rusici Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Ako neko moze da mi pomogne, kada igram recimo fifu igraci u pocetku,se krecu ko babe za oko sat vremena odjednom kao da nesto probije i oni se krecu kako treba,ulazio sam u task menager i tu mi se proces na procesoru zabada do 100 pa se smanjuje ne znam da li to procesor ođe da rikne, i kada se podi Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 meni se cini da je rec o pregrejavanju... makar je tako meni bilo davne 2000te :D Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted November 23, 2006 Author Report Share Posted November 23, 2006 meni se cini da je rec o pregrejavanju... makar je tako meni bilo davne 2000te :D Pa sta da radim da nije do kulera ili sta vec Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
govmust Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 (edited) Pregrevanje ces lako da proveris. Izvadi masinu napolje iz rupe u kojoj stoji i skini stranicu sa kucista pa probaj tako. Ako nema istih simptoma onda se pregrevao. E sad da li je do kulera ili ti je slaba ventilacija kroz kuciste tu sad vec moze da se filozofira. Medjutim to sve bas i nema logike. Kako ti se to procesor prvo pregreva a onda odjednom oladi pa ti radi normalno? BTW koji je procesor u pitanju, koji kuler imas, navodi takve stvari kad imas hardverski problem... Edited November 23, 2006 by govmust Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted November 24, 2006 Author Report Share Posted November 24, 2006 Pregrevanje ces lako da proveris. Izvadi masinu napolje iz rupe u kojoj stoji i skini stranicu sa kucista pa probaj tako. Ako nema istih simptoma onda se pregrevao. E sad da li je do kulera ili ti je slaba ventilacija kroz kuciste tu sad vec moze da se filozofira. Medjutim to sve bas i nema logike. Kako ti se to procesor prvo pregreva a onda odjednom oladi pa ti radi normalno? BTW koji je procesor u pitanju, koji kuler imas, navodi takve stvari kad imas hardverski problem... Procesor je AMD XP 1700+ on radi na otprilike 1.5 skinuo sam i poklopac isti simptomi da nije do fife memorije imam 1giga a graficka ge force fx 6200, to mi se desava i sa fifom 2006 isto kao i sa 2007 sporo i onda odjednom bas brzina koja trba trce ko ludi Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 ako ti ne zajebava nisacim drugim do fife je .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted November 24, 2006 Author Report Share Posted November 24, 2006 ako ti ne zajebava nisacim drugim do fife je .... Da nije mozda do termalne paste mozda treba da stavim novu mozda joj je propustljivost zatajila Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts