nije bitno al moras sa starijima jbg xD Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted December 5, 2006 Author Report Share Posted December 5, 2006 Mozete preci samo sa licnom ili pasosem ostalo nista ne pomaze :D Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axe_of_Blood Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 eh,eh ako dodju svi koji su pozvani bice extra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 Sledeci ucesnici ce biti nosioci: Sesir1: Rista (Invited) (The King Of Wc3) Vladica (Invited) Sharky (Invited) Crovax (Invited) Green (Invited) Zaba (Invited) Ghost (Invited) (Umesto Sweet-a) Ostali ucesnici: Iz BiH: Bijeljina: -YuriBN -Toxic aka. Boske :) Old school iz BN (hahhahaha) -Mask -Phenomenon -kyoshi -VeqX -nGen.m4rko -Icecool Banjaluka: -Zerocool -hurricane - Popa Doboj: -Ttempest Iz Srbije: Paracin: -Howwedo Beograd: -Highl1 nemoj brisati sweet-a(mileta) sa spiska tog posto ko zna mozda dodje reko je da ce ici na lanove ali nema vise net niti igra aktivno ali ko ce ga znati mozda dodje :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 (edited) vladica's sentence strikes again! Edited December 5, 2006 by Mare Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 Cu dodjem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 Mislio sam da promenim kartu mozda na 22. Pa da dodjem na turnir. Al' sad videh da nisam invajtovan!~ Jbg-a lepo se provedite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 ajd pa da te ne zadrzavamo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 (edited) Ne d'o bog! Edited December 6, 2006 by Formless~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted December 6, 2006 Author Report Share Posted December 6, 2006 Ako je Domi u pitanju njega ceka posebja fotelja i zene da ga relaksiraju :D Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 Domi, sisice, mene je bash Kyoshi pre neki dan na MSN-u pitao jel si ti ziv i hoces doci, jer si dobro proshao na proshlom i hvalili te ljudi. Tako da, menjaj kartu za 22. i idemo u BN. Ionako si proshli put kad si bio ispalio za roshtilj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 Pogle ga ovaj grin shto zove ljude, osecam da se utalio sa lastom, ili nekim bugarskim auto prevoznikom Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 To...NIJE ISTINA! Mislim, to, shto neki prichaju...NIJE ISTINA! Ma ja to u cilju dobrog turnira, kao shto je uvek bilo tamo. A i Domija nismo videli ko zna koliko. Ipak, cak i on nam nedostaje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 hoces reci, nedostaje nam uvala kod njega Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 (edited) Aha... znachi tolilko o uvali @Kyoshi: hvala hvala ;> Dacu sve od sebe da stignem, ali nazalost aviokompanija ima poslednju rech. Edited December 6, 2006 by Formless~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 hoces reci, nedostaje nam uvala kod njega Brate, koji si ti gej. Samo iskorishcavas Domija... Ja uopshte nisam mislio na to!!11! Nego Domi, zar nema neki let tipa 3-4 dana ranije? Mislim, nema let samo jednom nedeljno valjda? Ili ne mozesh ranije zbog shkole? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 ma domi nema rezervisan box pre, to je frka Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 Imam skolu do 22 ;) A inache moze uvala kod mene, ispred zgrade. Snosicu vam hranu s vremena na vreme i dracu se ako bude bilo nesto vazno sa terase. Kul? kul.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts