Jump to content

Pregled ljudi koji su batalili da igraju WoW :)

Silencer

Recommended Posts

Petak vratio se sa testa izjutra mrtav umoran morao sam da spawam posle rucka

nedelja = nedelja pred slobodan ponedeljak kada nemam nista od predavanja itd ... aka dan za zajebavanje slackovanje i napijanje .

:P hehe ... ne znash sta sam radio ... ili mozda znash ... zavisi jesu li ti pricali ... pre toga ... 3 nedelje nisam igrao wow ( zbog jebenog faxa ) .. i onda sam otishao u kgb malo se zazao sa kajzerom i bloodstormom posle toga otishao kuci i igrao 3 dana non stop wow :PPP ... i sto je najgore onda legnem da spawam posle oko 78 sati ne spawanja i spavam 39 sati i odem na test iz matematike i polozim matematiku i budem srecan kao juzno-americki pigmej koji je uhvatio neku zivuljku sa kojom ce da prehrani porodicu .

Inache sto se toga tiche nauchio sam da se adaptiram potrebama ... sobzirom da sada nemam nista da uchim do posle nove godine kada cu da se razbijem .. a sve sto sam mogao dao sam od kolokvijuma ... samo cekam ispitni rok da mi dodje bice strashno zato se sada zezam dok josh mogu ...

Ono kada si ti otishao odmah sam se vratio u normalu ... umesto da legnem da spawam izjutra kao sto sam radio dok si ti bio tu otishao do kgba posle se zezao sa drushtvom po faxu bio na predavanjima itd posle svratili u kafanu ( kod panchevachkog mosta , ne mogu da se setim kako se zove ) onda sam doshao kuci oko 00 00 i lepo legao da spawam sutra se probudio u 07 00 i otishao na fax ... tako da , sto se toga tiche nemam frke :P .

Bedak mi je sto zadnjih 5 dana , vishe ne raidujem ... pola guilde prestalo da igra do TBCa m nekoliko ljudi prestalo da igra igru , neki su inaktivni zbog praznika i ostalih sranja itd ... tako da sam se i ja smorio ... nema me online , pustio sam burazera sada da igra nalozio se na paladina kao lood , batalio je maga , tako da cu da pustim kineza mog malog da mi grinduje ... trenutno se fixichki i psihicki pripremam za rasturanje oko nove godine ... moram da overim i zdravstvenu knjizicu moguce da ce mi trebati .

A sada umukni i marsh u maxi po namirnice , gladan sam :P

Edited by Ayreon

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

da naravno ... cuvam legendarnu sliku ...

sve ovo a i vishe je prim evil pazario za 550-560 dinara ako se ne varam ... i to u maxiju ... procenjena vrednost ... min 1500 din veoma verovatno 2000 :P

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Meni smor, ja sam prestao da igram ali u fazonu sam vec narucio TBC ;>

Pasce preprodaja u Srbiji kada bude bila nestasica [:D]

pobogu, shta ce ti WoW kad imash onakvu cicu u Francuskoj [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

ja sam prestao da igram wow...

smorio me priest kada sam stigao do 60 lvla a smara me levelovanje..krenuo na fax pa kazem ae da prestanem :)

sada se kako su neki rekli geyishem sa FlyFF :)

ali ewo imam strankuBaalzamon Stranka batzi pogled

i moram mali off za Highl1

jesi mogao odvratnijeg lika da stavish za avatar....kada se pojavi u seriji zivot mi se smuci kada se setim sta je uradio

Edited by Baalzamon

I hope when I do die somebody has sense enough to just dump me in the river.Anything except sticking me in a goddam cemetery. People coming and putting a bunch of flowers on your stomach on Sunday.Who wants flowers when you're dead?