Sting Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 E a jel dobijesh neki update u obican MTW sa kingdomsom? I daj napishi kako da unlock, planiram da instaliram sad za koji dan a mrzi me da trazim kako se to radi :D Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 23, 2007 Author Report Share Posted September 23, 2007 a?:) znas kako, ja sam imao m2tw 1.2 i instalirao sam kingdoms bez problena, ne znam dal mozes na 1.1 da rokas odma kingdoms. instalacija kingdomsa ti digne obican m2tw na 1.3. koliko sam ja skontao, 1.3 samo cini vanilu kompatibilnom sa kingdomsima u smislu da mozemo da peglamo fajtove u multiju iako jedan ima kingdoms, a drugi ne. sto se tice raznih poboljsanja i dodataka, nazalost, ne ide nista u m2tw, znaci, nemamo vrelo ulje u vanili. sa druge strane, izasao je mod koji implementira sve novine u obican m2tw, zaboravio sam kako se zove, nesto retroblabla, lako ga je naci. koji si smarac, ladno te mrzi da pogledas:) sad moram ja da pogledam zato sto ja mahinalno isklikcem kako treba, kad me pitas nemam pojma gde je to:) evo ti: odes u "C:\Program Files\Sega\Medieval II Total War\data\world\maps\campaign\imperial_campaign\descr_strat.txt" i tu izbrises 'unlockable' liniju i njenu 'end' liniju da ti ove unlockable nacije odu u playable. mozes i unplayable da sunes ako oces, ali moraces jos nesto da smaras posto uglavnom baguju ili ctduju. za kingdoms: C:\Program Files\Sega\Medieval II Total War\mods\americas\data\world\maps\campaign\imperial_campaign\descr_strat.txt C:\Program Files\Sega\Medieval II Total War\mods\british_isles\data\world\maps\campaign\imperial_campaign\descr_strat.txt C:\Program Files\Sega\Medieval II Total War\mods\crusades\data\world\maps\campaign\imperial_campaign\descr_strat.txt C:\Program Files\Sega\Medieval II Total War\mods\teutonic\data\world\maps\campaign\imperial_campaign\descr_strat.txt evo, ko detetu:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Thank you kind sir . Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 Au smor, ne svidja mi se. Kao da igram neki mod za RTW. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 27, 2007 Author Report Share Posted September 27, 2007 jebiga, valjda ces uzivati uz ETW, vidis kako se nas dvojica naizmenicno zabavljamo uz TW serijal ahahah:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 Alo Doolio igrash li ovo ? :D Jel si nashao neki kickass mod? =S Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 16, 2008 Author Report Share Posted August 16, 2008 ahha:) ma de igram, nisam igrao sto godina, sad me podseti tvoj post na postojanje mtw2, mozda ga sad instaliram opet:) u svakom slucaju, ekspanzije se nisam nesto naigrao, amerika me smara, britanija mi dodje ko viking invasion, ostaju mi tevtonci koji su mi nekako prenatrpani i crusades koji su mi isto prenatrpani:) ako si naso neki mod, javi:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 (edited) Probaj Stainless steel 6.1 (treba ti kingdoms instaliran). Ogromna mapa sa milion custom stvari, cini mi se da je extra. Mada sam ja igrao samo 5.0 a od tada su dosta promenili i ima puno frakcija. Mrzi me sad da skidam sa neta 10gb jebeni M2TW a ionako nemam mesta na hardu neshto. Dodushe ako ima neka dobra dusha da sreze a blizu je bezanijske kose bilo bi kul ako moze da sreze ili da se neshto dogovorimo :). Edited August 16, 2008 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 evo ti: odes u "C:\Program Files\Sega\Medieval II Total War\data\world\maps\campaign\imperial_campaign\descr_strat.txt" i tu izbrises 'unlockable' liniju i njenu 'end' liniju da ti ove unlockable nacije odu u playable. mozes i unplayable da sunes ako oces, ali moraces jos nesto da smaras posto uglavnom baguju ili ctduju. hahaha kakva je shansa da dodjem na RUR posle jedno 100 godina, udjem u strategije da vidim shta ima novo i nadjem ono shto me je pre par dana pitao drug, a ja sam lupao glavu da se setim gde shta kako jer sam ceo medi sa sve expom deinstalirao negde josh proshle godine... enivejz tnx:) btw koja vam je omiljena nacija sa ovog medija a koja vam je bila na kecu? chisto informativno pitanje:) uzgred na kingdomsima jedina iole vredna kampanja po meni je ona britanska zato shto lagano sa shkotima mozesh da khm-khmm majku svima redom pochevshi od smarachkih i prenaduvenih engleza. Blahh sad mi se priigra sa Saxoncima (viking exp za medi1)! zop! Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 17, 2008 Author Report Share Posted August 17, 2008 u kecu danci, a ovde danci ili mozda francuzi zato sto je lepo odradjena konjica. gotivio bih ja vizantiju da nije onolika, zato volim dance, jedna teritorija i ajmo polako:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 (edited) Danci su bezveze lagani u kecu :) najbolji u kecu za igranje su Italijani meni :D Italian Infantry 4tw! A u dvojici, pa nisam toliko igrao, ali ajde recimo rusi iz vanile a iz modova Knights Templar ili Kingdom of Jerusalem. Ima neshto u tome kad imash jednu provinciju a okruzuje te horda muslimana koji hoce da ti jebu kevu . Inace najpopularniji modovi su ovim redosledom: - Clouds Across Europe 1.4 (samo dodat sadrzaj nishta iz vanile nije izbaceno, malo vishe provincija i malo vishe frakcija, licno mi se ne svidja neshto puno, previshe lici na vanilu ) - Deus Lo Vult 5.72 : totalni overhaul igre, milion novih stvari ukljucujuci i roleplay, milion eventova, novi family tree, education of characters, civil wars, cak mozete da bacite u tamnicu generale koji su nelojalni. Medjutim tri stvari opako me smaraju. Zbog velicine mape potezi kompa traju 100 godina i svaka drzava ako izgubi zadnji grad pretvara se u hordu kao u RTW:BI i ostavili su mapu da bude sa amerikom actecima itd. - Stainless Steal 6.1 takodje totalni overhaul igre. Nema bash sve kao u Deus Lo Vult ali dosta je slicno (postoji education npr) mapa je evropa proshirena podosta na istok i ima cini mi se 28 playable drzava. DLV i SS su dosta slicni u nekim stvarima jer su timovi ova dva moda saradjivali jedni sa drugima i npr koristili modele, skripte itd koji su ovi drugi napravili. Edited August 20, 2008 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 a ja mislio da sam jedini koji gotivi dance u medieval-u :] Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 da da, danci rulaju:) jbga ne svidja mi se dosta toga na mediju2, npr fali mi onaj 3p sa imenima kraljeva tipa vladaju mi prvo Olaf I, pa Olaf II, Olaf III itd...:) krivo mi je shto toga nema na dvojci, eh da glupo mi shto mi jedan krug traje dve godine (ako se dobro secam) sem toga ipak mi se chini da ima manje gradova (tj oblasti) nego shto bi trebalo za medi times, mada opet sve je to subjektivno... nego ljudi obzirom da sam svojevremeno igrao samo chini mi se verziju 1.00 preporuchite mi neki patch i koji dobar mod (ovaj recimo Clouds across europe 1.4 zvuchi obecavajuce) za skidanje da se ne cimam ishchitavanjem po netu, iskreno me poprilichno mrzi da se maltretiram sa googlanjem sada, a evo upravo instaliram igru:) eh ako vas mrzi ili ako vam je smor dajte mi makar neki link za modove pa cu da ubedim sebe da se bakcem sa njima:) zop&tnx! Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 nego ljudi obzirom da sam svojevremeno igrao samo chini mi se verziju 1.00 preporuchite mi neki patch i koji dobar mod (ovaj recimo Clouds across europe 1.4 zvuchi obecavajuce) za skidanje da se ne cimam ishchitavanjem po netu, iskreno me poprilichno mrzi da se maltretiram sa googlanjem sada, a evo upravo instaliram igru:) eh ako vas mrzi ili ako vam je smor dajte mi makar neki link za modove pa cu da ubedim sebe da se bakcem sa njima:) Stavio sam linkove u prethodnom postu. Sva tri moda koja sam ja dao su dobra, ali mislim da su DLV i SS bolje od COE dosta. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 30, 2014 Report Share Posted August 30, 2014 (edited) Izashao Europa Barbarorum 2.0. beta (posle 7 godina o_0). Ko hoce da se igra moze da vidi sve shto mu treba ovde: http://www.twcenter.net/forums/forumdisplay.php?454-Europa-Barbarorum-II FAQ - http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?161111-Europa-Barbarorum-II-FAQ sajt - http://www.europabarbarorum.com/ evo nekoliko slika: Lista frakcija *treba da dodaju josh 1 valjda): - Rome - Carthage- Makedonia- Epeiros- Koinon Hellenon- Seleukid Empire- Ptolemaioi- Baktria- Hayasdan- Pontos- Parthia- Aedui- Arverni- Pritanoi (replaces the Casse)- Lusotannan- Sweboz- Getai- Saba- Saka Rauka- Sauromatae(new in EB2)- Numidia- Pergamon- Taksashila- Lugia- Bosporan Kingdom- Arevaci- Boii- Nabatean Empire Edited August 30, 2014 by Sting 1 Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted September 6, 2014 Report Share Posted September 6, 2014 o/ Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts