Jump to content

Big Brother

Recommended Posts

uselio mi se nedavno cimer koji gleda istoimenu naocno-dokumentarnu popularnu "rijalti" emisiju.

i tako, uhvatih sebe kako gledam pola sata i ne mogu sebi doci. Mislim da bi produktivnije i zabavnije bilo postaviti deblo i mikrofon ispred njega, sa titlovima u stilu "bla bla bla bllla bla". COVECE!!!! Samo ne mogu da razumem caleta koji svako vece gleda epizode gde je onaj divni covek marko najveci baja od svih.Joj.

uostalom, kad malo bolje razmislim,mnogo likova iz kuce srecem i u realnom zivotu, nekako je ta kuca i odraz naseg stanja u drzavi.uzas!

a42_006.jpg

Samo se sluzhim zdravim razumom kad kazhem da je mnogo toga bolje od VB ,

i da ljudi koji to zaista vole da gledaju imaju neki problem u glavi.Pa iz toga sledi

da bi bilo shta drugo , mozhda uticalo na njih da poprave taj problem , a ne da ga

pospeshuju ovakvim inteligentnim emisijama , iz toga sledi VB je sranje koje

zaglupljuje vec glupu i plitku naciju kojoj su idoli Ceca i ekipa.

Gotta learn the rules

so i can break dem properly!

aj sad da ne otvaram novi topik...

juce sam bas pricao na chatu

ja hocu da se prijavim sledece godine

boli me kurac za druzenje,zajebanciju i sve

zinulo mi dupe za pare

prodacu svoju intimu

za tih 100soma da kupim gajbu i kolica

da li sam time svrstan u isti kosh sa ovima sto gledaju doticnu emisiju?

I ako ne uspem,uvek mi ostaje prostitucija na ruru :)))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

bices poznat i dobices za reklame, dobijes letovanje i jos neke kurce.

a jebaces sta budes hteo. hmm bice ti dojaja :)

nego djuseru, ima mnogo boljeg programa od vb po tebi, a ima i mnogo ocajnih emisija na mnooogo kanala pa opet pustaju.

kad god prebacim na diskaveri onaj mrtvi amerikan choper... recimo ocajna emisija ali sta sad... da ne pominjem nase kanale. jbg ne pustaju to zbog 5% koji ne gotive vb nego zbog 95% koji gledaju i stotine hiljada debila koji zovu i daju im kesha

' date='Nov 27 2006, 19:31' post='903351']

uselio mi se nedavno cimer koji gleda istoimenu naocno-dokumentarnu popularnu "rijalti" emisiju.

i tako, uhvatih sebe kako gledam pola sata i ne mogu sebi doci. Mislim da bi produktivnije i zabavnije bilo postaviti deblo i mikrofon ispred njega, sa titlovima u stilu "bla bla bla bllla bla". COVECE!!!! Samo ne mogu da razumem caleta koji svako vece gleda epizode gde je onaj divni covek marko najveci baja od svih.Joj.

uostalom, kad malo bolje razmislim,mnogo likova iz kuce srecem i u realnom zivotu, nekako je ta kuca i odraz naseg stanja u drzavi.uzas!

jebem ti shto ti je dobra signa... :)

slazem se

[da ne bude off] :D

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...