killYg0r Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 (edited) dakle prodajem account sa 3 lika 60 lvl 2 maga i 1 warrior profili : mage na haomarushu http://ctprofiles.net/1852935 mage na boulderfistu : http://ctprofiles.net/3001472 warrior na bouldefistu : http://ctprofiles.net/1556867 oba maga imaju jos dosta epica pored ovoga , mrzi me da namestam reputacije sa frakcijama (mislim da moze da se vidi od itema vecina bitnijih) mage 1 i warrior su bez guilda , human mage je u wipe clubu trenutno ali guild je trenutno u preddisband stanju tako da verujem da je uskoro i on guildless svi koji me znaju sa foruma i iz wowa znaju kako sam se ponasao sa svim likovima , ko ne zna to je cena kad kupujete tudji acc prodajem accout zato sto vise nemam zelju da igram i moram malo da napravim pauzu i cekam bc molim samo bez spamovanja topica i glupih izjava , sve sto se ne odnosi na moju prodaju ostavite za neki drugi topic ostali altovi koje su na accountu koji nisu 60 lvl su (mozda nije toliko ni bitno ali cisto da spomenem): haomarush horda : 17lvl warlock 18 lvl druid 21 lvl warrior 14 lvl hunter 12 lvl priest vek nilash : 13lvl mage silvermoon: 10lvl hunter xavius: 34 lvl warrior kul'tiras: 14lvl paladin alonsus : 13lvl shaman ahnquiraj: 41lvl warlock frostmane : 12lvl rogue bouldefist : 22lvl paladin samo jos jedna stvar koja je veoma bitna u toku je pct za warriora sa vek nilasha na boulderfist koji je malo ubagovan , kontaktirao sam gm-ove 2 puta i oba puta su mi rekli da oni nemaju veze sa tim da samo moram da cekam dakle ozbiljne ponude na pm molim vas , bez 1 post alt fazona takodje minimalna cena za koju bi prodao account je 300e hvala i molim za ozbiljnost Edited November 15, 2006 by killYg0r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 Killy, preporucujem da ponudu stavis i ovde: http://www.ebur.dk/trade/index.php Samo napravi nove profile sa laznim imenima, da budes siguran - ko zna dal gm gledaju i banuju. Tamo mozes i vise od 300e da izvuces... mada pre BC-a su cene isle strasno dole :( GL sa prodajom. Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 14, 2006 Author Report Share Posted November 14, 2006 hvala na predlogu lepo sajt izgleda i mislim da imam sanse tamo da prodam ali kako bi dobio pare ovde u srbiju :D? western union ? nisam upucen u te stvari tako da mi treba neko da mi objasni malo bolje transakciju para pre nego sto postujem wts topic i tamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 ima li neki discount zbog toga sto te skoro svi mrze u igri? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 15, 2006 Author Report Share Posted November 15, 2006 zamolio bih admine/moderatore da izbrsu post gore jer nema nikakve veze sa topicom niti bilo chime sto se tice teme evo platio sam pct za warriora sad je na bouldefistu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikacNS Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 hvala na predlogu lepo sajt izgleda i mislim da imam sanse tamo da prodam ali kako bi dobio pare ovde u srbiju :D? western union ? nisam upucen u te stvari tako da mi treba neko da mi objasni malo bolje transakciju para pre nego sto postujem wts topic i tamo Da, moze preko Western uniona, to znam. Meni tako stize plata vec mesecima, treba ti samo licna karta (tvoja,naravno) ili pasos, ime i prezime posiljaoca kao i kontrolni broj koji on dobije kad ti posalje kesh. Takodje ti i treba tacan iznos koji se salje i to je to. Ako imas devizni racun, mislim da postoji i varijanta za to, meni su iz banke slali neko uputsvo da kao sve ide preko racuna, ali moj poslovodja se nesto izgubio i nije znao da uradi to kako valja... Tako da Western Union FTW ! :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 ako prodash javi se shta cesh/gde cesh da igrash Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 17, 2006 Author Report Share Posted November 17, 2006 bump ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 OMG Killy. Sretjno sa prodajom. Btw Mage je gosu equiped etc ali problem je shto dolazi TBC i oprema vishe nije, TOLIKO, vazna! :/ Ali recimo ja bih kupio tvoj acc, ali ne mogu 300e+ da izdvojim za tu zezanciju! :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts