weasel Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 http://www.eblogx.de/video_letzte-chance.html ovaj je veci talenat nego mijatovic vs holandije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nOOkie Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 haha!!! ko domaca liga :P PWN! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marxus Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 rofl.......... japanci su u pitanju btw Quote GOT MIT UNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 pa da li je moguce da je neko toliko retardiran... o boze puko sam od smeha Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 xexe i to je izgleda bila neka bitna tekma, vidi kako se ovi raduju:) Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 ali kako je pao onaj tamo na 11m :)) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 hehe ladno su dva kineza u isto vreme na isti nacin pali :D koliko je jadno ovo :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 show Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 hahaha koj mentol,imao sam osecaj da ce da promashi :D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 imas jedinstveni osecaj u svetu. Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Meni nije jasno, kako je uopšte moglo da dođe do indirekta na ovom mestu... I ne vidim u čemu je štos sa ovim klipom, kada je već suđen odande, potpuno je normalno što su svi stali na gol, i potpuno je normalno što gol nije postignut, zaista mi nije jasna zanimljivost ovog klipa, osim što je misterija kako tamo suđen indirekt. Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 KOJA JE TO MISTERIJA JBT!!!NIJE POSTOJALO SANSE DA JE IGRAC VRATIO GOLMANU LOPTU U RUKE NOGOM Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 hahaha lik je car :D:D Quote Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 imas jedinstveni osecaj u svetu. zavidish mi ? Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 27, 2006 Author Report Share Posted November 27, 2006 (edited) Meni nije jasno, kako je uopšte moglo da dođe do indirekta na ovom mestu... I ne vidim u čemu je štos sa ovim klipom, kada je već suđen odande, potpuno je normalno što su svi stali na gol, i potpuno je normalno što gol nije postignut, zaista mi nije jasna zanimljivost ovog klipa, osim što je misterija kako tamo suđen indirekt. hmm pa sad tebi nego treba da objasnjava osnovna pravila fudbala(tipa sta je indirekt i zbog cega se sudi) da bi tebi bilo zanimljivo i otrkio svoje misterije mogu da ti nabrojim kolko oces razloga zbog cega dolazi do indirekta u 16ercu ali ocigledno tebi ne vredi potpuno je normalno sto gol nije postignut ne ne slusaj normalno je sto indirekt u sesnestercu a nije normalno Ma ne vredi objasnjavati NIJE POSTOJALO SANSE DA JE IGRAC VRATIO GOLMANU LOPTU U RUKE NOGOM TO SE NIKAD NE DESAVA U FUDBALU Edited November 27, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 (edited) Ne ozbiljno, nije mi jasno, objasni mi (bez zezanja). Jer me živo zanima šta se to desilo na ivici peterca ako sam dobro video, da je bio suđen indirekt? Je l' udario sudiju, ležao na lopti 5 minuta, šta? Koliko ja pratim fudbal, takvi udarci se sude samo u nekim ekstremni situacijama (ne računam da je neko vratio loptu golmanu u ruke sa ivice peterca!!!!!) Edited November 27, 2006 by Klinac Balavac Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 JOJ STA CEMO SAD? JOS JEDNA MISTERIJA? I PRITOM DAT GOL? KAKO JE TO USPEO? http://download.yousendit.com/6E89BE1544663F3D Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 28, 2006 Author Report Share Posted November 28, 2006 (edited) Ne ozbiljno, nije mi jasno, objasni mi (bez zezanja). Jer me živo zanima šta se to desilo na ivici peterca ako sam dobro video, da je bio suđen indirekt? Je l' udario sudiju, ležao na lopti 5 minuta, šta? Koliko ja pratim fudbal, takvi udarci se sude samo u nekim ekstremni situacijama (ne računam da je neko vratio loptu golmanu u ruke sa ivice peterca!!!!!) SUDIJA PODIGAO ZASTAVU ZA OFSAJD A NIJE GA BILO STO JE POSLE SVATIO? IGRAC ili GOLMAN STO IZVODI SLOBODAN UDARAC UDARIO 2 PUTA LOPTU A DA JE NIKO DRUGI NIJE DOTAKAO?ONDA JE OVAJ STO IZVODI INDIREKT DVA PUTA DOTAKAO LOPTU PA JE DOSLO DO KONTRA INDIREKTA.PA ZAKLJUCUJEMO DA MOZDA POSTOJI I DUPLA TEORIJA ZAVERE POSTOJALA JE OPASNA IGRA TIPA PODIGNUT DJON A NIJE NACINJEN FAUL ? PTICA UMRLA DOK JE PRELETALA TEREN(MOZDA PTICIJI GRIP ) PALA I UDARILA LOPTU DOK JE BILA NA PUTANJI KA GOLU ? PUKLA LOPTA ? MOZDA JE SUDIJA UDARIO NEKOG ON OBICNO SNAZNIJI OD IGRACA? SUDIJI BILO DOSADNO PA ODLUCIO DA SVIRA INDIREKTAN UDARAC ? MOZDA JE PTICIJI GRIP NAPRAVLJEN DA BI DOSLO DO TOG INDIREKTA IZ CEGA ZAKLJUCUJEMO DA JE OVO IPAK NEKA TEORIJA ZAVERE evo zensko da ti objasni mozda ces onda bolje da razumes http://www.youtube.com/watch?v=K488fXD2EqY Edited November 28, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 http://download.yousendit.com/6E89BE1544663F3D e tako se to radi... kratko ali ... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 shta ste se napalili, lepo vas je pitao chovek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 28, 2006 Author Report Share Posted November 28, 2006 I ne vidim u čemu je štos sa ovim klipom potpuno je normalno što su svi stali na gol osim što je misterija kako tamo suđen indirekt. NIJE LEPO Kako je moguce da je sviran indirekt na ivici peterca objasnite mi. TO JE LEPO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts