rusici Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 Imam dva operativna sistema windows 2000 profesional a drugi je windows xp gledao sam film i u momentu kada sam trebao da ga izvadim iz dvda nije hteo da izadje ne znam kako ali sam nekako uspeo da ga otvorim restartovao sam masinu i usao u drugi windows xp i tu se zezao kasnije sam izasao iz xp i pokusao da udjem u 2000 profesional medjutim pojavio se na momenat plavi ekran i kompjuter se restartovao pokusao sam da ga botujem sa cd i sve radi lepo repair dok nedodje do ntdll.dll i onda kaze da nije originalan dll i nece da nastavi treba mi disk ili neka pomoc kako da to prevazidjem ako bi ponovo instalirao kako da iz onog prvog foldera prebacim podatke u novi Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 jes' ti chuo za tachku i zarez? :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted November 2, 2006 Author Report Share Posted November 2, 2006 Ma jesam nego sam ako vidis upotrebljavao veznik "i" pa mi onda ne treba zarez pozdrav ako nesto znas pomozi Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 ^!!!!!! Uzas. Reinstaliraj 2000. Meni licno repair nikad nije uspeo. Mada mozda iti je i taj bot za botovanje sa cd neispravan. Mada postoji sansa da ti je bog pravopisa i pismenosti spalio komp. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmb Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 Probaj da iz *.winnt/driver cache/i386 prebacis ntdll.dll u winnt/system32 .. ili ako imas sp4 u 2000ci imas dir *.winnt/servicepackfiles/i386 i isti fajl ntdll.dll btw ako ne radi probaj da prebacis i ntoskrnl.exe iz istih direktorijuma u *.winnt/system32 gl .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 ^ ovo moze da upali. Ali konkretno pod xp-om (original) desavala mi se fascinantna stvar : sistem je istripovao da nije aktiviran i trazio da zovem ms radi aktivacije :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted November 3, 2006 Author Report Share Posted November 3, 2006 Probaj da iz *.winnt/driver cache/i386 prebacis ntdll.dll u winnt/system32 .. ili ako imas sp4 u 2000ci imas dir *.winnt/servicepackfiles/i386 i isti fajl ntdll.dll btw ako ne radi probaj da prebacis i ntoskrnl.exe iz istih direktorijuma u *.winnt/system32 gl .. Imam sp4 na 2000ci i probacu to da uradim hvala ti unapred javicu rezultate a os ne mogu da reinstaliram jer na njemu imam sve Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts