Jump to content

Indirekt

Recommended Posts

Meni nije jasno, kako je uopšte moglo da dođe do indirekta na ovom mestu... I ne vidim u čemu je štos sa ovim klipom, kada je već suđen odande, potpuno je normalno što su svi stali na gol, i potpuno je normalno što gol nije postignut, zaista mi nije jasna zanimljivost ovog klipa, osim što je misterija kako tamo suđen indirekt.

This post has been edited by Klinac Balavac

Meni nije jasno, kako je uopšte moglo da dođe do indirekta na ovom mestu... I ne vidim u čemu je štos sa ovim klipom, kada je već suđen odande, potpuno je normalno što su svi stali na gol, i potpuno je normalno što gol nije postignut, zaista mi nije jasna zanimljivost ovog klipa, osim što je misterija kako tamo suđen indirekt.

hmm pa sad tebi nego treba da objasnjava osnovna pravila fudbala(tipa sta je indirekt i zbog cega se sudi) da bi tebi bilo zanimljivo i otrkio svoje misterije

mogu da ti nabrojim kolko oces razloga zbog cega dolazi do indirekta u 16ercu ali ocigledno tebi ne vredi

potpuno je normalno sto gol nije postignut [roflmao]

ne ne slusaj normalno je sto indirekt u sesnestercu a nije normalno Ma ne vredi objasnjavati

NIJE POSTOJALO SANSE DA JE IGRAC VRATIO GOLMANU LOPTU U RUKE NOGOM

TO SE NIKAD NE DESAVA U FUDBALU

Edited by weasel

Ne ozbiljno, nije mi jasno, objasni mi (bez zezanja). Jer me živo zanima šta se to desilo na ivici peterca ako sam dobro video, da je bio suđen indirekt? Je l' udario sudiju, ležao na lopti 5 minuta, šta?

Koliko ja pratim fudbal, takvi udarci se sude samo u nekim ekstremni situacijama (ne računam da je neko vratio loptu golmanu u ruke sa ivice peterca!!!!!)

Edited by Klinac Balavac

This post has been edited by Klinac Balavac

Ne ozbiljno, nije mi jasno, objasni mi (bez zezanja). Jer me živo zanima šta se to desilo na ivici peterca ako sam dobro video, da je bio suđen indirekt? Je l' udario sudiju, ležao na lopti 5 minuta, šta?

Koliko ja pratim fudbal, takvi udarci se sude samo u nekim ekstremni situacijama (ne računam da je neko vratio loptu golmanu u ruke sa ivice peterca!!!!!)

SUDIJA PODIGAO ZASTAVU ZA OFSAJD A NIJE GA BILO STO JE POSLE SVATIO?

IGRAC ili GOLMAN STO IZVODI SLOBODAN UDARAC UDARIO 2 PUTA LOPTU A DA JE NIKO DRUGI NIJE DOTAKAO?ONDA JE OVAJ STO IZVODI INDIREKT DVA PUTA DOTAKAO LOPTU PA JE DOSLO DO KONTRA INDIREKTA.PA ZAKLJUCUJEMO DA MOZDA POSTOJI I DUPLA TEORIJA ZAVERE

POSTOJALA JE OPASNA IGRA TIPA PODIGNUT DJON A NIJE NACINJEN FAUL ?

PTICA UMRLA DOK JE PRELETALA TEREN(MOZDA PTICIJI GRIP ) PALA I UDARILA LOPTU DOK JE BILA NA PUTANJI KA GOLU ?

PUKLA LOPTA ?

MOZDA JE SUDIJA UDARIO NEKOG ON OBICNO SNAZNIJI OD IGRACA?

SUDIJI BILO DOSADNO PA ODLUCIO DA SVIRA INDIREKTAN UDARAC ?

MOZDA JE PTICIJI GRIP NAPRAVLJEN DA BI DOSLO DO TOG INDIREKTA IZ CEGA ZAKLJUCUJEMO DA JE OVO IPAK NEKA TEORIJA ZAVERE

evo zensko da ti objasni mozda ces onda bolje da razumes

http://www.youtube.com/watch?v=K488fXD2EqY

Edited by weasel