noodi Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Pozz, Evo kako stoje stvari: 1 acc, 2 lvl 60. Oba horda LvL 60 priest dunemaul. epici-bened/zg bracers. Ostalo lvl 41 green itemi, poklon od GM. Bez guilde atm. 100g sa ssobom. Lik je bio brisan, pa je vracen samo sa ^^. ima ench/tailo 300/300. Moze da udje u bwl guildu jer ima veze.(greje klupu neko vreme ofc, uzima ostatke od iteme, jbg). A i da kupuje bwl/aq40 epixe za 2 nexxusa kom. iz friendly guildi. lik nije igran vec 7 meseci LvL 60 druid sylvanas. cenarion x4.stormrage legs.AD trinket.hammer od garr i off hand od AV rep.neck darkmoon. zg-bracers i belt.zg dmg ring. fire res cloak. onyx neck. i josh par trash epica.(od CC/AV rep) feral oprema plava daje 200 str/agi/stam. sa ench(9sta/25agi/3stats/7sta/7agi), heal oprema je ench isto, bez idola iz zg tho.Ima epix mounte. 300eng/300herb. Eng-ima paterne za FR/SR/frost R trinkete. ima sva 3 trinketa za sebe. FR oprema, NR samo za AQ20. spell dmg oprema +200. bez +30spell dmg ench i trinketa. U guildi koja cisti bwl, u aq40 twins(80%-krenuli pre 6dana) oba lika imaju gomilu veza i friendly odnosa.nijedan nije flameovan ili duzan. na drodu je 1500g ali to ne bih stavio u sell opciju, mozda uz adekvatnu naknadu(net cena za tu sumu pa malo manje) rep su napucane kolimo moze av oba exalt, ostalo honored. CC,BN, reverd/skoro firendly. mrzi me da postujem profile, ako neko oce da se uveri neka napravi lvl 1 lika i nek me iscima na 063/7066-410 da mu link. Acc ima josh 12dana vremena. sve je obezbedjeno sa njim(cd key,mail,q i answer) CENA: 120e (bez 1.5k golda na drodu). Cena nije fixna. Moguc dogovor na obostrano zadovoljstvo Radije ne bih trade acc, eventualno ako je u igri warr ili mage sa oke opremom i guildom. Tell. 063/7066-410 Igor GL HF Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihajloSCG Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Mislim bato da nema nista od toga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Kakav covek omgomg... Mislim da te nisu dovoljno tukli kad si bio mali... Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Zaboravio si jednu bitnu stvar - guild, prijatelji se ne prenose sa kupovinom, jer ni jedan guild tek tako neostavlja ebay likove, cak iako je prvi vlasnik bio super lik. Sto je i logicno. Tako da to sto likovi imaju frendly odnose i neki guild je totalno nebitno za prodaju, jer cim taj account prodas sve to nestaje ... i novi vlasnik ce ionako morati iz pocetke da krene sto se toga tice. sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodi Posted November 20, 2006 Author Report Share Posted November 20, 2006 Zaboravio si jednu bitnu stvar - guild, prijatelji se ne prenose sa kupovinom, jer ni jedan guild tek tako neostavlja ebay likove, cak iako je prvi vlasnik bio super lik. Sto je i logicno. Tako da to sto likovi imaju frendly odnose i neki guild je totalno nebitno za prodaju, jer cim taj account prodas sve to nestaje ... i novi vlasnik ce ionako morati iz pocetke da krene sto se toga tice. Ne bash. Ortak prodao lika za 1000e (warr,bwl epix, rank 14) novi vlasnik i dalje u guildi, mada smo bili pazljivi i prijatni da decko treba se naviknuti i nauciti. Jer sta dobijash ako kikujesh imba lika, koji menja vlasnika? Ofc da skill nece biti isti, ali shansu treba uvek dati novom vlasniku. nwm, to je samo moje Mishljenje. UPdate- acc ide sutra u ruke buduceg vlasnika, eventualne ponude na 063/7066410. Hurry before its 2 late. GL HF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 LOL Igore nubaro prodajesh acc.. ae sretjno, iovako nisi bio za WoW! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srbin2k5 Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Btw koji ti je nick na Dunemaulu? Mozda te znam... ;) Фак д пепси, фак д пица, ол ви нид из гибаница/шљивовица!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Ne bash. Ortak prodao lika za 1000e (warr,bwl epix, rank 14) novi vlasnik i dalje u guildi, mada smo bili pazljivi i prijatni da decko treba se naviknuti i nauciti. Jer sta dobijash ako kikujesh imba lika, koji menja vlasnika? Ofc da skill nece biti isti, ali shansu treba uvek dati novom vlasniku.Jedini problem je sto ti nisi imba Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodi Posted November 20, 2006 Author Report Share Posted November 20, 2006 #sajrolololo- ti mora da si sa dunemaul... :P Oxydicius na Dunemaul. Ofc da nisam imba ja sam samo nab :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 svi smo mi sa dunemaul-a ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 pretpostavljam da igras hordu.....jesi li u Nexusu ili u Excidiumu ? to su jedine dve gilde koje su na Twinsima "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 pretpostavljam da igras hordu.....jesi li u Nexusu ili u Excidiumu ? to su jedine dve gilde koje su na Twinsima jel se ovo pitanje odnosi na dunemaul? i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 OGLASNA TABLA: http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=41182 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts