bolkonski Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Samo da se nadovezem na Koleta koji nije pokrio neke kljucne stvari. Prvo, patike moraju biti sto lakse. Drugo, ako hoces za trcanje, onda nemoj da se sisavis i da izmisljas neke patike za kisu i sneg jer to ne postoji. Trece, koja crna zima/voda/statijaznam, ako zaista trcis svaki dan nista od toga neces osetiti. (lepo kaze Kole, kupi dva para) I za kraj. Te patike nisu obicno skupe, ali se jasno prepoznaju po svom uzasnom dizajnu i lakoci. Odes u bilo koju prodavnicu, pogledas, i kupis nesto. Neces se zajebati jer takve patike ne prave sve firme (neko spomenu Asics, imas i Mizuno, ako to jos uvoze ovde, pored popularnih Nike i Adidas). Dakle, ovaj post se samo nadovezuje na Koletov. A to trcanje "na prstima" je potpuno besmisleno. Na prstima se trci samo pri izlasku iz bloka, niko zivi ne trci iskljucivo na prstima. Jedino ako Spu nije postavio 20 blokova pa trci od jednog do drugog. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 19, 2006 Author Report Share Posted November 19, 2006 (edited) Samo da se nadovezem na Koleta koji nije pokrio neke kljucne stvari. Prvo, patike moraju biti sto lakse. Drugo, ako hoces za trcanje, onda nemoj da se sisavis i da izmisljas neke patike za kisu i sneg jer to ne postoji. Trece, koja crna zima/voda/statijaznam, ako zaista trcis svaki dan nista od toga neces osetiti. (lepo kaze Kole, kupi dva para) I za kraj. Te patike nisu obicno skupe, ali se jasno prepoznaju po svom uzasnom dizajnu i lakoci. Odes u bilo koju prodavnicu, pogledas, i kupis nesto. Neces se zajebati jer takve patike ne prave sve firme (neko spomenu Asics, imas i Mizuno, ako to jos uvoze ovde, pored popularnih Nike i Adidas). Dakle, ovaj post se samo nadovezuje na Koletov. A to trcanje "na prstima" je potpuno besmisleno. Na prstima se trci samo pri izlasku iz bloka, niko zivi ne trci iskljucivo na prstima. Jedino ako Spu nije postavio 20 blokova pa trci od jednog do drugog. Pazi, ono malo modela Edited November 19, 2006 by Ivan_tm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 pa, zarez, jebiga, nije valjda da trchish maraton svaki dan?!?! ono, 45 min - sat dzhogujesh pa ti je dosta...i za tih h nece ti biti nista kao likovima u armiji sto piche 2 dana sa mokrim charapama i sto se deru desetari "pazite da su vam suve noge" =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 lol to je stvarno najgori osecaj koji postoji.fuj. ja se od toga jezim. ali sugurno ti nece biti mokre noge ni po snegu ni po mokrom,jedino ako trcis po pljusku ili kroz bare dublje od cm Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 19, 2006 Author Report Share Posted November 19, 2006 pa, zarez, jebiga, nije valjda da trchish maraton svaki dan?!?! ono, 45 min - sat dzhogujesh pa ti je dosta...i za tih h nece ti biti nista kao likovima u armiji sto piche 2 dana sa mokrim charapama i sto se deru desetari "pazite da su vam suve noge" =o) Pa, jebem mu mater, i deset metara da trčim u mokrim patikama pa me nervira. :) Trčim deset kilometara dnevno, a plitke "Diadore" će se mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 pazi, em sto seizmoloshki zavod ima konstantno peticiju protiv toga da ja trchim, em sto mi je malo cim da idem vozom do pancheva da bih dzhogirao =o)) a da si u pravu, jesi, ja da sam pametan sad bih krenuo malo da se kretjem ne bih li ostao bar josh jednu godinu dvocifren =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 a sem toga, kolence nam je u wow-u way higher than 40 lvl a u flifu way higher than 20 te ima i zivotinju i metlu te ne mora da trci Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 19, 2006 Author Report Share Posted November 19, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 No, interesantna je struktura sportskog centra u Pančevu. Pre nedelju dana sam trčao po pljusku, i patike (i to neke stare, koje propu Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 igore zhenetino odrukala te jelena da sa jocom nazimenichno igrash wow, za flif josh nemam dokaze da si postao teshki narkoman ali sve u svemu nemoj TI da mi prebacujesh za dotichne igre, ja sam se izvukao iz toga, ti tek pochinjesh, tj nemash prava...zapravo nemoj ni za tezhinu da mi prebacujesh =o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Nazalost wow me se nije dojmio, odustao sam nakon 2 sata igranja. Dosadna igra. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 20, 2006 Author Report Share Posted November 20, 2006 Za Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts