Jump to content

Windows 2000 profesional pomoć

rusici

Recommended Posts

Imam dva operativna sistema windows 2000 profesional a drugi je windows xp gledao sam film i u momentu kada sam trebao da ga izvadim iz dvda nije hteo da izadje ne znam kako ali sam nekako uspeo da ga otvorim restartovao sam masinu i usao u drugi windows xp i tu se zezao kasnije sam izasao iz xp i pokusao da udjem u 2000 profesional medjutim pojavio se na momenat plavi ekran i kompjuter se restartovao pokusao sam da ga botujem sa cd i sve radi lepo repair dok nedodje do ntdll.dll i onda kaze da nije originalan dll i nece da nastavi treba mi disk ili neka pomoc kako da to prevazidjem

ako bi ponovo instalirao kako da iz onog prvog foldera prebacim podatke u novi [8D]

SENKA, IVKE

^!!!!!!

Uzas.

Reinstaliraj 2000.

Meni licno repair nikad nije uspeo.

Mada mozda iti je i taj bot za botovanje sa cd neispravan.

Mada postoji sansa da ti je bog pravopisa i pismenosti spalio komp.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Probaj da iz *.winnt/driver cache/i386 prebacis ntdll.dll u winnt/system32 ..

ili ako imas sp4 u 2000ci imas dir *.winnt/servicepackfiles/i386 i isti fajl ntdll.dll

btw ako ne radi probaj da prebacis i ntoskrnl.exe iz istih direktorijuma u *.winnt/system32

gl ..

^

ovo moze da upali.

Ali konkretno pod xp-om (original) desavala mi se fascinantna stvar : sistem je istripovao da nije aktiviran i trazio da zovem ms radi aktivacije :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Probaj da iz *.winnt/driver cache/i386 prebacis ntdll.dll u winnt/system32 ..

ili ako imas sp4 u 2000ci imas dir *.winnt/servicepackfiles/i386 i isti fajl ntdll.dll

btw ako ne radi probaj da prebacis i ntoskrnl.exe iz istih direktorijuma u *.winnt/system32

gl ..

Imam sp4 na 2000ci i probacu to da uradim hvala ti unapred javicu rezultate a os ne mogu da reinstaliram jer na njemu imam sve [:)]

SENKA, IVKE